Mmelisa 25.10.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Hania za duza kwote wpisalas w szczegolnosci o to jedno 0 Agawi licze na wiecej, ciut wiecej na temat gotowania;) czy merdajac np lyzka metalowa, mozna porysowac powloke w srodku? pytam bo ja sie niekiedy zapominam i czy odcedzanie np ziemniaczkow jest ciezkie? bo wiem ze te garnki sa ciezkie na pusto a co dopiero z ugotowanymi ziemnioorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 25.10.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 O faktycznie, to by były wypasione gary:lol2: No jestem ciekawa bardzo co mi panowie zaproponują ale nie dam się zbyć byle czym. Od jutra doktoryzuję się w temacie garnków:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.10.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Hania dwa komplety Beatki bys miala jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Hania za duza kwote wpisalas w szczegolnosci o to jedno 0 :rotfl: licze na wiecej, ciut wiecej na temat gotowania;) czy merdajac np lyzka metalowa, mozna porysowac powloke w srodku? pytam bo ja sie niekiedy zapominam i czy odcedzanie np ziemniaczkow jest ciezkie? bo wiem ze te garnki sa ciezkie na pusto a co dopiero z ugotowanymi ziemnioorkami Producent zapewnia, ze się nie rysują, powłoka nie schodzi, natomiast są dość ciężkie- fakt. Chociaż moja mam kupiła sobie zwykłego Berghoffa i tez są ciężkie. Kup sobie wkładkę z sitkiem do odcedzania i po problemie:D Od jutra doktoryzuję się w temacie garnków:yes: Ja już doktorat z tego mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.10.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 wkładka z sitkiem do odcedzania? retyyy a ja myślałam że dużo wiem o gotowaniu a tu blada du...pa, trzeba wyjechać tam gdzie gorąco i ją opalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Melisko, ja Cię błagam, bo ledwo patrzę na oczy :rotfl: Wkładka nie nazywa się stricte do odcedzania- może to być np wkładka do makaronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ale sama tak napisalas ja tylko zapytalam to dalej nie kumam...ale poszperam jutro na necie i sie w koncu zorientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 oki moje drogie Panie.... ja Was juz tutaj nie mecze... zmykam z fm do zobaczenia rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Melisko- już Ci tutaj odpisuję, bo skrzynkę mam zapchanąNa dnie po jakimś czasie nie powinno nic być widać, bo jest czarne:wiggle: Kolorowych dla wszystkich, ja tez zaraz spadam:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 (edytowane) Ooooo...widzę, że dyskusja na temat garnków była Hania...ty zaobserwuj Męża, co on tam knuje z tymi garnkami....zagroź, że będzie się stołował w barze:D gdzie obsłuży go babeczka , którą wcześniej wklejałam....w czepeczku z "ciulu":rotfl: Miłej i słonecznej soboty dziewczyny :D:D:D: Edytowane 26 Października 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 a to to dzisiaj nie sobota? juz niedziele mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No pewnie Mmelisko....widzisz jaka ja zakręcona jestem:rotfl::rotfl: już poprawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 to ja zapodam do popołudniowej kawuni cos slodkiego, do wyboru .. maly skrawek tortowy, ktory nie wyglada jak skrawek po wlozeniu do blaszki i muffinki..byla pelna blaszka...ledwo udalo mi sie zdjecie zrobic, zanim dzieci pochlonely wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No pewnie Mmelisko....widzisz jaka ja zakręcona jestem:rotfl::rotfl: już poprawiam:D a ja sklonna bylam uwierzyc:lol2: taka jestem dzisiaj zakrecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 26.10.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ooooo...widzę, że dyskusja na temat garnków była Hania...ty zaobserwuj Męża, co on tam knuje z tymi garnkami....zagroź, że będzie się stołował w barze:D gdzie obsłuży go babeczka , którą wcześniej wklejałam....w czepeczku z "ciulu":rotfl: Miłej i słonecznej soboty dziewczyny :D:D:D: Myślę że nic nie knują może faktycznie jakieś inne też dobre wypatrzył wspólnik:wiggle: Pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze że wie że gary nowe trzeba kupić i nie będą one tanie. Pozycja uwzględniona w wydatkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Magdziu, ale trafiłaś z tym ciachem, akurat kawkę pijemy.....tortu zostało sporo! A karpatka jedno z ciast które lubi mój synek:DWidać, ze ja jestem też zakręcona....ale zwalam to na okropny ból głowy:mad: Haniu....to już coś, że budżet przewiduje zakup garnków:D To możesz być spokojna:lol2: U nas rano deszczyk padał a teraz jest przepięknie, przyszliśmy ze spacerku z piesem moim i kawkujemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 26.10.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No a u nas do tej pory było ładnie teraz zanosi się na deszcz. Marek pojechał po Olcię do stadniny a ja robię obiad. Liści połowa wygrabiona:yes: Ale ramiona mnie bolą Teraz odpoczywam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Mój B też dzisiaj grabił liście jak ja robiłam obiadek..... Tłukłam kotlety i obserwowałam go przez okno:D...mnóstwo liści zgrabił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 26.10.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Liście grabiłam ja Mój M. pojechał pojeździc na motorze. Nie ma w tygodniu czasu a to chyba ostatni taki ładny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 no patrz...ja mialam w planach tez tluc kotleciki a moj sobie zazyczyl nugetsy... heh dla mnie lepiej.mniej roboty Boziuuu jaka u nas byla w nocy burza, tak grzmotalo, walilo, ze nas wybudzilo...ale mialam pietra:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts