bogumil 17.11.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aga...to ja poproszę przepis na piernik z dużą ilością miodu:) Yokasiu...a ja nie przepadam za plackami, jak już to też ze śmietaną i cukrem, ale jak pisałam u ciebie....czego nie robi się dla męża:) On uwielbia wszelkiego rodzaju kluchy, pierogi, placki , zapiekanki ,.....a ja to raczej mięsożerna jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 I ja też poproszę przepis na ten piernik z dużą ilością miodu, bo z pierniczkami w tym roku to nie wiem czy się wyrobię, a ciasto zawsze łatwiej zrobić Beatko aż mi się zachciało placków ziemniaczanych Choć yokasia narobiła mi ochoty na takie na słodko Ale gulasz też kiedyś zrobię A w lodówce mam polędwiczki jak się okazało, więc chyba czas na przepis agawi - to forum to kopalnia pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.11.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jestem, jestem, tylko malutko i z doskoku.Nadrobie wszystko wieczorem, bo dzis bede miała luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.11.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Masz rację pysiaczku...kopalnia pomysłów....tutaj można "przytyć" na tym forum:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.11.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 OOoooo i Asiulka się odnalazła:) Ja teraz wszystko nadrabiam bo jestem na zwolnieniu:) A tak jak człowiek pracuje, to faktycznie nie ma czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.11.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aga...to ja poproszę przepis na piernik z dużą ilością miodu:) Beatko- dobrze, tyle, że ja go muszę odszukać w swoich szpargałach- a to może potrwać. W każdym razie zdążę przed Świętami- jego piecze się na 3-4 dni przed podaniem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.11.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aga...spokojnie będę czekać, jeszcze trochę czasu do świąt jest:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.11.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A ja mogę się odwdzięczyć przepisem na makowiec drożdżowy jeśli ktoś nie ma:) Jakąś fotkę znalazłam sprzed paru miesięcy:) A wygląda on tak:) http://img254.imageshack.us/img254/4681/sam1766.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Beatko,ale pysznie wyglądają te makowce. Ja proszę o przepis na nie,bo bardzo lubię mak i makowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Wygląda bardzo smakowicie! Ale za przepis wyjątkowo podziękuję bo najpyszniejsze makowce piecze babcia i na święta zawsze są i już się cieszę, że za miesiąc znów będzie makowiec na stole http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Wygląda bardzo smakowicie! Ale za przepis wyjątkowo podziękuję bo najpyszniejsze makowce piecze babcia i na święta zawsze są i już się cieszę, że za miesiąc znów będzie makowiec na stole http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_dance.gif To szczęściara z ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Beatko, wreszcie udało mi sie wkleić zdjecia tych szafek . Prosze o rady, bo mam wizję a pomysłów skąd wymodzić tildowe okleiny już nie...buuu.. czytałam o pierniku.Od kilku lat robię piernik staropolski-można zrobić na blasze, można i pierniczki.6tygodni ciasto leżakuje:)ale jest pycha:)))))) I gadaj szybko na jakim zwolnieniu jesteś!!!!!!buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hej dziewczyny:)Nadulko...jeśli pozwolisz:) to jutro napiszę przepisik, bo dopiero wróciłam ze Szczecina...właśnie byłam u lekarza:( Jestem padnięta.Co tu dużo gadać Asiu...choroby nie wybierają...i mnie dopadło...umiejscowiło się w głowie i kicha...No nie będę się tutaj rozpisywać.....ale cały czas byłam dobrej myśli i pozytywnie nastawiona a ostatnio....bleee...już mi się nie chce nawet o tym gadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Beatka, nie strasz . Dalej musisz być dobrej myśli i wierzyć, że będzie tylko i wyłącznie lepiej. Przytulam mocno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Dziękuję Ci bardzo yokasiu...głupio, że tu wypisuję takie rzeczy, ale chyba mi to było potrzebne. To już trwa jakiś czas.... Aaaa tam.....na tym zwolnieniu to człowiek tylko doła łapie...do pracy ide za tydzień i koniec tych narzekań Dzięki Ci jeszcze raz yokasiu....no wystarczyło, że weszłam na twój wątek....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 jak będziesz potrzebowała pocieszenia albo się wygadać to wiesz gdzie nas szukać :) I nie jest głupio, lepiej czasem coś napisać niż się z tym dusić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Dziękuję...cmok, cmok (ja nie mogę wkleić buziek:)) Jesteś kochana:)Czasami się wydaję, że ludzie bardziej cierpią niż my, mają większe problemy....ale przychodzi dzień, że ma się dość...dopada deprecha i już! Ale daje rade, jutro już będzie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 I tak trzymac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Beatko...głowa do góry,będzie dobrze,musi być...zobaczysz a przepisem się nie przejmuj,to nie takie pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Beatko dużo zdrówka, wszystko będzie dobrze:hug:Nie martw się na zapas:)Makowczyki super apetyczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts