bogumil 23.06.2016 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Haneczko, do 8 lipca pracuję i laaabaaa W końcu!!!! A potem (jeśli wszystko będzie ok) to w drugiej połowie sierpnia szykujemy się na wyjazd "zagramaniczny" W lipcu może trochę nad morze, trochę w góry jak się uda i nie dam się "złamać"! Wiesz jak to ze mną, dzisiaj plany a może się okazać, że ze mną tylko w jednym kierunku!!!! Ale mam nadzieję, ze będzie okej....i tego będę się trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Postępy ogromne, jestem świadkiem, nie to same miejsce !!!!!!!!!!Roboty odwaliliście fulllll...wielki podziw dla Was!!! MAM DWA HAMACZKI w razie coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Jak to Becia sledzi postepy a ja nie? heee??? zdaloby sie fotki przed/po pokazac, bo niestety ja tam nie bylam, tylko Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Melisko zdjęcia są na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 To jakim cudem nie widze ich? ide zrobic "przeciag" tam aaa ze Hania nie lubi hustawki to lepiej dla mnie...cala moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Melisiu kochana, przypominam, że Hania pokazywała nam ostatnio fotki......zajrzyj gdzie trzeba i będzie git :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Melisiu kochana, przypominam, że Hania pokazywała nam ostatnio fotki......zajrzyj gdzie trzeba i będzie git :D ale tym to sie nawet nasycic nie mozna,...a ja nie wiem jak bylo przed.... bylam na fb iiiiii http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/57/small/56.gif Hania musisz sie postarac bardziej, bo focha zlapie...a jak Mel lapie focha to jest juz nie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Kuuuurcze, latam w te i z powrotem.....zaglądam tutaj i pracuję (maluję farbą drewno) i cała jestem już w farbie, w międzyczasie gotuję na jutro...palec pocięty w plaster zawinięty i łapy w farbie białej.....TAK SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Wow Becia Bohaterem Domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Tiaaa...jestem bohaterem w swoim domu....ale nie daj Bóg żeby mnie ktoś w tej chwili zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Etam a ja wlasnie wszamalam caly sloiczek grzybkow w occie, taka mialam ochote na nie, ze nie wytrzymalam...a teraz w glowie mam ciasto czekoladowe mmmm tylko nie chce mi sie go o tej godzinie piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Malisko ale na FB na stronie stawów byłaś? Na skeypa wrzucałam kiedyś wcześniejsze zdjęcia z rybaczówki. I nie płakaj jak będę mieć urlop to zrobię reportaż przed i po. A ja latam pranie wieszać spryskiwacz przestawiać no i białą bluzkę na jutro trzeba wyprasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 a ja wlasnie wszamalam caly sloiczek grzybkow w occie, taka mialam ochote na nie, ze nie wytrzymalam...a teraz w glowie mam ciasto czekoladowe mmmm tylko nie chce mi sie go o tej godzinie piec Melunia, Ty teges może??? Poza tym znowu zmieniłaś awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Melunia, Ty teges może??? Poza tym znowu zmieniłaś awatar nie nie nie, ja nie teges.. czasami mam takie odskocznie smakowe taaa avatar to moja szkitka na palzy tutejszej wiem, czesto sie zmenia, ale nie moge trafic na taki co moze zostac dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Malisko ale na FB na stronie stawów byłaś? Na skeypa wrzucałam kiedyś wcześniejsze zdjęcia z rybaczówki. I nie płakaj jak będę mieć urlop to zrobię reportaż przed i po. A ja latam pranie wieszać spryskiwacz przestawiać no i białą bluzkę na jutro trzeba wyprasować Hania co Ty z ta Maliska ja nie mamlam, ja meluje jakkolwiek to brzmi teraz Zmiany na stawach to ja widzie oczywiscie Rybaczowke tez widzialam ,ale wiesz jak to jest... apetyt rosnie w miare jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Melisko tak rzadko piszę że z wprawy wyszłam:D Sory kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Pusiu o to samo miałam Mel "zapytowywać" Podejrzanie to wygląda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Haniu nie trzeba przepraszac, wiesz ze moj nick to jest na rozne sposoby pisany ja tez nadrabiam zaleglosci...najdluzej to u TARci mi schodzi...ciagle cos do zrobienia w domu, a to tez sie napisac chce do ludzikow i tak dlugo to trwa Dobrze ze u Beci malo sie dzialo, a zdjecia to szybko sie nadrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Pusiu o to samo miałam Mel "zapytowywać" Podejrzanie to wygląda!!!! Ty mi tutaj Beciu dochodzenia nie rob, bo jak pisze ze nie to znaczy nie... juz jedna taka "mala" na nas czeka, wiec reszte mojej wielkiej milosci na nia przeleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Meliska, drugiego bialego wzielismy kiedy duzy bialy mial 3,5 roku. Zalowalam, ze tak pozno, maz tez zalowal mimo, ze wczesniej byl przeciwny. Ale raz tylko zobaczył jak duzy cudnie bawi sie z psiami naszej fryzjerki, normalnie kraina szczesliwosci to dlugo nie musialam go przekonywac. znalezlismy psiaczka, ktory od razu mna zawladnal i szast prast w listopadzie przyjechal Witulec. Oba nasze pieseczki w lipcu maja urodziny Kasti 6 a Wituś 3 lata. jak ten czas zasuwa. Przezyly z nami wiele, przeprowadzke, wakacje w chrwacji, wenecji i we wloszech, zlot muratora, teraz mieszkaja w mieszkaniu a za chwile trafia do nowego domku - moja mam sie smieje ze ona tyle po swiecie nie jezdzila co bialasy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts