Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem Beciu, ja je kupiłam chyba w OBI i teraz na jesień wsadziłam je do gruntu więc co z zimowaniem w donicy co z przemarzaniem ? kupiłam podobne trawy na trawki.pl - świetnie opakowane, zdrowe i co najważniejsze tanie :yes: i też je posadziłam przy tarasie, mam też parę kulek bukszpanowych z Ikea :) były dosyć duże i tanie jak na buksiki wiec moja rabatka może za rok a może dwa :rolleyes:będzie ładna jak na ogrodzie Danusi z Ogrodowiska myślę też o żurawkach ale ja tam mam duże słońce i nie wiem czy one tam wytrzymają

No zobaczę z tymi trawami...muszę o nich poczytać i się zapoznać z nimi bliżej:lol2: ale mam na nie ochotę jak nie wiem:D Świetnie się prezentują. Jeśli nie w donice to pod okna właśnie, tylko tam to do gruntu by musiały iść!

Gosiu, ja już widzę oczyma wyobraźni tą twoją rabatę z trawami i bukszpanami....będzie cudnie:D

Witam dziewczynki....ciężki dzień dzisiaj...w biegu....

Bastuś jak tam synek??? Gorączka minęła? U nas dzisiaj zimnawao było...no cóż chcieć? jesień przecież!

Mmelisko....ale kuruj dziewczyny z tego kaszlu...bo przenoszone choróbska lub przeziębienia odzywają się potem jeszcze silniej!

Moje dzieci przyjeżdżają w czwartek , w związku z tym mamusia musi nagotować różności, żeby mogli pojeść. Dzisiaj zakupy...a do tego jeszcze cała rodzinka B, jaka przyjedzie na groby ma zjechać na Wszystkich Świętych do mnie.....a uwierzcie mi....spooooro ich :D

Mmelisko....ale kuruj dziewczyny z tego kaszlu...bo przenoszone choróbska lub przeziębienia odzywają się potem jeszcze silniej!

nioo i musze moja starsza od jutra do konca tyg w domu zostawic... pogorszylo sie:( tym bardziej, ze dzisiaj w tym okropnym deszczu dzieci mialy wycieczke ze szkoly.. nie wiem gdzie, ale na dworze non stop...

pozniej wrocili, w klasie posiedzieli i zas do nastepnej szkoly na piechote w tym deszczu.. a mowie Tobie, u nas ostatnio okropne urwania chmury:mad:

aha..zeby poprawic humor co by nie zlosliwie zakonczyc... odebralam noze :D