Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczynki.

Przywitam sie i pożegnam bo....nie mam nastroju.

Sorki kochane, ale dobita jestem, rozdrazniona, wkur...od samego rana no i teraz sie poryczałam w związku z ILOŚCIĄ lekcji, ilościa klasówek i tym, że najlepsze uczennice do których dzwonie po lekcje, maja różne informacje dotyczące jutrzejszych klasówek.

Przezywam to bardzo, bo wiem, że jesli nie nauczymy sie na właściwa klasówkę ( zgadnij jaka ? ) to jedna albo druga, będa bardzo płakałay, przezywały i denerwowały się, że nie uczyłam, nie powtórzyłam i nie napisały....

Czekam na zebranie.

Nie wytrzymam takiej presji...

JA nie wytrzymam a co dopiero dzieci.

Cześć dziewczynki.

Przywitam sie i pożegnam bo....nie mam nastroju.

Sorki kochane, ale dobita jestem, rozdrazniona, wkur...od samego rana no i teraz sie poryczałam w związku z ILOŚCIĄ lekcji, ilościa klasówek i tym, że najlepsze uczennice do których dzwonie po lekcje, maja różne informacje dotyczące jutrzejszych klasówek.

Przezywam to bardzo, bo wiem, że jesli nie nauczymy sie na właściwa klasówkę ( zgadnij jaka ? ) to jedna albo druga, będa bardzo płakałay, przezywały i denerwowały się, że nie uczyłam, nie powtórzyłam i nie napisały....

Czekam na zebranie.

Nie wytrzymam takiej presji...

JA nie wytrzymam a co dopiero dzieci.

Aniu:hug:A co u lekarza?

zgrywam zdjęcia

Ula kurcze ty czary mary umiesz w kuchni :) no i ogród piękny - wstyd wrzucać tu moje krzaki

Gosiu-jaki piękny?:(

no cos ty....tyle bym chciała ulepszyć.....ale zasobność portfela jest-jaka jest-i cieszę się z każdej roślinki co rośnie i pokazuje swoje piękno:)