Mmelisa 30.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 szkoda, ze tak daleko mieszkam, bo z mila checia poznalabym Beatke w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jak będziesz w PL, nic straconego.....twoje miasto jest całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Piękną dynię wyczarowały twoje rączki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Piękną dynię wyczarowały twoje rączki:yes: Dziekuje mial byc duszek w srodku..ale za mala dynie kupilam i pierwszy raz w zyciu takie cos robilam:lol2: Jak będziesz w PL, nic straconego.....twoje miasto jest całkiem niedaleko gdybysmy autem z NO jechali to na pewno do Ciebie by bylo po drodze do naszego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Zawsze zapraszam http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jak na pierwszy raz...to pięknie wystrugałaś tę dynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Kochana...ja się dzisiaj już żegnam...zmęczona jestem jak nie wiem! Miłej nocki ci życzę Do jutra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 30.10.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Beatko-mojego privka nie zauważyłeś? pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jak na pierwszy raz...to pięknie wystrugałaś tę dynię tak pierwszy raz kiedys moze i z zaproszenia skorzystam ahhhhh dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 31.10.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wpadam na chwilkę bo padam na pyszczek!!! Ten czas, który teraz mam już niedługo się skończy, jak wrócę do pracy, także korzystam na ile mi się tylko udaje! Zawsze myślałam, że w domu będę się bujać,.....niestety , jest co robić... A ja dzisiaj trochę w kuchni, trochę sprzątania, prania.....jutro dzieci przyjeżdżają Ula...z kim A przyjechał? hej jechał z najstarszą...bo młodsze jeszcze dziś szkołę mają...... miłego dnia...ja zaraz lecę do pracki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Beciu POBUDKA !!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 31.10.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 cześć Beciu jak samopoczucie? buziam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.10.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Hej dziewczynki:hug: Dziewczynki...no normalnie nie mam czasu na nic:bash: roboty jak w kamieniołomach:D Życzę Wam wszystkim miłego dnia... Bastuś, mam nadzieję, że z małym już wszystko dobrze, że zdrowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.10.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wpadam na chwilkę...tak jak obiecałam, pokazuję co zamówiłam:D Ale oczywiście, jak to u nas bywa...żeby człowiek nie był za szczęśliwy...to trzeba trochę utrudnić Z dwóch zamawianych, przyjechała jedna:bash: No cóż, na drugą muszę czekać do poniedziałku, bo święta:bash: Przyszła ta...komoda INDIGO:D http://img849.imageshack.us/img849/2139/sd4f.jpg a ta w poniedziałek dojedzie:( http://img542.imageshack.us/img542/8099/6win.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Fajne. Nie podejrzewałam Cię o taka nowoczesność A drewniane czy fornir ? Czemu taki rozrzut z dostawą ? Ogarnełas sie już z robotą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Komody sa piiieeeekne, juz je widze u siebie w jadalni Dzien dobry dziewczyny i wspaniala gospodyni Mam nadzieje, ze 1 litopada minal ze spokojem i w gronie osob Wam najblizszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Cześć kochane dziewuszki:D Mmelisko.....za szybko wszystko się dzieje, dzisiaj chłopaki wyjeżdżają, więc odezwę się może wieczorkiem...... Aniu...normalnie nowoczesność w domu i zagrodzie:lol2: a co ty myślałaś , że ja to już muzealnie????? Z dostawą to nie mam pojęcia:bash: Czekam do poniedziałku...... Magdziu, 1 listopada minął spokojnie...pogoda była fajna, najważniejsze, że bez deszczu! Pocieszające dla mnie jest to, że za trzy tygodnie przyjadą znowu na weekend:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.11.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Za 3 tygodnie na weekend a pozniej na swieta to poklikamy wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Muzealnie ?Bój sie Boga !Nie o to mi chodziło.Myslałam, ze bardziej klasycznie urządzasz a tu ? Fiu fiu fiu.... Do wieczorka byc może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Aniu...ja urządzam ...nie wiem jak:lol2: biorę co mi się podoba i żeby pasowało...a że pasuje to co mi się podoba....to mi się podoba i mi pasuje:rotfl::rotfl::rotfl: buziak:hug: lecę dalej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts