bogumil 28.10.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie wypada mi mówić...ale jak każda mamunia...wiem swoje:D A chłopcy faktycznie idealnie dla twoich córeczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ano ona....ostatni rok w liceum i gdzieś nam wybędzie:( i zostaniemy sami:bash: Za szybko, za szybko...... No pewnie że wiemy ale Ewa najmłodsza i jedyna córa:lol2: I chyba tylko ona wam w domu została? no coz...sama po cobie moge tylko nadmienic... ja tez z corek ta jedyna..braciaki zostali z rodzinkami swoimi w tej samej miejscowosci co rodzice a ja wybylam w swiat... i jesli do PL powroce (JESLI) to rowniez do mnie beda rodzice mieli okolo 50km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dokładnie Beatko starszy lubi się wystroić w modny ciuchy, jest poważny, dobrze się uczy i ma pełno dziewczyn za którymi szaleje co mamę o palpitacje serca przyprawia . Dodatkowo jest sportowcem za co się nie weźmie tam ma wyniki . Młody jest za to naszą maskotką, kochany, śmieszny i mięciutki dlatego mówimy na niego Kluseczka. Lubi jeszcze bardzo się z mamusią przytulać, z mamą zasypiać i............... mówi mi że jestem najpiękniejsza na świecie , taki słodki wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie wypada mi mówić...ale jak każda mamunia...wiem swoje:D A chłopcy faktycznie idealnie dla twoich córeczek:D no wiesz... ja mam dwie cory wiec znacznie gorzej jest u mnie niz u mam z synami.... tutaj to trzeba pilnowac oj zaczne je szybko szkolila w tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Kurcze....ale mam oko:lol2: A nie mówi ci, że się z tobą ożeni...mój młodszy tak mówił jak był mały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) Masz Beciu oko masz, chyba duże doświadczenie hahahaaa pedagogiczne no chyba każdy synuś tak mówi mamusi Melisa a ty szkol dziewczyny od najmłodszych lat hahhaaa mój młody sam już robił kanapkę, bo chciał a sznurówek nie umie zawiązać za to jeszcze kielnię i waserwagę umie obsługiwać Edytowane 28 Października 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Magda, same się wyszkolą...nie musisz Ty...teraz inne czasy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Moja córa chciała wyjść za tatusia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gosiu...miłe to jest i takie chwilę się pamięta.....mówię ci, dopiero moje były takie małe....pamiętam jak by to było wczoraj, a im człowiek starszy tym szybciej czas ucieka....szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Haniu, skąd ja to znam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Magda, same się wyszkolą...nie musisz Ty...teraz inne czasy:lol2: ehh moja niedlugo skonczy 6lat i juz pyta o to jak powstaja dzieci.. jak sie je rodzi... wiec edukacja w tym temacie powinna byc juz rozpoczeta... tym bardziej ze tutaj gdzie mieszkamy dzieci juz wiedza i w ksiazkach widza co ma chlopak a co dziewczyna...itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Beatko a żaden z Twoich przedszkolaków Ci się nie oświadczał? Bo ja miałam sporo takich propozycji:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Moja córa chciała wyjść za tatusia:bye: a moja ogladajac bajke Simba.... (byla tam taka pewna scenka) i moja corcia mowi tak: mamusiu ja to mojego tatusia NIGDY nie opuszcze:rolleyes: a wiecie co.. ja do dzisiaj taka corunia tatunia...moze dlatego ze nigdy na mnie nie podniosl glosu, nawet klapsa w pupe nie otrzymalam od niego... gorzej bylo z mamusia ktora i tak kocham nad zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Haniu....nie raz:lol2::lol2: są już tacy którzy swoje dzieci przyprowadzają do mnie i się śmieją, że ja to się nic nie zmieniam:D miłe to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) Już kiedyś pokazywałam, ale pokażę jeszcze raz:D na chwilkę..... tacy byli niedawno...ehhhh.... a teraz.... Edytowane 28 Października 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To drugie było robione dwa lata temu....więc już się trochę zmienili....najstarszy wygląda jeszcze poważniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) to starszak:D teraz.... Edytowane 28 Października 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Przystojny chłopak:yes: Wszystkie fajne dumna mamo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dzięki Haniu....matki to wszystkie takie "głupie"....zakochane w swoich dzieciach, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No pewnie że tak:lol2: Wszystkie takie jesteśmy:lol2: Moja przecież też najmądrzejsza i najpiękniejsza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts