Hanka126 24.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 No ,ma się rozejrzeć i przetłumaczyć tą stronę bo ja ni fersztejen. A ja mam dość swojej zbieraniny, chcę nowe gary, toż to moje podstawowe narzędzie pracy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja idę w gary jak w zywieniu zbiorowym.Muszę gdzieś dorwać fartuch, gustowny czepek z tiulu i te seksowne pepegi co to je kiedys kucharki nosiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 24.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja idę w gary jak w zywieniu zbiorowym. Muszę gdzieś dorwać fartuch, gustowny czepek z tiulu i te seksowne pepegi co to je kiedys kucharki nosiły. No bo Ty masz pole do popisu ja tylko połowę. A fartuch musi być koniecznie ze stylonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To zrobiłas biznes stulecia. Zapłaciłaś z góry ? tak w graupon... poczekam ostatecznie do poniedzialku i zaczynam akcje z nimi mam dowod wplaty wiec szybko kase odzyskam w razie cos... bo to NO i tutaj nie ma takich machlojek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 No ,ma się rozejrzeć i przetłumaczyć tą stronę bo ja ni fersztejen. A ja mam dość swojej zbieraniny, chcę nowe gary, toż to moje podstawowe narzędzie pracy:lol2::lol2: Hania wpisz Silit w google i bedzie po polsku ceny rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 24.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Hania wpisz Silit w google i bedzie po polsku ceny rowniez Dlatego zleciłam szukanie w Niemczech:lol2: A dzisiejsze pierogi mam nadzieję mi w tym pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Haniu...molestuj męza o garnki....dobrze mówisz, to nasze narzędzie pracy!!! W razie czego...oflaguj się i: -pierogów nie będzie!!!! Aniu , a dla ciebie....wzór fartuszka i czepeczka z "ciulu":rotfl: http://img96.imageshack.us/img96/2743/8gpz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Beatka :lol2::lol2: Hania, sprawdzalam ceny na eBay (rowniez niemiecka str) i tam nie ma promocji tutaj mamy pewniaka bo Aga zamawiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 24.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Beatka :lol2::lol2: Hania, sprawdzalam ceny na eBay (rowniez niemiecka str) i tam nie ma promocji tutaj mamy pewniaka bo Aga zamawiala Pracuję nad tym:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 AAAAAAA!!! zapomnialam dziewczyny akcje z tortem.. z ciekawosci poszlam otworzyc pudelko :lol2: on nie jest taki wielki usmialam sie co nie miara...ale ladnie ozdowbiony ...fotki mam, ale pozniej wkleje jak moj pojdzie spac...albo jutro jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 dziewczyny spadam robic kaszanke mojemu sie zachcialo zerkne pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Magdziu, a jak tak czekałam na ten tort,....chciałam sobie osłodzić choć trochę to życie.....ale jutro wklej na pewno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 przepraszam postaram sie pozniej to zrobic..tak po cichaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.10.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dzien dobry Oto karton z tortem ktory zobaczylam.... taaaaaaaddddaaaaam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.10.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Matko...toż to tort dla wojska!!!!!!!! Ale środek??!!! Dawaj środek!!!! Dzisiaj mam w planach mycie okna w salonie a że wielkie, więc się zabieram:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Beatka tez tak pomyslalam ...ale srodek :lol2::lol2: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.10.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Eeee, no...ale smaka mi narobiłaś, aż przełykam ślinę.....fajnie wygląda i smakowicie. Śliczna dekoracja:yes:Wystarczy i taki, i tak spory jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 25.10.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Cześć dziewczynki:D Mmeliska faktycznie pudło olbrzymie a tort normalnych rozmiarów:lol2::lol2: Dlaczego zapakowali go w takie duże? W połowę mniejsze by się zmieścił No my zaraz po zakupy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.10.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 na zdjeciu nie widac, ale on jest duzy... niby na 30 osob, ale na pewno wiecej zje witaj Hania :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ślina mi cieknie na klawisze Mam @ więc jakies irracjonalne zapotrzebowanie na cukier Bardzo ciekawa dekoracja. A ten szpenio od zygzaczków na krawędziach....no miszcz! Nie chodzi o sam wzór, ale kreska zdradza rozmach i szybkośc wykonania a jednak równiutko wyszło. Jakbyś jeszcze cyknęła w przekroju to bym była całkiem usatysfakcjonowana Dziabnij kawałek...nikt się nie zorientuje Madzia napisz cos po Norwesku Może takie codzienne powitanie Beci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts