Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Aguś:hug:

Zaczyna się już coś dziać w ogrodzie:D Pare dni ciepełka i wszystko ruszyło....ale dzisiaj znowu zimno....

Te tulipanki , które zakwitły to odmiana jakaś wczesna, one zawsze najwcześniej zakwitają, kiedy inne dopiero ruszają z miejsca....fajnie, bo jest czym oko w końcu nacieszyć.

A ja czekam na twoją wiosnę, niech no tylko ruszy to wszystko co wsadziłaś!!!! to dopiero będzie uczta dla oczu:yes:

:hug:

Kochana....a ja u Ciebie byłam właśnie:lol2:

Ależ się cieszę, że jesteś i to w nowym wąteczku!!!!

Będę Cię odwiedzać:D i dopingować!

U dzieci wszystko w porządeczku, idą do przodu!

A reszta na privka:D

Całuski:hug:

Hej Aguś:hug:

Zaczyna się już coś dziać w ogrodzie:D Pare dni ciepełka i wszystko ruszyło....

:wiggle:

ale dzisiaj znowu zimno....

U nas też, choć wczoraj rozpadało się dopiero wieczorem i spędziliśmy dzień na dworze ;)

Te tulipanki , które zakwitły to odmiana jakaś wczesna, one zawsze najwcześniej zakwitają, kiedy inne dopiero ruszają z miejsca....fajnie, bo jest czym oko w końcu nacieszyć.

:yes:, to na świetną odmianę trafiłaś ;)

A ja czekam na twoją wiosnę, niech no tylko ruszy to wszystko co wsadziłaś!!!! to dopiero będzie uczta dla oczu:yes:

:hug:

Oj ja też :)

Jedyny plus tych deszczów że wszystko rośnie w oczach :wiggle:.

Beatko miłego rozpoczęcia tygodnia :hug:

Aga...u nas dzisiaj znowu mżawka, ale nie jest źle....dla roślinek chyba dobrze:D wszystko się rusza, zieleni.....następne tulipany wychylają już swe główki:D

I tobie miłego, spokojnego i zdrowego tygodnia życzę:hug:

Dianko, z czystym sercem polecam ci róże pnące SYMPATHIA .....tutaj o nich poczytaj

http://www.oczarjk.pl/?act=30

To jest moja roża kwitnąca....tę fotkę pokazywałam już, warto tę róże mieć...jest cudna!!!

http://images62.fotosik.pl/797/1fc3f2d33b40bc3emed.jpg

Edytowane przez bogumil

Tak pięknie mi kwitła....a jednego roku przyszedł straszny grad, tak mi ją stłukł, że prawie nic po niej nie zostało wtedy....odchorowała, i w zeszłym roku ładnie już kwitła. Mam nadzieję, że odżyje i znowu zakwitnie tak jak kiedyś:D

Polecam ją Dianko, będzie cieszyć wasze oczy:D