Bastki 28.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Mari a to ty jeszcze teraz się będziesz z nimi uczyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 mój mąż tylko luka mi przez ramię co wy też tu piszecie o tym jego tarasiku i jaki zadowolony jest , powiedział że mam wam napisać ze bardzo dziękuje i zbiera zamówienia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ooooo, to ja pierwsza:wiggle:...tylko muszę swojego m urobić na drewniany:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 trawki to stipy są ich różne rodzaje i nie wiem które to akurat te w donicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 mam wielką ochotę na trawki, ale w ogóle się na nich nie znam....a one w donicach mogą sobie rosnąć cały czas???? Bo ja bym z chęcią w donice je wsadziła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Muszę już lecieć kobietki dobrej nocki dla Was..... Gosiu.....no cudny taras.......taki do zjedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 mam wielką ochotę na trawki, ale w ogóle się na nich nie znam....a one w donicach mogą sobie rosnąć cały czas???? Bo ja bym z chęcią w donice je wsadziła:D dobrze kombinujesz Beatko-tam pod oknami-trawy będą pasowały-w sam raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 nie wiem Beciu, ja je kupiłam chyba w OBI i teraz na jesień wsadziłam je do gruntu więc co z zimowaniem w donicy co z przemarzaniem ? kupiłam podobne trawy na trawki.pl - świetnie opakowane, zdrowe i co najważniejsze tanie i też je posadziłam przy tarasie, mam też parę kulek bukszpanowych z Ikea były dosyć duże i tanie jak na buksiki wiec moja rabatka może za rok a może dwa :rolleyes:będzie ładna jak na ogrodzie Danusi z Ogrodowiska myślę też o żurawkach ale ja tam mam duże słońce i nie wiem czy one tam wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.10.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ja już się pożegnam muszę zobaczyć co w moim serialu się dzieje pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No zobaczę z tymi trawami...muszę o nich poczytać i się zapoznać z nimi bliżej:lol2: ale mam na nie ochotę jak nie wiem:D Świetnie się prezentują. Jeśli nie w donice to pod okna właśnie, tylko tam to do gruntu by musiały iść! Gosiu, ja już widzę oczyma wyobraźni tą twoją rabatę z trawami i bukszpanami....będzie cudnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Pa dziewczynki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 a ja tarasu nie widzialam :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: az sie cala od tego placzu osmarkalam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 no i piknie..... ja wrocilam one uciekly,,....wiec zeby nie bylo zle napisze dobranoc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 cześć dziewczyny piękny dzień za oknem :yes:oby tak dalej, słońce i ciepełko - szkoda tylko że ja nie wyspana po nocy z gorączką młodego ;( ale będzie dobrze musi być - wszystkim małym i duży życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 dzien dobry.. u mnie tradycyjnie... deszczowo.... moje mlode tez kaszla..ale coz..szkola wzywa i przedszkole tez.. i tak ich nie uchronie od tego, wiec co bede trzymac w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam dziewczynki....ciężki dzień dzisiaj...w biegu.... Bastuś jak tam synek??? Gorączka minęła? U nas dzisiaj zimnawao było...no cóż chcieć? jesień przecież! Mmelisko....ale kuruj dziewczyny z tego kaszlu...bo przenoszone choróbska lub przeziębienia odzywają się potem jeszcze silniej! Moje dzieci przyjeżdżają w czwartek , w związku z tym mamusia musi nagotować różności, żeby mogli pojeść. Dzisiaj zakupy...a do tego jeszcze cała rodzinka B, jaka przyjedzie na groby ma zjechać na Wszystkich Świętych do mnie.....a uwierzcie mi....spooooro ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Mmelisko....ale kuruj dziewczyny z tego kaszlu...bo przenoszone choróbska lub przeziębienia odzywają się potem jeszcze silniej! nioo i musze moja starsza od jutra do konca tyg w domu zostawic... pogorszylo sie:( tym bardziej, ze dzisiaj w tym okropnym deszczu dzieci mialy wycieczke ze szkoly.. nie wiem gdzie, ale na dworze non stop... pozniej wrocili, w klasie posiedzieli i zas do nastepnej szkoly na piechote w tym deszczu.. a mowie Tobie, u nas ostatnio okropne urwania chmury:mad: aha..zeby poprawic humor co by nie zlosliwie zakonczyc... odebralam noze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 29.10.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć Beatko!O to pracowite dni przed Tobą, ale dzieciaki przyjeżdzają:rotfl:Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.10.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Beatko, Oli ociupinkę lepiej. Zwiększyliśmy mu dawkę antybiotyku bo wg jego wagi dotychczasowa była za mała. Dzisiaj miał jeszcze gorączkę ale mam nadzieje że to już końcówka. A ty pewnie już w kuchni co pysznego szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Beatko, uściski od Antka za pół godziny kończy 7 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts