Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja mam ciagly stan zapalny dziasel :mad: wiec wiadomo co mnie czeka w przyszlosci... a ja taka mloda, za szybko no za szybko :cry:

paskudne geny od str taty :mad:

Melisko- nie wiem ile masz lat .. ale to co Ci mogę doradzić to jeśli nie masz kup koniecznie irygator i codziennie używaj.. podobno warto, przy tego typu klopotach

Melisko- nie wiem ile masz lat .. ale to co Ci mogę doradzić to jeśli nie masz kup koniecznie irygator i codziennie używaj.. podobno warto, przy tego typu klopotach

musze zerknac co to jest...ale ja przebywam w NO...w srode moja mama przylatuje wiec moze mi przywiezc to z PL...

mam coraz blizej do 30 ;)

Irygator pompuje strumień wody lub wody ze środkiem antyseptycznym pomiędzy zęby i pod dziąsła..

Oczyszcza kieszonki dziąsłowe i je masuje, powodując dodatkowe ukrwienie.

Urządzenie przypomina elektryczną szczoteczkę połączoną ze zbiorniczkiem na wodę.

oral b, Braun ma irygatory zębowe, sama używam jest swietny

:D:lol2::lol2:

czyli ciolek jestem.. i pomyslec ze mi moj denstysta nic nie powiedzial.. kazal plukanie robic plynem... a 9tysiakow w wakacje u niego zostawilam :bash:

heh on mi proponowal ale aparat na zeby na 2 lata:mad:stanowczo odmowilam... bo nie widze sensu.... ino kasy wiecej bym zostawila heh :p

:D:lol2::lol2:

czyli ciolek jestem.. i pomyslec ze mi moj denstysta nic nie powiedzial.. kazal plukanie robic plynem... a 9tysiakow w wakacje u niego zostawilam :bash:

heh on mi proponowal ale aparat na zeby na 2 lata:mad:stanowczo odmowilam... bo nie widze sensu.... ino kasy wiecej bym zostawila heh :p

mnie wlasnie mój dentysta polecil irygator ze względu na problemy z dziąsłami, codzienne masowanko jest super, ja plyn rozrabiam z woda przegotowana, sam plyn jest za ostry

mnie wlasnie mój dentysta polecil irygator ze względu na problemy z dziąsłami, codzienne masowanko jest super, ja plyn rozrabiam z woda przegotowana, sam plyn jest za ostry

dla mnie plyn tez za ostry i tez z woda rozrabiam... ale o tym czyms pomysle jak w pl bede bo kupujac tutaj to pewnie ze 3 w pl bym miala :bash:

Meliska pare stowek bulnac trzeba ale uważam, ze warto.

Ja tez się zaraz ewakuuje, odkad mamy drugiego bialasa zrobiłam sobie szlaban na kompa. jak już zdecyduje się odpalić to wylaczam go najpóźniej o 21. taki dobrowolny odwyk. potem czesanie futer, kapiel i lulu