marimag 17.12.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Białaski ? Depresja z powodu, ze nikt tak nie kocha tych świat jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A jasne , że uwielbiam te święta....mam nadzieję, że i ciebie zarażę tą chorobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tarciu...coś za coś! Ty masz piękne Białaski, ja mam choinkę Mój pies jest już starszak...więc u mnie ok, chociaż nigdy mi nie ruszył nic:D Aniu...czemu mam popaść w depresję...przecież ja też mam ustrojone na dworze wiesz on jest teraz w fazie zainteresowania wszystkim, sciągania co popadnie ze stolika okolicznościowego, ciamkania wszystkiego co mu w lapki wpadnie i takie tam:D chyba ta najfajniejsza faza u szczeniaka, wczoraj maly grzdyl skonczyl 5 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Oooo, jak szybko zleciało....no świetny jest i śliczny, sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tarciu:bye:Jak bym miała do wyboru choinkę czy te Twoje śliczności to zrezygnowałabym w jednej chwili oczywiście z choinki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 noo czas leci, jest u nas już 1,5 miesiąca:yes: zadomowil się na dobre choć w niektórych pokojach w domu jeszcze nie był a ogrod jest dla niego wielka przygoda i odkryciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tarciu:bye: Jak bym miała do wyboru choinkę czy te Twoje śliczności to zrezygnowałabym w jednej chwili oczywiście z choinki:yes: hehehe, zrezygnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Hania ma rację A wiosną dopiero będziesz miała radochę, jak wyjdzie do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 on jest taki malutki (i docelowo taki będzie), ze jeszcze się gdzies zgubi w krzaczkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A jasne , że uwielbiam te święta....mam nadzieję, że i ciebie zarażę tą chorobą zaraz mnie, zaraz mnie a teraz do sedna sprawy... dlaczego ja nic nie napisalam skoro juz wczoraj widzialam???? gdybym miala tak pieknie udekorowane u siebie to nozkami bym tylko przebierala z radosci Piknie, booosko ... ahhhhh widac , ze u Was panuje przedswiateczny nastroj.... Ja tez mam choine od wczoraj.. z lekkim opoznieniem, bo miala juz w byc w ubiegla sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 on jest taki malutki (i docelowo taki będzie), ze jeszcze się gdzies zgubi w krzaczkach:rotfl: Tarcia czy to jest ten tzw bialas????? jaki maja stosunek do dzieci te pieski? bo z mezem jak zobaczylismy Amglad1 bialasa w realu to sie zakochalismy i jeszcze wczoraj o nim gadalismy sobie hahaha tak sobie pomyslalam, ze moze w PL ta rase kupic nam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Amglad ma westa my maltanczyki - dwie rozne rasy, z dziecmi to na dwoje babka wrozyla - starszy się boi i szczeka na takie rozlatane dzieciaczki ale jak sa spokojne to da się poglaskac i jest niezle a maly jeszcze nie miał do czynienia z dziecmi, on jest bardziej zsocjalizowany ale bardzo ostrozny i nieufny do obcych.starszy gości uwielbia a maly chowa się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Meliska z westem jest raczej mniej kłopotu pielęgnacyjnego, ma sierść, maltanczyk to piesek z włosem, musi być regularnie kapany min. co 2 tygodnie, codziennie czesany, pielęgnowane oczy. jeśli nie masz na to czasu i sily to nie piesek dla was - niestey, jest sliczny jak cukiereczek, dzieciaki się w nim zakochują bo jak maskotka wygląda ale dużo z nim roboty. dokonując wyboru psa trzeba przemyslec wiele aspektow, bo pies to zywe stworzenie nie zabawka i chciejstwo dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 anooo tak... te uszka maja inne.... faktycznie ciezko jest trafic... wiem ze retriever to dobry psiak dla dzieci, potrafi zachowac sie jak niania... ale za duzy... ja chce malego... i nie yorkshire..moj brat ma.. mamy jeszcze czas..ale myslec sobie juz mozna nad rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tarcia... ja nie patrze zeby dzieciom kupic... a sobie bo to na mnie obowiazki przejda..a pytalam o dzieci bo mam 2ke w domu i uwieeeelbiam wlos zamiast siersci... ahhhh ale co bedzie to bedzie.. jeszcze nie teraz bo nie mieszkamy w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 to polece ci z małych psiakow gryfoniki, bardzo fajne zwierzaki ale jak chcesz mogę podpytać fryzjerki moich psiaczków, to tez hodowczyni, ma spora wiedze i może cos doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tarcia... ja nie patrze zeby dzieciom kupic... a sobie bo to na mnie obowiazki przejda..a pytalam o dzieci bo mam 2ke w domu i uwieeeelbiam wlos zamiast siersci... ahhhh ale co bedzie to bedzie.. jeszcze nie teraz bo nie mieszkamy w PL maltanczyki to miziaste przytulanki, jak już się naucza to nie ma zmiłuj, chodza jak cien za toba :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) wstawie na chwilke, to nasza sniezynka mala Edytowane 17 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Mmelisko...wybór psa to duża odpowiedzialność...wszystko trzeba rozważyć...ale tak jak piszesz masz jeszcze trochę czasu Ja jeszcze mam pare rzeczy do dekoracji...jutro będę kończyła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Becia fotencje zaraz usune nie chce ci zasmiecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts