agawi74 29.09.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Jak zwykle pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Aplikacji gratuluję ojj długa droga była to tych egzaminów. W piątek też miała moja znajoma egzaminy na aplikację w Krakowie, ale ja jeszcze nie znam wyników, mam nadzieję, że też się dostała. Psina imponujących rozmiarów , ogród jak zawsze zachwycający...a jak dynie i nie tylko dynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Beato, podrzucam Ci artykuł na temat funkii. Może Twoje rosną w złym miejscu lub mają za mało kwaśną ziemię i dlatego nie kwitną?Zerknij sobie:D http://poradnikogrodniczy.pl/funkie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.09.2011 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) Dziękuję Andżeliko:) Dynie ....no w następnym roku się postaram:) Aga, dzięki za link, zaraz poczytam:) A tymczasem wklejam foteczki z mojej jesieni w domku:) http://img689.imageshack.us/img689/2862/sam6345b.jpg http://img607.imageshack.us/img607/2773/sam6347.jpg A to są dyńki z zeszłego roku....tzn fotka z zeszłego roku:):) http://img11.imageshack.us/img11/6841/dsc00225ob.jpg Miłego wieczoru i cieplutkiego weekendu wszystkim życzę Edytowane 30 Września 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Beatko, ja składam spóźnione, ale bardzo serdeczne gratulacje z okazji sukcesów Syna. Niech mu się wszystko poukłada w życiu tak, jak sobie wymarzył. A Tobie życzę bardzo słonecznej i ciepłej jesieni. Kto by tak nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Piękna jesień zagościła w domku, Beatko Słoneczniki cudne i malutkie ozdobne dynie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 01.10.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 :)pięknie:) witam sie jesiennie. mam takie zaległości wszędzie, że szkoda gadać. pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 01.10.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Piękna jesień u Ciebie Beatko zagościła śliczne te dynie. Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A skąd wiesz, że coś zrobiłam nowego? W ubiegłym tygodniu poczyniliśmy kolejny kącik-zasłaniajacy szambo i kompostownik i takie robocze materiały. Dostałam 3 takie większe tuje od taty, wsadziłam przed nie ognika i berberysa i juki. I wrzoski takie maleńkie co mi korzonki puściły:) ciekawe, czy przetrwają zimę i rozrosną się. Póki co pogoda piękna i oby jak najdłużej:) Pokażę fotki, jak tylko je zrobię Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No właśnie o tym pisałaś u siebie...więc wiem:) I czekam na foteczki, bom bardzo ciekawa tego na pewno pięknego zakątka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.10.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Tolu, bardzo Ci dziękuję za gratulacje:) I również Tobie życzę pięknej jesieni....zresztą taką masz w swoim ogrodzie...widziałam, piękna:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.10.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 I dziękuję Tobie Aguniu, Asiu i Madziu...takiej jesieni nie pamiętam już dawno, żeby 3 października chodzić na krótki rękaw?Daaaawno tak nie było! No ale już, już pomału zapowiadają ochłodzenia i deszcze....no i się zacznie:(Ale póki co, cieszmy się tym co mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 żeby 3 października chodzić na krótki rękaw? Daaaawno tak nie było! Prawda:yes: Nie martw Beatko- koniec października ma być podobno jeszcze ciepły:yes: Najgorszy będzie ten weekend:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.10.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 U nas już zaczyna podać. Chociaż deszcz się przyda, bo było juz bardzo sucho, oby nie było go tylko w nadmiarze. A wczoraj grzałam się jeszcze na huśtawce w promieniach słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 aaa......dyńki ozdobne extra....tez musze takie miec za rok.......tylko proszę mi przypomniec o posadzeniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 bogumil Gratulacje dla syna. Piękne roślinki znowu i piękne dekoracje artystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.10.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Beatko wpadłam się przywitać no i pogratulować syna:)Piękna jesień u Ciebie zagościła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.10.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dziękuję Saro, Krysiu i Nadulko:) Miło, że komuś się podoba:) Sorki, że nie odpisałam od razu...tak dawno mnie u siebie nie było...Zdrowie trochę mi szwankuje, jak wpadnę to zaglądam do dziewczyn, podziwiam i ....podziwiam:)...i nie ma na nic czasu! I jeszcze ta cholerna pogoda...No ale cóż....jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zdrowie trochę mi szwankuje Ojej, to niedobrze:(:hug:zostawiam trochę witaminek... http://www.vismaya-maitreya.pl/RoyalFruitBasket.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dziękuję Ci Aga....na Ciebie zawsze można liczyć:) Żeby tylko to mogło pomóc....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts