Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Szanowne koleżanki:D

Cieszę się, że się podoba...mnie podoba się bardzo:D A poszeweczki były w Biedronie...tak jak Hania mówi....ja żałuję tylko, że kocyka nie kupiłam bo był we wzór jak ta podusia......kuuurde, a nigdzie już nie ma!!!!

Jutro będę szukać choinki, chyba, że B się uprze i wytnie z ogrodu...bo musimy....zobaczymy:D

Gosiu, powiem jeszcze, że miałam już choinkę całą czerwoną....i złoto-czerwoną.....i srebrną.....z dekoracjami również, różnie bywało! Ale czerwony to taki kolor świąteczny....współgra mi z zielenią, światłami... ale nie ma to jak kolorki i na choince od kilku lat jest kolorowo.....a co?!!:D Edytowane przez bogumil

Kochana, ja nie wiem jak ona po wycięciu będzie wyglądała....bo to historia taka:D jak ją kupiłam małą to była jedna....wyrosła i ma pięć czubków:lol2: od korzenia poszło kilka choinek w jedną...i jak teraz jedną wytnie to może od środka nie mieć gałęzi...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi??? zobaczymy czy w ogóle się da...a wyciąć po kolei trzeba bo za blisko murka rosnie i za chwilę rozsadzi ten murek......

Dzięęęki:D Moje skrzaty - wnuczki...jak je nazywasz, są przeurocze!!! Załuję tylko, że nie kupiłam sobie kocyka tego czerwonego we wzór jak jedna z poduszek.....ale trudno....i tak jest ślicznie:D

Aaaa, jeszcze ci powiem, że obicie narożnika i krzeseł mam identyczne jak fotel:D

A Ty wiesz, ze byłam w Biedrze w dniu kiedy rzucili te poduszki, i niczego nie widziałam :(

Zresztą....

Dopóki tu mieszkamy, nie mam weny i chęci na dekoracje.

Nienawidzę tego mieszkania i ciasnoty w jakiej zyjemy.

Żadna ozdoba czy dekoracja tu nie pomoże.

Czekam na swój dom :(

Załuję tylko, że nie kupiłam sobie kocyka tego czerwonego we wzór jak jedna z poduszek.....ale trudno....i tak jest ślicznie

:D

Becia, jeśli bardzo, bardzo zależy Ci na tym kocyku,

to u nas jeszcze są. Mogę kupić i wysłać.

Nie wiem tylko czy koszt przesyłki nie będzie większy od ceny koca.

Ale jeśli chciejstwo jest niepohamowane, to wiesz...życzysz - masz.

Daj znać co postanowisz.

Baaardzo , bardzo dziękuję Toluś :hug:....ale również myślę, że koszt przesyłki będzie większy niż sam kocyk! Mam cały czerwony....więc zastąpi tamten...a w przyszłym roku postaram się nie być taką gapą :lol2:

Wklejam ubraną tylko w światełka ( do jutra taka) moją choineczkę:D

http://img849.imageshack.us/img849/6103/lg4d.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/8053/82v3.jpg

Edytowane przez bogumil