bogumil 07.11.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No kurde, tak mi się muli dzisiaj internet, albo forum...bo inne strony jakoś chodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 biedulki obie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No to faktycznie antybiotyk, wygrzej się w łóżeczku i herbatka z miodem i z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No to faktycznie antybiotyk, wygrzej się w łóżeczku i herbatka z miodem i z cytrynką własnie tak chce zrobić....te cztery dni teraz co wolne bede miała-myślę,że wydobrzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.11.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 biedulki obie :hug: no widzisz Mmelisko? na starość tak juz jest,hihihi-ty młoda kobietka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aaaaa...no tak, zapomniałam, że tyle wolnego teraz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.11.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 waryjatki:lol2: bujają się no szynowania i takie inne mam ja.. zanczy , że zrobił mi się stan zapalny dziąsła, kieszonki itd nastąpił częściowy zanik kości i ząbki się z lekka rozchwiały - bo nie mają kości w ktorej mogą siedzieć,.. więc trzeba je zszynować czyli polączyć dwa taką szyna usztywniającą od tylnej ściany , coby je wzmocnić.. cos jak gips na rękę.. akiretaż to takie chirurgiczne czyszczenie zęba pod dziąsłem..tyle wiem na ten temat a teraz pozdrawiam Was serdecznie, lęce pytać moją corę z dat bo jutro ma spr z historii, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 O matuniu Fra...jak ja ci współczuję Ja w swoim życiu też nachodziłam się dużo do dentysty....niekiedy co dwa dni, na wymianę sączków...więc bardzo ci współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 o dzizessss Fra wspolczuje i to strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 O matuniu Fra...jak ja ci współczuję Ja w swoim życiu też nachodziłam się dużo do dentysty....niekiedy co dwa dni, na wymianę sączków...więc bardzo ci współczuję dzieki Beatko:hug: ale juz ktoras z dziewczyn napisała starość nie radość - przecież ja nigdy przenigdy nie mialam kłopotów z zębami, a tu masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.11.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Beatko-a mój A...w sobotę wieczorem o 19.00 rusza na 25 km:bash::bash::bash: co ja mam z nim zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No kochana...to przesadziłaś!!! Widziałam cię...do starości to tobie jeszcze daleko:lol2::lol2: Ale i tak strasznie ci współczuję, na samą myśl bolą mnie zęby:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ja mam ciagly stan zapalny dziasel wiec wiadomo co mnie czeka w przyszlosci... a ja taka mloda, za szybko no za szybko paskudne geny od str taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Beatko-a mój A...w sobotę wieczorem o 19.00 rusza na 25 km:bash::bash::bash: co ja mam z nim zrobić? zwiazac lancuchami w domu i przyczepic do lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ula...nie mam pojęcia! Ale powiem ci, że jak z nim ostatnio rozmawialiśmy to widziałam w jego oczach takie coś jak mówił nam o tym ostatnim biegu, że chyba bym mu nie zabraniała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.11.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 o dzizessss Fra wspolczuje i to strasznie Melisko dzieki:hug: najbardziej wkurza mnie to, że w tym miejscu zanik kości jest tak duży .. że niewiele da się zrobić.. te wszystkie zabiegi plus obsesyjna wręcz higiena jamy ustnej mogą tylko powstrzymać wyrok na te 3-5,6 lat .. tak szacuje lekarz.. a potem coz wstawię sobie implant:yes:y.. dobrze , że to tylne zęby bo inaczej to nie wiem sama:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ula...nie mam pojęcia! Ale powiem ci, że jak z nim ostatnio rozmawialiśmy to widziałam w jego oczach takie coś jak mówił nam o tym ostatnim biegu, że chyba bym mu nie zabraniała:lol2: tak,masz rację-ja też widzę,że to jego ukochana pasja......toteż zgodę dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Beatko-a mój A...w sobotę wieczorem o 19.00 rusza na 25 km:bash::bash::bash: co ja mam z nim zrobić? kochać dobra dziewczyny teraz to naprawde się z Wami żegnam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Pa Fra...trzymaj się, i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ula, nie masz wyjścia:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts