Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Beatko, u Ciebie dużo więcej śniegu niż u nas, ogród pod pierzynką.

Zrobiłaś urocze świąteczne dekoracje, należą się pochwały, naprawdę zasłużyłaś.

Piękny wianek na drzwiach taki lekki dzięki białym piórkom.

Ja też podobnie jak Ty nigdy nie jestem zadowolona ze zdjęć robionych we wnętrzach.

Nie potrafię, nie oddają tego, co widzę na żywo.

Choinka naturalna, pachnąca, wysoka, smukła, kolorowa, raduje oczy :)

Beatko, niech te święta będą jak najbardziej radosne, pełne uśmiechu, dobrego samopoczucia

i wielkiej wiary w to, że problemy są tylko chwilowe. Że miną i śladu po nich nie zostanie.

Nowy Rok niech przyniesie same dobre wiadomości,

zrzuci ciężar obaw i da pewność co do szczęśliwej przyszłości.

Będę bardzo mocno za to trzymać, zaciskać i ciepło myśleć.

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Toluniu, WIELKIE dzięki za życzenia:) Bardzo się staram, żeby to wszystko minęło.....myślę pozytywnie...choć nie zawsze się udaje! Ale w takich chwilach bardzo pomagają najbliżsi:)

Co do dekoracji, to niektóre wianki robiłam w zeszłym roku, niestety teraz wszystkiego nie dałabym rady zrobić....ale wianek na drzwi jest nowy:):) Bardzo mi się podoba...:)

Dziękuję Andżeliko....też się cieszę , że w domku jestem i próbuję ostro brać się za robotę....makowce trza piec!!!!:) i inne jedzonko świąteczne pichcić bo rodzinkę trzeba nakarmić:):):)

Beatko chyba dziś już po tym śniegu nie ma śladu co? Przynajmniej u nas już nie ma ;)

Bardzo przytulnie i nastrojowo przyozdobiłaś domek :yes:

Mam nadzieję, że z każdym dniem czujesz się coraz lepiej i że te święta będą dla Was spokojne :hug:

edit:

Piękna choinka w tej Kaskadzie :) Fajnie, że wstawiłaś fotki, bo mi coś tam nie po drodze ;)

Edytowane przez pysiaczek

pysiaczku, dzięki za dobre słowo:)....staram się jak mogę :)....

u nas dzisiaj śnieg jeszcze leży ale już nie taki jak wczoraj.

A Kaskada faktycznie wystrojona!!! Byłam kiedy był tam Mikołaj, więc było bardzo nastrojowo....:)