marimag 24.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Pokaż te gary.Spokojnie to nie wybór męża chociaz i tego można sobie wymienić jak się znudzi, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 24.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 witaj Haniu..przepraszam, tak z rozpedu wskoczylam i nie przywitalam sie z Toba.. w wyborze garnkow.... chodzi o kolor ... sklaniam si eku czarnym,...bo grafitowych nie ma ale sa tez czerwone.... chociaz do kuchni w stylu jaki planuje pewnie te czarne beda fajniej wygladac... jestem w szoku bo nie planowalam, mezowi pokazalam zdjecia i stronki z cenami (porownanie polskie z niemieckimi) bo u nas nie ma ich,... bynajmniej nei znalazlam na necie... i on do mnie mowi KUP Kochana nie przepraszaj takie garnki!!!! Wydaje mi się że kolor czarny bezpieczniejszy, nawet jak Ci się coś odwidzi to będą do wszystkiego pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Pokaż te gary. Spokojnie to nie wybór męża chociaz i tego można sobie wymienić jak się znudzi, nie ? agawi je ma... Silit tutaj stronka z promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Kochana nie przepraszaj takie garnki!!!! Wydaje mi się że kolor czarny bezpieczniejszy, nawet jak Ci się coś odwidzi to będą do wszystkiego pasować no wlasnie... matko na dwoch watkach teraz latam.... az sie trzese bo to nie planowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jaką byś nie projektowała ( mówie o kuchni ) to czarne lub srebrne, będą pasowały zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jaką byś nie projektowała ( mówie o kuchni ) to czarne lub srebrne, będą pasowały zawsze. tez jestem za tym kolorem i moj maz tak samo tylko ciekawi mnie jedno...czy wysylaja oni tez do Norwegii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 no wlasnie... matko na dwoch watkach teraz latam.... az sie trzese bo to nie planowane Matko...wariatka ! :lol2: A co jakby ci kupił samochód ??? Wybiegłabys pewnie z domu i biegła jak Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 tez jestem za tym kolorem i moj maz tak samo tylko ciekawi mnie jedno...czy wysylaja oni tez do Norwegii? Bierz co Ci sie podoba i nie przezywaj tak tego gupia ! Spokojnie. To romantyczny prezent, pewnie po to zebyś się ucieszyła a nie zjadła tipsy O to czy wysyłaja do pytaj tamtych. Ja nie fersztejen co oni tam naskrobali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Matko...wariatka ! :lol2: A co jakby ci kupił samochód ??? Wybiegłabys pewnie z domu i biegła jak Forest teraz to mi dowalilas i trafilas w 10tke :lol2: dostalam od niego samochod w kwietniu rocznik 2010, passat combi i to taki jaki sama wybralam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Bierz co Ci sie podoba i nie przezywaj tak tego gupia ! Spokojnie. To romantyczny prezent, pewnie po to zebyś się ucieszyła a nie zjadła tipsy O to czy wysyłaja do pytaj tamtych. Ja nie fersztejen co oni tam naskrobali. ja nie tipsiara..nie lubie nie chce..ostatnio zrobilam sobie na wesele.. byl to czwartek ... a w poniedzialek juz pojechalam sciagac und ich habe deutsche sprache vergessen ja myslalam ze limit na prezenty juz sie wyczerpal a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Gratuluję ! Przezyłaś to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Magdziu, ja mam czarne i nie narzekam Czarne...czarne bierz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 kuzwa ledwo ale to byl mus, ze wzgledu ze przeniesli go z praca dalej...a ja musialam miec auto dla dzieci... wiec mi sie poszczescilo, a on jezdzi tym starym :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Magdziu, ja mam czarne i nie narzekam Czarne...czarne bierz!!!! no i podjeta decyzja.... czarne... ale szczerze to chcialabym miec takie jak twoje..ale ta cena mysle czy nie wstrzymac sie do jutra i jutro do nich zadzwonic i nie zapytac czy wysylaja do NO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 24.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja też chcę taki gary, pracuję nad mężem. Link poszedł do jego wspólnika w Niemczech. Może się uda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 poczekaj do jutra i spokojnie podpytaj.To chyba dość istotne czy po zapłaceniu dostaniesz te gary czy wyślą do kambodży !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A Ja tam walę w czapkę. Jestem baaaaardzo zadowolona z IKES- wskich. Kupuje sobie co jakiś czas 1 sztukę z serii 365+. Super gary. Proste, ciężkie, z miarką w środku. Nie przepadam za kompletami bo te małe garnuszki, sa mi do niczego nie potrzebne. Kupuję 5 - 10 litrowe - rodzina Adamsów...rozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 poczekaj do jutra i spokojnie podpytaj. To chyba dość istotne czy po zapłaceniu dostaniesz te gary czy wyślą do kambodży !!! tjaa miesiac temu zamowialam tutaj noze kuchenne.... i tutaj czekam i czekam, pisze dzwonie do nich a nozy brak! okazja promocyjna z prawie 2tysiakow na 350zeta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A Ja tam walę w czapkę. Jestem baaaaardzo zadowolona z IKES- wskich. Kupuje sobie co jakiś czas 1 sztukę z serii 365+. Super gary. Proste, ciężkie, z miarką w środku. Nie przepadam za kompletami bo te małe garnuszki, sa mi do niczego nie potrzebne. Kupuję 5 - 10 litrowe - rodzina Adamsów...rozumiecie mam ich 2 komplety :lol2::lol2::lol2::lol2: a te male garnuszki sluza nam do podgrzewania mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To zrobiłas biznes stulecia.Zapłaciłaś z góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts