Hanka126 15.12.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Gosia też nie rozumiem:lol2:Toż szum był na całe forum:lol2: ja się właśnie tak o nich dowiedziałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.12.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 I wiecie co jeszcze fajnego kupiła wczoraj na bazarku ledowe lampki choinkowe na baterię, super sprawa nie trzeba ciągnąc przedłużacza. Teraz testuję ile poświecą bez zmiany baterii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 o fajne że ledowe , ja też mam na baterię ale zwykłe i owinęłam nimi girlandę ze sztucznej choinki która jest na balustradzie schodowej. Na razie świeci kilka godzin, zobaczymy ile razy będę wymieniać baterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.12.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 a ja nimi owinęłam białe gałązki które stoją w wazonie przy kominku, jeszcze bombki powieszę i gotowe:lol2:Gosia a długo świecą na jednych bateriach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.12.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Witam Szanowne koleżanki:DCieszę się, że się podoba...mnie podoba się bardzo:D A poszeweczki były w Biedronie...tak jak Hania mówi....ja żałuję tylko, że kocyka nie kupiłam bo był we wzór jak ta podusia......kuuurde, a nigdzie już nie ma!!!! Jutro będę szukać choinki, chyba, że B się uprze i wytnie z ogrodu...bo musimy....zobaczymy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.12.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 No my choinkę mamy już wybraną, ale jeszcze rośnie u sąsiada, wytnie w przyszłą sobotę, bo choinka ma u nas przekichane musi stać przy kaloryferze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.12.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Gosiu, powiem jeszcze, że miałam już choinkę całą czerwoną....i złoto-czerwoną.....i srebrną.....z dekoracjami również, różnie bywało! Ale czerwony to taki kolor świąteczny....współgra mi z zielenią, światłami... ale nie ma to jak kolorki i na choince od kilku lat jest kolorowo.....a co?!! Edytowane 15 Grudnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Beatko jak musicie wyciąć to po co kupować? Drogie te choinki w pierona Haniu jeszcze nie wiem dopiero świecą się na nowych bateriach chyba czwartą godzinę, ledowe pewnie dłużej będą świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 No ja swoje tez testuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.12.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Kochana, ja nie wiem jak ona po wycięciu będzie wyglądała....bo to historia taka:D jak ją kupiłam małą to była jedna....wyrosła i ma pięć czubków:lol2: od korzenia poszło kilka choinek w jedną...i jak teraz jedną wytnie to może od środka nie mieć gałęzi...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi??? zobaczymy czy w ogóle się da...a wyciąć po kolei trzeba bo za blisko murka rosnie i za chwilę rozsadzi ten murek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 nie wiem :lol2:, zrozumiałam tylko że możesz mieć pięć choinek w domku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.12.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Albo jedną wielką....z pięcioma czubkami:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witaj Beciu. Ale zaszalałaś z dekoracjami ! Cud i mniód, a wnuczki i poduszki wymiatają. Bardzo ładnie zgrała się czerwień poduch z szarością/ beżowatością fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dzięęęki:D Moje skrzaty - wnuczki...jak je nazywasz, są przeurocze!!! Załuję tylko, że nie kupiłam sobie kocyka tego czerwonego we wzór jak jedna z poduszek.....ale trudno....i tak jest ślicznie:DAaaa, jeszcze ci powiem, że obicie narożnika i krzeseł mam identyczne jak fotel:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A Ty wiesz, ze byłam w Biedrze w dniu kiedy rzucili te poduszki, i niczego nie widziałam Zresztą.... Dopóki tu mieszkamy, nie mam weny i chęci na dekoracje. Nienawidzę tego mieszkania i ciasnoty w jakiej zyjemy. Żadna ozdoba czy dekoracja tu nie pomoże. Czekam na swój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 I nadejdzie ten piękny dzień , że się doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A znasz ??? ...Srali muchi będzie wiosna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.12.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Załuję tylko, że nie kupiłam sobie kocyka tego czerwonego we wzór jak jedna z poduszek.....ale trudno....i tak jest ślicznie Becia, jeśli bardzo, bardzo zależy Ci na tym kocyku, to u nas jeszcze są. Mogę kupić i wysłać. Nie wiem tylko czy koszt przesyłki nie będzie większy od ceny koca. Ale jeśli chciejstwo jest niepohamowane, to wiesz...życzysz - masz. Daj znać co postanowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Baaardzo , bardzo dziękuję Toluś ....ale również myślę, że koszt przesyłki będzie większy niż sam kocyk! Mam cały czerwony....więc zastąpi tamten...a w przyszłym roku postaram się nie być taką gapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Wklejam ubraną tylko w światełka ( do jutra taka) moją choineczkę http://img849.imageshack.us/img849/6103/lg4d.jpg http://img689.imageshack.us/img689/8053/82v3.jpg Edytowane 17 Grudnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts