Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A właśnie że dziś nie latam po ogrodzie tylko po kuchni:lol2:

Zawsze tak mam w soboty, różności z targu przywiozłam i trzeba to zagospodarować:rolleyes:

Dziś na tapecie zupa śmietnik ze wszystkich rodzajów jarzyn jakie na targu były i dźem truskawkowy się robi , ulubiony mojej córci. O a teraz ciemno jak w nocy się zrobiło burza gigant idzie:jawdrop:

• 3 weeks później...

Romana:hug:

Ja też już myślę o następnym naszym spotkaniu, tak cicho i pusto się zrobiło:(

Ale mam nadzieję że teraz będziemy widywać się częściej:) cudownie było Was zobaczyć.

A że miejscówkę już znasz to wpadaj do mnie na kawkę po drodze.

Całuję mocno i pozdrowienia dla połówka :hug:

Moje kochane babeczki.....wpadam się odmeldować i podziękować za świetne spotkanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Było świetnie i za krótko!!! Już za wami tęsknię!!

Całuję wszystkie czarownice :hug:

Witam.

Piękny ogród. Nic tylko podziwiać. Bardzo fajny pomysł z altanką. Sama planuję w przyszłym roku jakąś pobudować i zastanawiałam się nad jej obsadzeniem. W Pani są piękne róże.Nie przemarzają zimą? Zawsze tak pięknie kwitną? Osłania je Pani jakoś na zimę?

Pozdrawiam

Witaj aga1770 :D

Dziękuję ślicznie. Altanka to nasze schronienie przed słońcem...mamy tam też hamaczki "na relaksik"!

Te róże mam kilka lat i nie przemarzły jeszcze. Na zimę robię kopczyk z ziemu. Donice to tylko osłonki a róże posadzone są w ziemi:D

Pozdrawiam:D

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Wstapilam na chwilunie zeby pomachac Wam moje kobietki i podziekowac za cudowny weekend... powtorka musi byc!

nastepnym razem wezme do walizki kiecke, to wtedy na pewno z wami pojde :cool:

mnie zebra bola do tej pory od smiechu, bylo super!

jak ja za wami tesknie:(:hug:

• 3 weeks później...