wadera 19.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Zdrówka, zdrówka, zdrówka! Bo ponoć ciepłe i słoneczne dni do nas idą Dekoracje mi się podobają - ja miałam wazon kasztanów, ale Larwy zarekwirowały... A że Ty dajesz radę z 25 Larwami to jestem pełna podziwu, moje uszanowanie za cierpliwość i organizację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.10.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jak tam zdrówko? lepiej? Zdrówka i słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Beatko, nie poddawaj się jesieni tylko wracaj do nas i pisz i pokazuj:)Szybciutko!! Dużżżżżżżżżo zdróweczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.10.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 O Matko...dziewczyny...jakie wy jesteście kochane:) Że też chciało Wam się mnie odkopać z głębin forum!!! Ja tylko wpadam od czasu do czasu do Was w odwiedziny...bo się od was uzależniłam:):) Waderko....te 25 Larw to po prostu uwielbiam:) A że cierpliwości trzeba mieć po same uszy , to prawda:) Ale daje radę To jest to...co kocham:) A co do zdrowia...to żeby to wszystko było takie proste:( NO ale....nie jest! Ale serdecznie i cieplutko Wam dziękuję za życzonka...niezmiernie jest mi miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A co do zdrowia...to żeby to wszystko było takie proste:( Ale będzie:hug: Trzymam kciuki:yes: Ooo i masz nowy avatarek, śliczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Beatko,ja tez dużo zdrówka życzę Wrzuć kilka jesiennych fotek z Twojego pięknego ogrodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.10.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Witam dziewczyny:) Nadulko....w ogrodzie nic się nie dzieje:) Szaro, pusto....brrr...nie lubię już takiej jesieni! Jako, że wklejam u Pauli swoje skorupy:) to i tu wkleję dla potomnych:) http://img36.imageshack.us/img36/1572/sam6542.jpg http://img607.imageshack.us/img607/3267/sam6534.jpg i wcześniejsze:) http://img268.imageshack.us/img268/5351/dsc00114zd.jpg I jeszcze zapasik na zimę prawdziwki:) http://img846.imageshack.us/img846/8742/sam6547.jpg Pozdrawiam Was jesiennie:) Edytowane 25 Października 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.10.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Znalazłam w swoim zbiorze taką fotkę....w zeszłym roku próbowałam swoich sił z decoupage:) Wklejałam ją w wątku o "tym imieniu":) Muszę przyznać, że fajna zabawa.... http://img171.imageshack.us/img171/9859/dsc03801a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam się Beatko u Ciebie Jakoś nie znalazłam tej ciemnej ściany w sypialni Za to widziałam piękną wiosnę w ogródku, a teraz i jesień I widziałam świetne ciasteczka owsiane Czy to wyrób własnej roboty i podzielisz się przepisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pysiaczku witam Cię u mnie...dosyć bliską sąsiadkę Sypialni kawałek jest na stronie 11...tam w lustrach odbija się kawałek mojej ściany z tapetą Dziękuję za miłe słowa odnośnie ogrodu...fajnie się czyta takie słowa, tym bardziej, że sami wszystko robimy w tym ogrodzie. Uczę się na własnych błędach:) jeśli chodzi o roślinki:) A co do ciasteczek, to własnej roboty:) Moja córcia znalazła go gdzieś w internecie:) Przepis:) Składniki na ciasteczka owsiane 250 g płatków owsianych, 0,5 szklanki mąki, 2-3 jajka, 100 g masła, 60 g cukru, 1 opakowanie cukru wanilinowego, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, sól. Masło rozgrzewamy na patelni. Wsypujemy płatki owsiane i smażymy je do momentu aż się zarumienią. Płatki posypujemy cukrem i delikatnie mieszamy aż cukier się stopi. Po wyjęciu odkładamy masę do miseczki. Przygotowujemy mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia. Dodajemy cukier wanilinowy i szczyptę soli. Wymieszane składniki wsypujemy do miski z płatkami owsianymi. Dodajemy rozbełtane jajka i dokładnie mieszamy. Masę wyjmujemy na oprószoną mąką stolnicę. Masę przyciskamy papierem do pieczenia i rozwałkowujemy przez papier tak, aby ciasto miało w każdym miejscu jednakową grubość. Szklanką „odcinamy” ciastka owsiane od masy i wykładamy je na wysmarowanej masłem blasze. Ja nie wałkowałam tylko łyżeczką nakładałam na blaszkę i palcami przyklepałam:) Do płatków można dodać orzechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ooo, jaki fajny przepis ciasteczkowy:wiggle: Strasznie dawno nie piekłam owsianych:)A skorupy masz piękne Beatko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.10.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Przepis sobie podkradłam Beatko i pewnie zrobię niebawem. Narazie na piątek muszę upiec tort czekoladowy tu dopiero bedzie jazda. Także trzymajcie za mnie kciuki żebym miała czym gości poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Pysiaczku witam Cię u mnie...dosyć bliską sąsiadkę Sypialni kawałek jest na stronie 11...tam w lustrach odbija się kawałek mojej ściany z tapetą Dziękuję za miłe słowa odnośnie ogrodu...fajnie się czyta takie słowa, tym bardziej, że sami wszystko robimy w tym ogrodzie. Uczę się na własnych błędach:) jeśli chodzi o roślinki:) Dziękuję za przepis Dość nietypowy z tym smażeniem na patelni płatków, ale skoro efekt jest taki jak na Twoim zdjęciu to wypróbuję Kawałek sypialni w lustrze faktycznie widziałam, ale myślałam, że coś więcej też będzie widać No i na koniec zapytuję jak bliskimi sąsiadkami jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dziewczyny, ciasteczka świetne, jak już napisałam, można dołożyć orzechy, lub co kto lubi...(bakalie) są jeszcze lepsze:) Aga...to jeszcze nie wszystkie moje skorupy:) Przez te wszystkie lata uzbierałam trochę Anbamko...tort na pewno Ci się uda....już mi ślinka leci:) Ja z tych łasuchów ciastowych jestem:)....a miałam się ograniczać, a jak zaglądam do was, to narobicie mi ochoty tymi przepisami, no i.....po diecie:) Pysiaczku...smaży się do zarumienienia...one mają potem świetny smak:) A ja mieszkam bliziutko Szczecina ...w Choszcznie...no jakieś 45 minut drogi:) Moi synowie są w Szczecinie, więc jestem tam często:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aga...to jeszcze nie wszystkie moje skorupy:) Przez te wszystkie lata uzbierałam trochę Wierzę, że to nie wszystkie:lol2: Musisz kiedyś zrobić nam sesyjkę Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.10.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aguś...muszę porobić fotki, jak będzie chwila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam......przepis na ciasteczka zanotowałam....a skorupy bardzo fajne.....ja wogóle nie wiem co i jak z tym decoupage. Dla mnie pewnie nie byłaby to taka fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witaj Beatko!przepiękny ogród, piękny dom, i jaki wspaniały pies!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.10.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Pysiaczku...smaży się do zarumienienia...one mają potem świetny smak:) A ja mieszkam bliziutko Szczecina ...w Choszcznie...no jakieś 45 minut drogi:) Moi synowie są w Szczecinie, więc jestem tam często:) Będę o tym pamiętać Beatko A Choszczno faktycznie bliziutko Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 sara...to wcale nie jest takie trudne jak się wydaje:) Jeśli ktoś faktycznie lubuje się w takich rzeczach, to można poszaleć Sharlotka...witam Cię w moich skromnych progach i ślicznie dziękuję za miłe słowa:) pysiaczku... W Szczecinie mam też całą rodzinkę...właśnie jutro jadę buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts