Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem ....ukulturalniona .......:D

Coś pięknego, mówię wam:D Wszystkie stare piosenki Henryka Warsa...tj. "Już nie zapomnisz mnie", "Umówiłem się z nią na dziewiątą, „Pierwszy znak”, „Powróćmy jak za dawnych lat”, czy „Miłość ci wszystko wybaczy”...potem z amerykańskich musicali......śpiewał tenor Piotr...nie pamiętam nazwiska:( ehhhhh....łezka popłynęła......

Ale Ci dobrze. Zazdroszczę - uwielbiam stare piosenki, a "Umówiłam się z nią na dziewiątą" mam już tak wyświechtane na płycie, że nie da się odsłuchać. Trzeba kupić nową;)

O Hania....określcie się w końcu...ogarnijcie, ja nie mam sił tak latać....miejcie litość nad moim starym peselem.....krzyż mi siada, kolana....:lol2::lol2::lol2::lol2:

Becia Ty się w końcu odczep od tego pesela bo początek mamy taki sam:lol2:

A to dziś bez wiśnióweczki? No ja nie mogę dziś bo mój M. zaraz wyjeżdza i jako jedyny rodzic muszę być trzeźwa:yes:

O Hania....określcie się w końcu...ogarnijcie, ja nie mam sił tak latać....miejcie litość nad moim starym peselem.....krzyż mi siada, kolana....:lol2::lol2::lol2::lol2:

A ja chyba idę do wanny i odzieję się w swój strój wieczorowy:rotfl: i zrobię sobie herbatki z miodzikiem i cytrynką:)

Będziecie tak za sobą latać po wątkach? Bo zadyszki dostanę:lol2::lol2::lol2:

Przecież to normalnie DSS !

Haneczko...no codziennie nie dam rady, niestety....a szkoda:lol2::lol2::lol2:

Chloe:hug:...wystarczyło, że przeczytałam tylko co napisałaś i już mam w głowie....no normalnie jaka ja muzykalna jestem :cool:......nie wytrzymam:rotfl::rotfl::rotfl: