Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tarciu...coś za coś! Ty masz piękne Białaski, ja mam choinkę:D Mój pies jest już starszak...więc u mnie ok, chociaż nigdy mi nie ruszył nic:D

Aniu...czemu mam popaść w depresję...przecież ja też mam ustrojone na dworze :rotfl:

wiesz on jest teraz w fazie zainteresowania wszystkim, sciągania co popadnie ze stolika okolicznościowego, ciamkania wszystkiego co mu w lapki wpadnie i takie tam:D chyba ta najfajniejsza faza u szczeniaka, wczoraj maly grzdyl skonczyl 5 m-cy :)

A jasne , że uwielbiam te święta....mam nadzieję, że i ciebie zarażę tą chorobą:hug:

zaraz mnie, zaraz mnie :cry:

a teraz do sedna sprawy... dlaczego ja nic nie napisalam skoro juz wczoraj widzialam????

gdybym miala tak pieknie udekorowane u siebie to nozkami bym tylko przebierala z radosci :D

Piknie, booosko ... ahhhhh widac , ze u Was panuje przedswiateczny nastroj....

Ja tez mam choine od wczoraj.. z lekkim opoznieniem, bo miala juz w byc w ubiegla sobote ;)

on jest taki malutki (i docelowo taki będzie), ze jeszcze się gdzies zgubi w krzaczkach:rotfl:

Tarcia czy to jest ten tzw bialas?????

jaki maja stosunek do dzieci te pieski? bo z mezem jak zobaczylismy Amglad1 bialasa w realu to sie zakochalismy :D i jeszcze wczoraj o nim gadalismy sobie hahaha

tak sobie pomyslalam, ze moze w PL ta rase kupic nam:D ;)

Amglad ma westa my maltanczyki - dwie rozne rasy, z dziecmi to na dwoje babka wrozyla - starszy się boi i szczeka na takie rozlatane dzieciaczki ale jak sa spokojne to da się poglaskac i jest niezle a maly jeszcze nie miał do czynienia z dziecmi, on jest bardziej zsocjalizowany ale bardzo ostrozny i nieufny do obcych.

starszy gości uwielbia a maly chowa się jeszcze.

Meliska z westem jest raczej mniej kłopotu pielęgnacyjnego, ma sierść, maltanczyk to piesek z włosem, musi być regularnie kapany min. co 2 tygodnie, codziennie czesany, pielęgnowane oczy. jeśli nie masz na to czasu i sily to nie piesek dla was - niestey, jest sliczny jak cukiereczek, dzieciaki się w nim zakochują bo jak maskotka wygląda ale dużo z nim roboty. dokonując wyboru psa trzeba przemyslec wiele aspektow, bo pies to zywe stworzenie nie zabawka i chciejstwo dla dzieci :)

anooo tak... te uszka maja inne.... ;)

faktycznie ciezko jest trafic... wiem ze retriever to dobry psiak dla dzieci, potrafi zachowac sie jak niania... ale za duzy... ja chce malego... i nie yorkshire..moj brat ma..

mamy jeszcze czas..ale myslec sobie juz mozna nad rasa :D

Tarcia... ja nie patrze zeby dzieciom kupic... a sobie :D

bo to na mnie obowiazki przejda..a pytalam o dzieci bo mam 2ke w domu :D

i uwieeeelbiam wlos zamiast siersci... ahhhh ale co bedzie to bedzie.. jeszcze nie teraz bo nie mieszkamy w PL ;)

maltanczyki to miziaste przytulanki, jak już się naucza to nie ma zmiłuj, chodza jak cien za toba :D:D:D

Mmelisko...wybór psa to duża odpowiedzialność...wszystko trzeba rozważyć...ale tak jak piszesz masz jeszcze trochę czasu :D

Ja jeszcze mam pare rzeczy do dekoracji...jutro będę kończyła:D