bogumil 17.12.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przesłodka śnieżynka!!! Tarciu a powiedz, dlaczego niektóre te psiaki mają takie czerwone "zacieki" przy oczkach....pytam bo moja kuzynka ma takiego psiaczka i nieraz widziałam takie coś...czy to z zaniedbania, czy coś innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tarcia pieeekny.. ja przyznam sie , ze u Ciebie widzialam juz caaaaale mnostwo ich zdjec nawet jak sie buziaczkuja ten gryfonik to nie to.. juz lepszy west wlasnie mojemu pokazywalam zdjecia Twojego maluszka i tez mu sie spodobal tylko on mi wyznal ze nie lubi wlosa u psa, a siersc uuuuuu mamy inne spojrzenie na ta sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie usuwaj...jest prześliczna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Beatko, choinka już zapowiada się świetnie...i po co ją ubierać? Jest taka piękna sama w sobie TAR, ale piękna psinka Co to za rasa ? To chyba jeszcze szczeniaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przesłodka śnieżynka!!! Tarciu a powiedz, dlaczego niektóre te psiaki mają takie czerwone "zacieki" przy oczkach....pytam bo moja kuzynka ma takiego psiaczka i nieraz widziałam takie coś...czy to z zaniedbania, czy coś innego??? od lez, cos prawdopodobnie ma z oczkami, najczęściej sa to niedrożne kanaliki lzowe lub stan zapalny, grudki bakteryjne na 3 powiece. nasz maluch tez ma niedrożne kanaliki i jak go wzielismy to miał stan zapalny. już jest calkiem dobrze a kanaliki będzie miał udrażniane 27 grudnia. ale ważne jest czeste czyszczenie oczek. starszy tez miał udrażniane i od tamtej pory jest bez zaciekow, myte oczy ma codziennie i wkraplane sztuczne lzy (przy wypukłych slepkach często sa wysuszone i mogą być podraznine) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witaj Amtelko:) JUż wcześniej pisałam, że dla mnie mogłaby taka zostać ta choinka...ale rodzinka nie pozwoli.....a szkoda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tarcia pieeekny.. ja przyznam sie , ze u Ciebie widzialam juz caaaaale mnostwo ich zdjec nawet jak sie buziaczkuja ten gryfonik to nie to.. juz lepszy west wlasnie mojemu pokazywalam zdjecia Twojego maluszka i tez mu sie spodobal tylko on mi wyznal ze nie lubi wlosa u psa, a siersc uuuuuu mamy inne spojrzenie na ta sprawe my myśleliśmy o gryfoniku one sa urocze, takie brzydactwa, ze az piękne niestety mnie sierść uczula bardzo mocno i stad pies z włosem nie alergizujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Aaaa widzisz....no to jest trochę roboty przy takich psiakach...trzeba dbać o to. Twoje maluszki jak pluszaczki wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Aaaa widzisz....no to jest trochę roboty przy takich psiakach...trzeba dbać o to. Twoje maluszki jak pluszaczki wyglądają no wlasnie pluszaczki, często mylące. widziałam już takie 6 miesięczne pluszaczki, których ludzie chcą się pozbyć, bo nie spodziewali się ze z takimi jest sporo roboty a przecież tak slicznie wygladaly jak je brali:evil: ostatnio widziałam takiego psiaka, prawie się rozplakalam w jakim tragicznym był stanie, skrajne zaniedbanie szaty, oczu, ech brak slow:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) TAR, ale piękna psinka Co to za rasa ? To chyba jeszcze szczeniaczek? dziekujemy ja i psinka to maltanczyk, tento 5-cio miesięczny szczeniaczek, starszy tez maltanczyk ma 3 lata, roznica pomiędzy nimi to 3 lata, 4 dni Edytowane 17 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 No i dlatego mówię, że to straszna odpowiedzialność jest...trzeba się najpierw dobrze zastanowić nad rasą i czy w ogóle brać psa!!!! Niestety....mam za płotem ludzi, którzy brali małego , ślicznego pieska...a jak urósł, zrobił się za duży i nie wyglądał jak zabaweczka.....do tego jeszcze zachorował i trzeba było leczyć....ehhhhh, szkoda gadać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.12.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Korzystając z okazji, chciałabym złożyć wszystkim świąteczne życzenia..... Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!! http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg Edytowane 24 Grudnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.12.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://imageshack.us/a/img809/1839/21mn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.12.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://i1.fmix.pl/fmi2834/eb34bb2c000bf1ee52b87b4c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.12.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://img12.imageshack.us/img12/5733/tpkn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Beata:) Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki, niech Wam zdrówko dopisuje, a gotówki nigdy nie brakuje... .... Arnika z Chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.12.2013 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Beatko... http://imageshack.us/a/img607/2408/p4cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.12.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://i1.fmix.pl/fmi347/47e46d8e001b837d52b9352c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts