Mmelisa 07.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Fra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ja mam ciagly stan zapalny dziasel wiec wiadomo co mnie czeka w przyszlosci... a ja taka mloda, za szybko no za szybko paskudne geny od str taty Melisko- nie wiem ile masz lat .. ale to co Ci mogę doradzić to jeśli nie masz kup koniecznie irygator i codziennie używaj.. podobno warto, przy tego typu klopotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 kochać dobra dziewczyny teraz to naprawde się z Wami żegnam:bye: św racja-totez kocham juz tyle lat:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Melisko- nie wiem ile masz lat .. ale to co Ci mogę doradzić to jeśli nie masz kup koniecznie irygator i codziennie używaj.. podobno warto, przy tego typu klopotach musze zerknac co to jest...ale ja przebywam w NO...w srode moja mama przylatuje wiec moze mi przywiezc to z PL... mam coraz blizej do 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 :lol2: nie lepiej bylo napisac szczoteczke elektr... ja se mysle co to za dziwadlo, a ja to przeca mam oral b sie u mnie klania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Meliska ale irygator to nie szczoteczka elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Też doczytałam, że nie.... Irygator – Urządzenie do przepłukiwania jamy ustnej, jelit, pochwy lub innych jam ciała przy użyciu wody lub roztworu leku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Irygator pompuje strumień wody lub wody ze środkiem antyseptycznym pomiędzy zęby i pod dziąsła.. Oczyszcza kieszonki dziąsłowe i je masuje, powodując dodatkowe ukrwienie. Urządzenie przypomina elektryczną szczoteczkę połączoną ze zbiorniczkiem na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 oral b, Braun ma irygatory zębowe, sama używam jest swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witaj Tarciu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 oral b, Braun ma irygatory zębowe, sama używam jest swietny :lol2: czyli ciolek jestem.. i pomyslec ze mi moj denstysta nic nie powiedzial.. kazal plukanie robic plynem... a 9tysiakow w wakacje u niego zostawilam heh on mi proponowal ale aparat na zeby na 2 lata:mad:stanowczo odmowilam... bo nie widze sensu.... ino kasy wiecej bym zostawila heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witaj Tarciu:hug: Czesc Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 :lol2: czyli ciolek jestem.. i pomyslec ze mi moj denstysta nic nie powiedzial.. kazal plukanie robic plynem... a 9tysiakow w wakacje u niego zostawilam heh on mi proponowal ale aparat na zeby na 2 lata:mad:stanowczo odmowilam... bo nie widze sensu.... ino kasy wiecej bym zostawila heh mnie wlasnie mój dentysta polecil irygator ze względu na problemy z dziąsłami, codzienne masowanko jest super, ja plyn rozrabiam z woda przegotowana, sam plyn jest za ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.11.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 chyba gospodyni nas opuściła....i poszła sobie w ch....ę:lol2: zmykam zatem-dobrej nocy,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jestem.....przecież!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 mnie wlasnie mój dentysta polecil irygator ze względu na problemy z dziąsłami, codzienne masowanko jest super, ja plyn rozrabiam z woda przegotowana, sam plyn jest za ostry dla mnie plyn tez za ostry i tez z woda rozrabiam... ale o tym czyms pomysle jak w pl bede bo kupujac tutaj to pewnie ze 3 w pl bym miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ula nie uciekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Co mam pisać...dziewczyny wymieniają się informacjami na temat irygatora!!! A ja czytam i się dokształcam w tym temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Meliska pare stowek bulnac trzeba ale uważam, ze warto. Ja tez się zaraz ewakuuje, odkad mamy drugiego bialasa zrobiłam sobie szlaban na kompa. jak już zdecyduje się odpalić to wylaczam go najpóźniej o 21. taki dobrowolny odwyk. potem czesanie futer, kapiel i lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Tarciu, masz u siebie fotki białasa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts