Hanka126 26.10.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A ja dziś po najmniejszej linii oporu karkówka w piekarniku siedzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Hania moje tez w piekarniku bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 To ja na twoim miejscu porzuciłabym grabie i pojechała z nim:lol2:....fakt , chyba ostatnie już takie dni.....a szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A ja na 18 na koncert:D Jakiś makijaż trza zrobić i się do człowieka upodobnić....bo ja już jak "Maciej zza dupia" wyglądam:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 26.10.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 To ja na twoim miejscu porzuciłabym grabie i pojechała z nim:lol2:....fakt , chyba ostatnie już takie dni.....a szkoda! Ale ja nie lubię , dla mnie to nie jest przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Matko...a ja uwielbiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.10.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 hej babki Widzę, że jak Was wzieło z tymi garami, to trzyma do dziś Zjadłabym Karpatki Cukru mi się chce Co tam porabiacie w tę senną, pochmurna i szara sobote ? Jak nastroje ? Beciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Marimag...dawaj do mnie... karpatki jeszcze pol blachy... tortu ilosc taka jak na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ja pierdziu...pomalowałam sobie powieki cieniem....rzadko to robię...no bardzo rzadko, no ale pomalowałam rzęsy, przyszłam , usiadłam i mrugam pięknie do mojego B.....a on : co ci jest? no to mówię, że oko zrobiłam....a on: myślałem, że się gdzieś uderzyłaś, takie fioletowe oko masz:mad:No kurna....facet!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Beatka, a co to z agrupa Koszalinska? bo wiesz... ja Koszalin to tez mam nie daleko od domu rodzinnego...w sumie tam to jezdzilam do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Oj Madzia, żebyś Ty mieszkała ze mna przez ściane to bym w nocy przez lufcik się wepchnęła ( jakoś ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Filharmonia jakaś przyjechała:cool: Koszalińska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 po co przez lufcik...klucz bym ci dala zapasowy dziewczyny, czy u was tez tak jest w rodzinie, ze wam nikt nie sklada zyczen,ale jak oni maja to od was tego wymagaja? normalnie nie moge..jestem wsciekla ma rodzine mojego M.... w mojej rodzinie wszyscy o sobie pamietamy i te Wszystkiego Najlepszego sobie powiemy, napiszemy...Zeby wlasna matka synowi zyczen nie zlozyla? moim dzieciom i mi tez nie sklada...ale corci swojej cireczkom to z prezentami jedzie a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Filharmonia jakaś przyjechała:cool: Koszalińska..... jak ja bym chciala z Toba:rolleyes: moze wymienimy osobe towarzyszaca, na mnie albo wiem... nagraj na tel a pozniej nam zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Może tv moja miastowa będzie to potem wam dam linka:D U mnie Magdziu składamy sobie życzenia....też bym się wściekała na twoim miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ok dziewczynki....życzę miłego wieczoru, idę się ubierać bo jeszcze w proszku jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 no u mnie tez sobie skladamy, wiec nie moge sobie wyobrazic, zeby przez te lata co jestesmy po slubie, matka nie zlozyla synowi zyczen, nie wspominajac o siostrze, ktora robila nam ostatnio awanture ze o jej dzieci urodzinach nie pamietamy... tak sie upominala... ja prosto z mostu odp ze ja mam pierwsza ur w kwietniu i imieniny w maju i nikt mi nie sklada , wiec ja tez tego nie bede robic... oni wiedza, kiedy sie odezwac.. jak potrzebuja $$ powiedzialam juz tez ze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jutro zmiana czasu z letniego na zimowy...mam nadzieje,ze pamietacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ok dziewczynki....życzę miłego wieczoru, idę się ubierać bo jeszcze w proszku jestem:D Udanego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Melisko, mam kilka przemysleń w kwestii takiego stanu rzeczy, ale nie wiem czy sie nie obrazisz...Nie chciałabym się wtrącać w Wasze sprawy rodzinne.To nie grzeczne, ale pewne skojarzenia i wnioski same się nasuwają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts