bogumil 14.11.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nie fochaj się Robie co mogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Beciu, sprawdź maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.11.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Beatko, masz teraz niezwykle optymistyczny awatarek. To słońce grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Tolu...ano wstawiłam sobie fotkę z Włoch...żeby mnie nie przygnębiała przez jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 15.11.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 To może przepis na makowiec ? (jak nic się nie dzieje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.11.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Witam mk11 Przepisik na makowiec podam , ale jak będę miała troszkę więcej czasu, ok? Teraz was poczęstuję jabłecznikiem świeżutkim:D http://img34.imageshack.us/img34/2843/i4qi.jpg i zanabyłam dzisiaj świąteczne poszewki na podusie:D http://img196.imageshack.us/img196/220/mvg7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 15.11.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Pewnie, do świąt jeszcze trochę czasu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 mk11 a to ty nie wiesz ze już połowa muratora ma ubrane choinki . Beciu ja się trochunię obkupiłam w H&Y kupiłam paterę, stroik/wianek i dużą figurkę anioła ze srebrnymi skrzydłami a w ikea w sobotę kupiłam lampę gwiazdę. Jeszcze kolędy w radiu i atmosfera gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Kurcze...jak ja wam "zazdraszczam" tych sklepów......ja muszę jechać na zakupy do Szczecina! Chociaż, mamy jeden sklep gdzie babeczki mają świetne rzeczy do dekoracji wnętrz....muszę podejść w przyszłym tygodniu. W zeszłym roku u nich trochę kupiłam świątecznych rzeczy, m.in. kryształowe ptaszki:D Śliczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Beciu a ty ile masz km do tego Szczecina ? Jak ci coś wpadnie w oko z Ikea to mów i krzycz zaraz ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Do Szczecina z 80 ale ikeły tam i tak nie ma! Ma być w 2014 roku....ciekawe???!!!!! Ja nic niekrzyczę, bo nawet nie wiem co tam teraz można chcieć, jak nie widzisz, to nie wiesz.....Przejrzę katalog...zapoznam się z ofertą Dzięks:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Do Szczecina z 80 ale ikeły tam i tak nie ma! Ma być w 2014 roku....ciekawe???!!!!! Ja nic niekrzyczę, bo nawet nie wiem co tam teraz można chcieć, jak nie widzisz, to nie wiesz.....Przejrzę katalog...zapoznam się z ofertą Dzięks:D Beatko jak już coś wypatrzysz to wiesz gdzie dzwonić, a ja będę miała pretekst żeby tam jechać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A i mam takie poduszki jak ty tylko że z gwiazdkami czerwoną i popielatą i gładkie też w tych kolorach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 O nie. Ty juz raz się wyżyłaś ! Teraz, moja kolej. Beciu, Ja mam bliżej niż Hania. Jakby co to dawaj. Pojadę ze stonką. Niech maja dzieci, kulturalne wyjście do cywilizacji :lol2: A Ja, zeby się wyłamać z tej zbiorowej histerii świątecznej, maluję z dziećmi jajka. Zapał wielki to na święta jak znalazł. Musze tylko wyczaić jakąś farmę z dostawa jaj 24 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 O nie. Ty juz raz się wyżyłaś ! Teraz, moja kolej. Beciu, Ja mam bliżej niż Hania. Jakby co to dawaj. Pojadę ze stonką. Niech maja dzieci, kulturalne wyjście do cywilizacji :lol2: A Ja, zeby się wyłamać z tej zbiorowej histerii świątecznej, maluję z dziećmi jajka. Zapał wielki to na święta jak znalazł. Musze tylko wyczaić jakąś farmę z dostawa jaj 24 h Na aledrogo można kupić styropianowe do świąt się nie zepsują:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Jajka świeże mają to do siebie, ze BARDZO wyciszają dzieci. Realna groźba stłuczenia....rozumiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Jajka świeże mają to do siebie, ze BARDZO wyciszają dzieci. Realna groźba stłuczenia....rozumiesz ? A to zmienia postać rzeczy:lol2: Święty spokój wart każdej ceny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dziewuszki, dziękuję Ja nie umiem oglądać gazetek...jak nie zobaczę na własne oczy , nie dotknę , to....a zresztą nic nie widzę w tej gazetce na grudzień....może nie umiem szukać Ania....święta ci się pomyliły.. Ale przypomniałaś mi jedną historię....zawsze na święta z moją koleżanką wysyłamy sobie kartki....ale własnej roboty...każda się przykłada, robi najpiękniejszą jaką tylko potrafi....i na święta wielkanocne raz dostałam....kartkę bożonarodzeniową z bombkami:D Nie miała czasu, myślała, że się uda oszukać, znalazła ze swojego zbioru jaki mamy od lat jakąś kartkę nie spojrzawszy dokładnie na przód.....odkleiła ze środka życzenia i wkleiła nowe:D Na moje telefoniczne wniesienie skargi, zarzekała się, że nieprawda....aż musiała do mnie podjechać, bo nie chciała wierzyć........ubaw miałyśmy po pachy...no przyznała się, że myślała, że się uda:D No i udałoby się, gdyby nie te ...bombki:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Główka pracuje A Ty Beciu pomacałaś, powąchałaś, polizałaś i się sprawa rypła, tak ? Ty nasz Adrianku Monku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ja jestem straszny wzrokowiec...no się rypło:lol2::lol2: nie musiałam lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts