Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Mmelisko...ja u was chyba ciągle bym miała depresje...przy ciągłych deszczach!!!

POKAŻ TE NOŻE KOBIETO!!! Czy są u ciebie? Zaraz zajrzę:D

Bastuśka....mam nadzieję, że z małym już lepiej....czego wam bardzo życzę:hug:

Dzisiaj w kuchni??? Nie, jeszcze nie....ale jutro już tak.....na pewno chłopakom narobić muszę gołąbków, jutro gotuję leczo z cukini, no i mięsa...bo muszą być. Jakąś sałatunię i w czwartek ciacho upiekę...sernik i jabłecznik:D Bo lubią:cool:

Haniu...sama radość...już nie mogę się doczekać. Michał ostatnio był w domu na koniec sierpnia a Oskar jak pojechał na początku października to go nie widziałam...rozmawiamy prawie codziennie, ale to nie to samo.

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

yokasiu to ja z całego mojego serducha, życzenia takie dla Antośka mam:

Ile w ulu pszczół robotnic,

ile pociąg mija zwrotnic,

ile kwiatów liczy łąka,

ile kropek ma biedronka,

tyle szczęścia i słodyczy

w tym dniu Tobie ciocia Beatka życzy:hug:

http://img24.imageshack.us/img24/7724/mh6m.jpg

I rodzicom Antosia wszystkiego najlepszego:hug:

Magdziu, dopiero zobaczyłam fotkę:D Cudny słodziak...wszystkie jak małe do schrupania są:D

yokasiu...zobaczysz jak zleci szybko ten czas....cieszcie się każdą chwilą swoich maluchów, na całe życie zapamiętacie nawet zapach jaki towarzyszy tym maluchom, przynajmniej ja pamiętam:D

Wpadam na chwilkę bo padam na pyszczek!!!

Ten czas, który teraz mam już niedługo się skończy, jak wrócę do pracy, także korzystam na ile mi się tylko udaje!

Zawsze myślałam, że w domu będę się bujać,.....niestety , jest co robić...

A ja dzisiaj trochę w kuchni, trochę sprzątania, prania.....jutro dzieci przyjeżdżają:D

Ula...z kim A przyjechał?

Beatka, ja tez myslalam ze jak juz nie bede jezdzic do pracy to bede miala pelno czasu i wiecej luzu, a tu zonk..zawsze cos trzeba zrobic..

lepiej sie wyrabialam pracujac niz teraz :mad:

alez fajnie ze dzieci przyjezdzaja...szkoda ze takie spotkania musza byc tylko od swieta..nawet tego 1listopada...

No niestety Mmelisko....a jak cenne dla mnie są to chwile, kiedy przyjeżdżają:D....każda okazja jest dobra :D

W domu zawsze jest co robić, a jak nie ma:cool: to Beatka potrafi sobie znaleźć:bash: a co będzie odpoczywać??