bogumil 28.10.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Z Uli gospodyni pełną gębą z każdej strony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No, to prawda, nie dość że Ula ma wielką działkę to jeszcze pięknie obsadzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To prawda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No, to prawda, nie dość że Ula ma wielką działkę to jeszcze pięknie obsadzoną Z Uli gospodyni pełną gębą z każdej strony:D kurcze-nie zawstydzajcie mnie8) Dziękuję za ciepłe słowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gosiu...no pokaż ten swój tarasik w całej okazałości, skoro już cały skończony.....nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gosiu...no pokaż ten swój tarasik w całej okazałości, skoro już cały skończony.....nie daj się prosić właśnie-czekamy:popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 zgrywam zdjęcia Ula kurcze ty czary mary umiesz w kuchni no i ogród piękny - wstyd wrzucać tu moje krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cześć dziewczynki.Przywitam sie i pożegnam bo....nie mam nastroju.Sorki kochane, ale dobita jestem, rozdrazniona, wkur...od samego rana no i teraz sie poryczałam w związku z ILOŚCIĄ lekcji, ilościa klasówek i tym, że najlepsze uczennice do których dzwonie po lekcje, maja różne informacje dotyczące jutrzejszych klasówek.Przezywam to bardzo, bo wiem, że jesli nie nauczymy sie na właściwa klasówkę ( zgadnij jaka ? ) to jedna albo druga, będa bardzo płakałay, przezywały i denerwowały się, że nie uczyłam, nie powtórzyłam i nie napisały....Czekam na zebranie.Nie wytrzymam takiej presji...JA nie wytrzymam a co dopiero dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie przesadzaj Gosiu, widziałam te twoje krzaczki, całkiem ładne są:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) najpierw pokaże wam moje doniczki w letniej odsłonie i jesiennej Edytowane 28 Października 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 O kurcze Anka....no to się porobiło....co tam się dzieje u was w tej szkole...przecież to są małe dzieciaki, a tyle mają lekcji codziennie!!!!!!!!!!!Masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cześć dziewczynki. Przywitam sie i pożegnam bo....nie mam nastroju. Sorki kochane, ale dobita jestem, rozdrazniona, wkur...od samego rana no i teraz sie poryczałam w związku z ILOŚCIĄ lekcji, ilościa klasówek i tym, że najlepsze uczennice do których dzwonie po lekcje, maja różne informacje dotyczące jutrzejszych klasówek. Przezywam to bardzo, bo wiem, że jesli nie nauczymy sie na właściwa klasówkę ( zgadnij jaka ? ) to jedna albo druga, będa bardzo płakałay, przezywały i denerwowały się, że nie uczyłam, nie powtórzyłam i nie napisały.... Czekam na zebranie. Nie wytrzymam takiej presji... JA nie wytrzymam a co dopiero dzieci. Aniu:hug:A co u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 zgrywam zdjęcia Ula kurcze ty czary mary umiesz w kuchni no i ogród piękny - wstyd wrzucać tu moje krzaki Gosiu-jaki piękny? no cos ty....tyle bym chciała ulepszyć.....ale zasobność portfela jest-jaka jest-i cieszę się z każdej roślinki co rośnie i pokazuje swoje piękno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) a teraz tylko dwa zdjęcia tarasu Edytowane 28 Października 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jesienne widziałam ale letnich nie....super...a co to za trawki? Jak się nazywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 28.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Bastki C U D O !!!! Pogratuluj mężowi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gosiu-cudne masz te donice i rosliny w nich..... och ty płaczku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ania....a co u lekarza??? Wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gosiu-cudowny taras-ja moge tylko pomarzyć o takimGratki dla męża:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ALEŻ TARAS! piękny....pogratuluj mężowi..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts