Mmelisa 31.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ide wujka google zapytac o te sasanki, mi ciastka do glowy przychodza bo ja to nie ogrodowiskowa... jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Poczekaj jeszcze chwilkę i ty będziesz "ogrodowiskowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 sasanki, moje ulubione kwiatki wiosenne mam ich mnostwo ale dopiero jeden krzaczek zakwitl, inne jeszcze rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Hej Tarciu...ja też je bardzo lubię. Też mam pare kępek, ale ten od słonecznej strony najszybciej zakwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 tak mi kwitly w zeszlym roku, ciekawe czy w tym tak samo beda, musze porozsadzac kępke, a ten krzaczek ktory kwitnie to tez fiolet ale bardziej gleboki i ciemniejszy potem usune na razie dla pokrzepienia wiosennego zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 alee pieeeekneeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Zostaw Tarciu...pięęękny !!! Mój też tak kwitł. Może ciut mniejsza kępa ...ale one są cudne! Zresztą wszystkie kwiaty wczesną wiosną kwitnące uwielbiam....w końcu ciepełko zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.04.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ale piękna wiosna a te krokusy no przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No tak. Krokusy przebijają wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Do Beatki po wiosenne zdjęcia wpaść należy. Koniecznie Już nos wsadziłam we włochate sasanki, żółty pyłek krokusów zrobił mi wiosenny makijaż, dzięki Beacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.04.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Kochane dziewczynki....Dianko:hug:, Asiu:hug: i Tolu:hug:....strasznie wam dziękuję, że wpadacie i oglądacie:D Dzięki! Krokusy przecudne........ale poczekajcie na stokrotki....ja już się nie mogę doczekać Buziaczki wszystkim posyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 01.04.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To i ja sobie tu przysiądę w sympatycznym towarzystwie.Beti, poproszę o więcej zdjęć : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 01.04.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ide wujka google zapytac o te sasanki, mi ciastka do glowy przychodza bo ja to nie ogrodowiskowa... jeszcze Madzia kokosanki troszku inaczej wyglądają Tyle wiem... i wiem również, ze cebulki tulipanów sadzi się zielonym do góry. A wszystko to dzięki FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.04.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Moniś kochana Gdzie ty się podziewasz jak ja jestem??? Fotki będą......tylko muszę mieć chwilkę czasu, bo ostatnio coś z tym u mnie krucho....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.04.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Melisko kochana, specjalnie dla ciebie http://images61.fotosik.pl/829/ca7f59bc69dbc62dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Zaglądam Beciu i pozostawiam orła cień Piekna wiosna nad morzem Dziwię się, że jeszcze nie kwitną Ci stokrotki. U nas już w pełni. Kwitną również : jabłonie, wisnie, magnolia juz popekała i za chwilke kwiatki bedom, forsycja ocipiała, mlecze na trawnikach, a na pigwowcu, setki czerwonych i juz częściowo otwartych pączków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 01.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Beciu:bye: Masz piękną wiosnę, widać że Ty z zachodu u nas na wschodzie wiosna troszkę opóźniona ale też jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Madzia kokosanki troszku inaczej wyglądają Tyle wiem... i wiem również, ze cebulki tulipanów sadzi się zielonym do góry. A wszystko to dzięki FM Monia, moja droga... napisalam sasanki, NIE kokosanki przeczytaj jeszcze raz... aaa i zeby Wam udowodnic, ze mam racje z tymi ciastkami http://co-jesc.pl/wp-content/uploads/2013/06/Tastino-Sasanki.jpg Becia jestes kochana za te kokosanki, ale ja je odstapie dla Moni ... wole ciastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Becia, skoro już jesteśmy przy temacie ciasteczkowym... Pamiętasz kiedyś podawałaś mi przepis na jabłecznik? Czy samo ciasto nadawało by się jako biszkopt na tort? Bo mi ono takie duże wyrosło. Potrzebuję w czwartek upiec biszkopty, a jakoś się boję wziąć jakiś przypadkowy przepis, bo z biszkoptami ponoć sprawa bywa trudna, a ja jeszcze chyba biszkopta nie piekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.04.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Asieńko...sorki, że dopiero teraz....nie mam zielonego pojęcia czy to ciasto się nadaje jako podkład na tort...ja je piekę ze wszystkimi owocami, spróbuj, może się uda:D Jak wyjdzie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts