bogumil 16.01.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kasiu...najpierw wiosna:) Porządki w ogrodzie....i laaatooo:)Też czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no dobra,wiosna najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.01.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A u mnie dzisiaj kulinarnie:) Jako, że mało czasu dzisiaj było na zrobienie obiadku...coś na szybko:) http://img830.imageshack.us/img830/9979/sam7545.jpg http://img542.imageshack.us/img542/9684/sam7546.jpg http://img854.imageshack.us/img854/7146/sam7549.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Też ostatnio miałam taki szybki obiadek a raczej wczesną kolacyjkę w domu:D Za to wczoraj zaserwowałam chłopakom pierogi ruskie w wersji XXL bo chciałam szybciej skończyć żeby zająć się konsolką i wierz mi Beatko na forum bym się nie odważyła ich pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Anbamo...wcale się nie dziwię, że w szybkim tempie robiłaś te pierogi...ja chyba wcale bym ich nie robiła, gdybym miała do roboty konsolkę Ale z pewnością i tak były pyszne, a że duże? To podwójne niebo w gębie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 najważniejsze ze się najedli, chociaż mój młodszy synio trochę dziwnie na nie patrzył starsi panowie zrozumieli że siła wyższa przecież wiedzą z kim mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 piękne jeżyki w cieście:))) a ja dzis w ramach diety pizzę zaserwowałam moim chłopakom;)teraz słodko śpią-razem z tatą, a mama wyrwała sie z kieratu..jak ja dawno nie siedziałam i nie pisałam na tym forum..nadrabiania mnóstwo pozdrawiam Beatko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.02.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Beacik, jak dobrze że zajrzałam, już wiem co jutro na kolację zrobię Pozdrawiam najcieplej w ten niezwykle mroźny wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Co tam słychać Beatko? Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.02.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jak mi miło, że ktoś tu zajrzał :) Powiem Ci Asiulku, że też nie za bardzo mam czas, aby tutaj pisać, ale czasami czytam co tam u dziewczyn się dzieje nowego. Bo jak tu żyć bez forum?:) Toluniu...polecam to danie, bo jest szybkie i pyszne...choć ja za parówkami nie przepadam. Ale sosik czosnkowy, do tego i suróweczka i jest ok:) Aga...ze zdrówkiem nie najlepiej...ale co tu będę się rozpisywać...trzeba sobie jakoś radzić Wczoraj miałam bal w przedszkolu, z moimi pociechami...muszę wam napisać, że dzieciaki zachwycały strojami....no i nauczycielki również Temat przewodni balu to " Bal u Śnieżki". Dzień wykończył mnie totalnie, ale warto, bo widzieć radość na buźkach dzieci...bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 05.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 no to tulimy i dużo zdrówka życzymy!!!!!!!!!!!i więcej czasu na muratorskie forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.02.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dziękuję Asiu...staram się jak mogę nadgonić zawsze "muratorskie newsy" koleżanek:) Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.02.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witaj Beatko...życzę zdrówka i dużo sił....i oby do wiosny i Twoich kwiatów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Beatko fajne te baliki w przedszkolu. Pamiętam te moich dzieci. Pozdrawiam i trzymam kciuki za zdrówko. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziękuję sara_78...już tej wiosny wyczekuję jak każdy chyba:) Ciekawa jestem tylko, ile roślin przetrzyma te mrozy...mam nadzieję, że dużo strat nie będzie:) Krysiu, dziękuję za kciuki:) bardzo się przydadzą A co do balu to... u nas bale dla dzieci to frajda i dla nas. Zawsze się brzebieramy, więc dzieciaki mają radochę jak nie wiem. Ja już byłam ... Hiszpanką i Kowbojką , cyganką i krasnalem, tygryskiem i nawet diablicą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Chciałabym złożyć wszystkim którzy tu zaglądają w ten DZIEŃ WALENTEGO wszystkiego najlepszego:) Dużo uśmiechu każdego dnia, radości z każdej najmniejszej rzeczy, i kochanych osób w swoim otoczeniu aby móc dzielić z nimi radości i smutki:) Pięknego dnia życzę Wszystkim i mnóstwa miłości.... Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Beatko dzięki i wzajemniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-699505.gif Dla Ciebie walentynkowe ciacha ... http://www.egglandsbest.com/Libraries/Recipes%202/Valentines-Cookies.sflb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No nie! Kolejna z ciachami przyszła Zdrówka Beatko przesyłam ciepłe uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dziękuję Aga i Aniu:) BUZIOLE!!!! No tak pysznie te ciacha wyglądają, że się nie oprę....a 3 kilo nad... jak było tak jest!!! Dziewczyny na dietach zrzucają nie takie kg a tych nie mogę się pozbyć No jeszcze brakuje żebym w walentynki sobie żałowała!!!!! Tiaaa...walentynki, zaraz tłusty czwartek...imprezka w sobote i .....ło matko:) aż się boję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 http://www.polishbikers.com/images/smilies/list.gifZDRÓWECZKA I DUUŻO MIŁOŚCI BEATKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts