Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madziulka, Ty wiesz, że ja czekam na ciebie....cierpliwa jestem i mam nadzieję, że w końcu się "bujniemy" na tej mojej huśtawce z piwkiem :hug: o której by to nie było!!!! Będę na niej czekać nawet w nocy :D Zapytaj Hani, ona ci powie, ze wygodna :hug:

Tak wiem wiem... no w koncu MUSI sie udac!

Hani cos malo wiec ciezko ja bedzie zapytac...

Fotek ciąg dalszy.....

dzieki zdjeciom teren znam na pamiec... trafie jakby co sama na ta hustawke czy tez laweczke :lol2:

Ostatnio w ogóle mam spadek formy, do pracy jak na ścięcie :( a weekend tak szybko przelatuje :(

Czekaj czekaj, co to za cudeńko swój profil tu pokazuje??

Pusia, ja od ubieglego piatku to mam non stop weekend.. dni sie myla czy to sobota/niedziela? alez gdzie, dzisiaj czwartek ;)

az sie boje co to pozniej bedzie....

na zdjeciu to lamacz ludzkich serc :D:wiggle:

Tak na marginesie... O

Ogladaliscie z B. ktorys z wczorajszych meczy?

Ja Italie i Irlandie a na Szwecje z Belgia lukalam momentami :D

alez Irlandia trafila bramke makaronom pod koniec :D i Belgia drugim...dzieki tej bramce Irlandia trafila do 1/8 wyprzedzajac Szwecje..szkoda chlopakow ;)

Portugalia dalej tez jest, az mnie wpienia widok mazgajacego sie Ronalda...gdyby nie to, ze maja znaczna ilosc pktow w grupie to by sie nie dostali...wtedy by plakal :lol2: :rotfl:

Czekam na sobote i mieszam :stirthepot: by dobrze poszlo....

Pusiu, to nasz kochany Baxter....ma już 11 lat. Jak go kupiłam wyglądał tak :D

"Walczący z.....kaczkami..?!" :rotfl:

http://images77.fotosik.pl/699/f1b0d6db121c357amed.jpg

teraz wygląda dostojniej :D

http://images75.fotosik.pl/699/b15f5890db7340a5med.jpg

Co do pracy to odliczam dni, jeszcze dwa tygodnie i....laba :yes: Nie mogę się doczekać:D

Melisiu, Hania zapracowana jak wiemy :D Ale może w końcu złapie oddech.... :D

A mecz oglądał, oglądał a jakże...ja byłam w pracy do wieczora i jak stanęłam pod furtką to tylko słyszałam jak się drze :lol2:

No w sobotę to pełna mobilizacja...i znowu będziemy piły???!! :D

Wilczek dziękuje....dzisiaj ma ciężko, bo gorąco, kiedyś nic mu nie było, ale z wiekiem .....jak u ludzi :)

Ja szukałam z brązowymi, bo słyszałam , że niebieskie chorują często....i te niebieskie oczy u psa jakoś tak mi wyglądały....ludzko :lol2:

A ja takie wilczki widziałam z dwoma kolorami oczu. Jedno brąz a drugie niebieskie :D

bedziemy pic, No jacha:lol2:

tylko godziny nie sa wieczorne, w sumie dobrze bo nie mam zamiaru dnia następnego na samolot z kacem isc ;)

Ale ze mnie pip*** bo na Gdańsk lecę, a TARcia z okolic... Bus zamówiony co do godzinki wiec wypad na kawę sie nie uda :(

no ty sierotko, trza bylo myslec :D:D:D

niebieskie oczka u husky sa cudne a ze ludzkie, coż mnie nie przeszkadza :D two taki dosc spokojny, slyszalam ze one potrzebuja ruchu i silnej osobowosci

w schronisku w ciapkowie jest do adopcji taki husky w rasie i ma dwa kolory oczu. postanowilam sobie ze jesli moje biale kiedys odejda to zostane DT dla psow schroniskowych.

Pusiu, to nasz kochany Baxter....ma już 11 lat. Jak go kupiłam wyglądał tak :D

"Walczący z.....kaczkami..?!" :rotfl:

http://images77.fotosik.pl/699/f1b0d6db121c357amed.jpg

teraz wygląda dostojniej :D

http://images75.fotosik.pl/699/b15f5890db7340a5med.jpg

Boziutymoja no jaki zajebiście przerozkoszny :D

Bardzo poproszę ucałować go ode mnie w tę słodka plamkę na nochalku :D

Tarciu, mój jeszcze do niedawna robił trzy razy dziennie po 7 km...jak córcia jeszcze z nami była, to ona jemu nie odpuściła :D Teraz chodzi z nami trzy razy dziennie, trochę krótsze trasy, czasami jak jest chłodniej wieczorkiem daje rade dalej. Mąż rano a potem we dwoje z nim maszerujemy. Jak jest tak jak dzisiaj upał to tylko rano i wieczorkiem.

A ułożony jest i grzeczny bardzo, jak właścicielka :rotfl:

Pusiu...ucałowany, wymiziany i upieszczony. Wyszłam i robię troszkę w ogrodzie, tam gdzie cień, bo trzeba po pracy się trochę zresetować, więc on jest tam gdzie ja. Przechodzi z miejsca na miejsce za mną albo za nami i musi nas widzieć :D

Szczesciara, moje to potwory niegrzeczne, krnąbrne, halasliwe ale tez kochane. Kastorek lubi duzo ruchu (bardziej jak pan) ale lubi tez zagniwac (tak jak pani) a Witus to indywidualista i straszny leniuch jesli chodzi o spacerkowanie czy ruch, on woli wziac kośc i wygodnie ulożyć pupke na zimnej trawce - wtedy jest szczesliwy. Czasem oba maja faze glupawki to gonitwy uskuteczniaja.

noo wczoraj mialy, jeden gonil drugiego sofa salon, tupot po paru metrach podlogi w salonie, ped do sypialni wskoczenie na lozko chwile kotlowaniny i odwrot i tak przez pol godziny, ubaw po pachy, na ogrodzie zawsze sie ganialy, bo i teren byl, teraz nie maja gdzie poszalec jak to na mieszkaniu. ale juz niedlugo.

Tarcia, po jakim czasie, majac pierwszego, kupiliscie drugiego bialaska?

Bo ja ciagle w glowie mam, ze nasza bedzie czula sie samotnie tak jedna i szkoda mi juz jej :(

ale moj sie nie zgadza na ta chwile na dwa..w sumie racja, bo za granica ciezej jest, nie ma to jak "na swoim"...

Meliska, pamiętam jak kupiliśmy naszego i jak wszyscy szli do pracy, szkoły to ja przeżywałam, że taki biedny, samotny w domu zostaje. Wpadłam na pomysł wzięcia drugiego....i na tym się skończyło. Bo mój małżonek powiedział, że jak wezmę drugiego to on....wyprowadza się do garażu!!!!:rotfl:

I weź tu człowieku wybieraj....miałam zagwozdkę :lol2:

Cześć moje kochane:D

Faktycznie, zarobiona jestem po kokardkę dwa domy praca i pół zoo daje w kość, ale od 20 lipca mam urlop!!!!!!!!

Jak zobaczyłam że Beciula się ujawniła to w te pędy piszę:D

A że ławka wygodna bardzo to potwierdzam i jak ja bym sobie na niej posiedziała:hug: z Wami.

Ale tylko sobie popatrzę na piękne zdjęcia, ale na Was czekam zawsze pokoje na górze gotowe jest gdzie spać no i kuchnia działa z łazienką i ciepła a nawet gorąca woda jest:D

O matkoojczecórkoisynu.....Haneczka się w końcu urwała z roboty :hug:

Muszę wydać Hanię, że siedzieć to tak .....ale bujać to już nie :rotfl::rotfl:

Haniu śledzę postępy :D Suuuper!!!!!

Czyli w drugiej połowie lipca się widzimy???????????????????? Myślcie...myślcie.....:cool:

Hej Beciula:D

No to się wydało że ja nie huśtawkowa :lol2: Pewno dla tego jak dziecko wyrosło z huśtawki to następcy nie ma, ale na hamaku delikatnie mogę się bujnąć:lol2:

Beciu postępy ogromne ale sama widziałaś od czego zaczynaliśmy:D także roboty po kokardkę i dajemy radę bo kto jak nie my?:yes:

Beca a kiedy Ty masz urlop? i jakie plany?