bogumil 29.10.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Mmelisko...ja u was chyba ciągle bym miała depresje...przy ciągłych deszczach!!! POKAŻ TE NOŻE KOBIETO!!! Czy są u ciebie? Zaraz zajrzę Bastuśka....mam nadzieję, że z małym już lepiej....czego wam bardzo życzę Dzisiaj w kuchni??? Nie, jeszcze nie....ale jutro już tak.....na pewno chłopakom narobić muszę gołąbków, jutro gotuję leczo z cukini, no i mięsa...bo muszą być. Jakąś sałatunię i w czwartek ciacho upiekę...sernik i jabłecznik:D Bo lubią Haniu...sama radość...już nie mogę się doczekać. Michał ostatnio był w domu na koniec sierpnia a Oskar jak pojechał na początku października to go nie widziałam...rozmawiamy prawie codziennie, ale to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 yokasiu to ja z całego mojego serducha, życzenia takie dla Antośka mam: Ile w ulu pszczół robotnic,ile pociąg mija zwrotnic,ile kwiatów liczy łąka,ile kropek ma biedronka,tyle szczęścia i słodyczyw tym dniu Tobie ciocia Beatka życzy:hug: http://img24.imageshack.us/img24/7724/mh6m.jpg I rodzicom Antosia wszystkiego najlepszego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Yokasta ja tez z prezencikiem dla malego solenizanta [ATTACH=CONFIG]221493[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jak ten czas szybko leci...dopiero yokasiu....w ciąży byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Beatka, mialam tutaj odp ale zauwazylam wpis u mnie;) wiec pognalam tam za toba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jak ten czas szybko leci...dopiero yokasiu....w ciąży byłaś rety...moja mala 4listopada 3 latka juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja już nic nie mówię na temat moich małych:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ale powiedz, nie byla rozkoszna... [ATTACH=CONFIG]221496[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.10.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dzięki Baby . Rośnie mi ten aparacik jak na drożdżach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 posekaj posekaj, niech zacznie jeszcze biegac i mowic... to dopiero bedzie aparacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Magdziu, dopiero zobaczyłam fotkę Cudny słodziak...wszystkie jak małe do schrupania są yokasiu...zobaczysz jak zleci szybko ten czas....cieszcie się każdą chwilą swoich maluchów, na całe życie zapamiętacie nawet zapach jaki towarzyszy tym maluchom, przynajmniej ja pamiętam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.10.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Beciu, posprzątasz trochę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 co mam posprzątać????? hęęę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 w lodówce kurna !!! no jak to gdzie ??? w skrzynce.. HĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 aaaa...już robię porządki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 30.10.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witam i pozdrawiam:)trochę Wam zazdroszczę,że macie tyle czasu....mi go ciągle brakuje....co wrócę z pracy to do następnej...tu w domciu...ehhhh-czasu brak i nie nadanżam z czytaniem:bash:Moi dziś juz jadą do mamy....takie miała życzenie:P...szkoda gadać Beatko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Wpadam na chwilkę bo padam na pyszczek!!! Ten czas, który teraz mam już niedługo się skończy, jak wrócę do pracy, także korzystam na ile mi się tylko udaje! Zawsze myślałam, że w domu będę się bujać,.....niestety , jest co robić... A ja dzisiaj trochę w kuchni, trochę sprzątania, prania.....jutro dzieci przyjeżdżają Ula...z kim A przyjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Beatka, ja tez myslalam ze jak juz nie bede jezdzic do pracy to bede miala pelno czasu i wiecej luzu, a tu zonk..zawsze cos trzeba zrobic.. lepiej sie wyrabialam pracujac niz teraz alez fajnie ze dzieci przyjezdzaja...szkoda ze takie spotkania musza byc tylko od swieta..nawet tego 1listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 No niestety Mmelisko....a jak cenne dla mnie są to chwile, kiedy przyjeżdżają....każda okazja jest dobra W domu zawsze jest co robić, a jak nie ma:cool: to Beatka potrafi sobie znaleźć a co będzie odpoczywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts