bogumil 05.11.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Pa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Zmykam już-rano muszę wcześnie wstać:bash: dobrej nocy:hug: dobranoc http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif ja tez zaraz zmykam... ten sam powod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Mmelisko....ja ciągle podziwiam twoje schody....CUDNE są!!!!!! dziekuje Melisko a mam do Ciebie prosbe - pytanie. Mogę ? mozesz tylko zadaj takie, abym potrafila udzielic odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.11.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 To jeszcze ci nie zadała????????????? zapomniała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 To jeszcze ci nie zadała????????????? zapomniała:rotfl: pewnie mnie sprawdzala lub chciala oklamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 albo uklada pytanie, zebym potrafila odpowiedziec :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.11.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Aaannniiiiaaaa....hop hop....ogarnij się, bo Mmeliska zaśnie na klawiaturze czekając na twe wymyślne zapytania:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 taaaa i zaslinie ja jak zasne :lol2: zajela sie tym swoim popcornem.. w dupie ma pytanie...za duzo do myslenia zeby mi dogodzic z trudnoscia :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co sie lejecie z biednej sklerotyczki ! Zapomniałam, ze miałam zapytać bo skaczecie po wątkach jak jakieś nieznormalizowane Pytanie... Czy znasz jakies FAJNE Norweskie sklepy - marki z dziwacznymi meblami i dodatkami typu Nordal. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.11.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No na wieczór za duży wysiłek:lol2::lol2: Czekaj, niech ona to tylko przeczyta...to nam da:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.11.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Upsss...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) A co to? Tu zlot i tu zlot? Taka moja hipoTEZA. Przy okazji witam się Beatka i u Ciebie Mmeliska - Magdalena, u Ciebie też już jedną nogą jestem Edytowane 5 Listopada 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.11.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam Asiu...i zapraszam częściej:D Bo my tak skaczemy po wewątkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Wariatki, kontynuują rozmowy na kilku watkach. Ocipiec mozna z babami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Living fagmøbler bohus helgomøbler ten sklep mijam codziennie i musze w koncu tam wejsc jeszcze to http://www.black-white.no/ http://www.slettvoll.no/#/inspirasjon http://www.haukaasmobler.no/ Edytowane 5 Listopada 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A co to? Tu zlot i tu zlot? Taka moja hipoTEZA. Przy okazji witam się Beatka i u Ciebie Mmeliska - Magdalena, u Ciebie też już jedną nogą jestem u mnie to ostatnio tu przesiaduje czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 O Ja Cie !Dzięki słońce.Szkoda, ze tak późno bo nie wytrzymam ,zeby nie poogladac wszystkiego i to w tej sekundzie. A jak cenowo ?Wysyłaja do Polszy czy spadaj baranie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 szczerze nie zerkalam czy wysylaja bo mam je w zasiegu reki..... cenowo to duzo po norweskiemu maja... zawsze sobie ichna cene podziel na pol i odrobinke trzeba dodac zeby bylo ok... np 100nok to np 53zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Madziu a jak jest po klingońsku - oświetlenie bo ni hu nie kumam co oni tam do mnie norweżą :mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 moim faworytem jest bohus... moze dlatego ze posiadam od nich rogowke i od lat 4 przy dzieciach wyglada dobrze.. material jest dobrej jakosci. w sumie chodzilam prawie po wszytskich sklepach ale daaawno temu ..chyba mysze wybac sie ponownie, tak dla zabicia czasu i oczoplasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts