Bastki 28.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Beatko komentując twój priv : nie dość że ładne to jeszcze mądre, no kurde po kim one to mają szczena opada - zazdroszczę tak pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Beatko komentując twój priv : nie dość że ładne to jeszcze mądre, no kurde po kim one to mają szczena opada - zazdroszczę tak pozytywnie sorki,że wtrącę jak to po kim? po rodzicach:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 dziewczyny ja mam naturalny ombre czy jakoś tak :lol2: i serio koleżanki się mnie pytają gdzie robiłam i żadna nie chce uwierzyć że to odrost - dobrze że teraz taka moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No ja jutro do fryzjera też siwiznę przemalować Parę godzin posiedzę, oj nie lubię Haniu,ja tez wole do fryzjera....ale czasem wypada mi tak,że mój małżonek nałoży mi odrost.....szybko,sprawnie i ..........za darmo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 dziewczyny ja mam naturalny ombre czy jakoś tak :lol2: i serio koleżanki się mnie pytają gdzie robiłam i żadna nie chce uwierzyć że to odrost - dobrze że teraz taka moda tak,jak ma sie dłuższe wlosy to jeszcze-ale ja mam krótka fryzurkę-więc ? lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 hym... pan pogodynek zapewnia że Śląsk wichury ominą ale tam na północy nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No mój nie, mówi że od tego są fachowcy:lol2: Ja nie mam jednego koloru:lol2: A w domu się tego nie zrobi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No mój nie, mówi że od tego są fachowcy:lol2: Ja nie mam jednego koloru:lol2: A w domu się tego nie zrobi:no: no tak,co racja to racja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 myślę że krótkie włosy samemu bez problemu można sobie zafarbować gorzej właśnie z długimi, kiedyś spróbowałam i wyglądałam jak krowa miałam łaty i plamy na włosach, ale to było dawno teraz fryzjer ale rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No ja jeszcze muszę zmienić fryzurę bo do okularów potrzebuję innej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dziewczynki, dzięki za miłe słowa, ale każda z nas jest dumna ze swoich pociech.... A jeśli chodzi o włosy, to ja jutro będę robić , farbować znaczy się odrosty, bo też siwe na skroniach wyłażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dziewczynki, dzięki za miłe słowa, ale każda z nas jest dumna ze swoich pociech.... A jeśli chodzi o włosy, to ja jutro będę robić , farbować znaczy się odrosty, bo też siwe na skroniach wyłażą będziesz robić-czyli B...ci nałoży farbę? bo mi A...nakładał-i wyszkolił sie w tym znakomicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 O to jutro dzień farbowania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ula...B mi obcina ale farbuję zawsze sama:D Ja sobie nieźle radzę...zresztą zawsze sama farbowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ula...B mi obcina ale farbuję zawsze sama:D Ja sobie nieźle radzę...zresztą zawsze sama farbowałam:D kurcze....to szacun wielki......ale jak z tyłu widzisz odrosty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 O to jutro dzień farbowania:lol2: ...no i dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jak całą głowę farbuję to nakładam na wszystko i już....a odrosty to ja mam na skroniach tylko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie dopuszczam, żeby było mocno bo potem źle wygląda...więc jak małe odrosty się pojawiają to walnę raz i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 o kurcze jak by mi mój miał farbować albo podcinać włosy to nie wiem jak bym wyglądała , ale w sumie nie wierzyłam też w jego umiejętności stolarskie a taras mam jak ta lala wyszedł mu cudny, czy ja mówiłam ze mam już zrobiony cały taras ? szkoda tylko że się nim nie nacieszę w tym roku. Za to mogę całą zimę planować jak zagospodarować rabaty wokół niego:rolleyes:. Marzą mi się trawki ale w połączeniu z czymś wyższym - właśnie tylko nie wiem z czym może bukszpany formowane tylko kurcze są drogie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 o kurcze jak by mi mój miał farbować albo podcinać włosy to nie wiem jak bym wyglądała , ale w sumie nie wierzyłam też w jego umiejętności stolarskie a taras mam jak ta lala wyszedł mu cudny, czy ja mówiłam ze mam już zrobiony cały taras ? szkoda tylko że się nim nie nacieszę w tym roku. Za to mogę całą zimę planować jak zagospodarować rabaty wokół niego:rolleyes:. Marzą mi się trawki ale w połączeniu z czymś wyższym - właśnie tylko nie wiem z czym może bukszpany formowane tylko kurcze są drogie jak cholera ale przecież sama możesz sobie z odnóżek wyhodować bukszpany...... ja tak zrobiłam i mam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts