sara_78 19.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Bogumil pięknie......rośliny Twoje wyglądają bardzo "zdrowo". Azalia cudna, a róże przy altance gigantyczne.....Super....U nas przydałby się deszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 20.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Czesc dziewczyny! Z pewną dozą nieśmiałości przyznaje że bezczelnie Was podglądam , chociaż do mojego ogrodu daleeeka droga.Jak juz bede go zakładać to na pewno będę błagać o pomoc, bom zielona w tym temacie.A bedzie co robić bo mamy 22 ary do zagospodarowania a chciałam jeszcze wepchnąć warzywka, i jakieś drzewka owocowe.... jak sobie pomyślę o koszeniu tego , to mnie zimny pot oblewa.Ale do rzeczy, jak chciałam wypowiedzieć sie na temat tych latarenek co je Juszczakówka w pierwszym linku umieściła , mam te latarenki kupiłam hurtem 6 sztuk są piękne, dużo ładniejsze niż na zdięciu a tak apropo Juszczakówko , ja też mam na Gorc całkiem blisko!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.05.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jaka urocza altana ! I drewniana bujana ławeczka - moje niespełnione marzenie Weigela niedługo widzę będzie pięknie kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 BURZA tylko dodała uroku Waszemu ogródkowi .... BUKSZPAN uroczy uwielbiam bukszpany i ten Twój jest po prostu PIĘKNY i taki duży A w salonie w tym miejcu gdzie stoi fotel bardzo pasuje stół, będzie ładnie kopmonował się do całości salonu..... Aniołek słodki .... też lubię anioły nawet bardzo ( jednak zrezygnowałm z ich zbierania już spory zastęp aniołów stacjonuje w nmnie w domu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dziękuję dziewczyny:) słońce2, sara_78, arcobaleno i Andżeliko:) Bardzo miło jest czytać takie pochwały:) Wczorajszy deszcz bardzo się przydał, teraz roślinki ruszą jeszcze bardziej:) Chociaż bardzo mnie martwi, że za szybko zakwitną i zaraz przekwitną...i tyle się nacieszę Witam Cię eva 33:) podglądaj jak najczęściej i pisz jeszcze do tego:) Dzięki za komentarzyk na temat latarenek, mnie one też bardzo się spodobały....zamawiam te pierwsze:) Andżeliko, dzięki za słowa odnośnie salonu...jesteś pierwszą i jedyną osobą, która w tym temacie się wypowiedziała....dzięks:) arcobaleno, altana i huśtawka "własnej roboty":) A weigela za chwilę cała będzie "w rozkwicie":) Pokażę oczywiście:) Jeszcze raz dziękuję dziewczynki za odwiedzinki i zapraszam częściej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Znowu piekneee foty :rolleyes: Zazdraszczam okrutnie pięknej wierzby Hakuro- moja nie wypuściła jeszcze ani jednego listka:bash: Kupiłam chyba przemarzniętą Ale za to krzewuszka chyba zakwitnie, bo ma już pąki. Moja też jest czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witaj agawi:) Wierzba kwitnie i rośnie szybko, może klimat u Ciebie inny? A co do krzewuszki, to mam jeszcze innego koloru:) http://img269.imageshack.us/img269/6281/sam4017.jpg Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Co zdjęcie to ładniejsze:eek:U mnie dwie krzewuszki przemarzły ale odbijają od korzenia i też mam wrażenie że u Ciebie jakoś szybciej te roślinki kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.05.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Beata byłam w kwiaciarni mają latarenki podobne do moich tylko mają kształt kwadratowy, jest z drewna i góra blaszana jak u mojej, cena 45 zł/szt.Co do wielkości to zdecydowanie większa od mojej. Ja się namyślisz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.05.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Zdjęcia roślin wspaniałe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.05.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) Witajcie dziewczyny:) Anbama i Andżeliko...wielkie dzięki:) Wrzucam kilka fotek ku pamięci:) http://img607.imageshack.us/img607/1752/sam4076.jpg http://img852.imageshack.us/img852/8509/sam4068.jpg http://img638.imageshack.us/img638/9408/sam4054.jpg http://img863.imageshack.us/img863/4673/sam4064.jpg http://img825.imageshack.us/img825/5080/sam4065.jpg Edytowane 16 Lipca 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.05.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Zapomniałam jeszcze o moich iryskach:) http://img9.imageshack.us/img9/1005/sam4079.jpg Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mnie:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 23.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Krzewuszka na pierwszym zdjęciu cudna:yes: tej jeszcze nie mam muszę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Jak ten ogród bucha kolorami , spokojem, błogością......tylko połozyć się na tym leżaczku z książeczką w ręku, albo wsłuchać się w brzeczenie owadów, śpiew ptaków i tak sobie leżeć, leżeć, leżeć , aż oczy masz coraz bardziej ciężkie :lol2::lol2: i śpisz po nieprzestanej nocy ....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.05.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 : tej jeszcze nie mam muszę kupić ja Ci kupię ..... omijami wielkim łukiem wszystkie ogrodnicze itp. sklepy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 23.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Cóż przecież to ja pierwsza poległam w sobotę kalinie się nie oparłam bo na biało kwitnie Ale od dziś tak jest .... z dala od szkółek i ogrodniczych wszelakich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.05.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Andżeliko...właśnie wczoraj tak leniuchowałam:) Anbamo...też zawsze na coś się skuszę Muszę chyba zastosować się do tego co mówicie...omijać...ale JAK??? Jak to kusi...kusi...kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.05.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 oj kusi, kusi to już chyba nałóg jest. Nie jest normą żebym ja kobieta zamiast za ciuchami za roślinami latała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.05.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Wczoraj dostałam od koleżanki 2 kocanki no i co mam zrobić ? trzeba coś dokupić do nich ...przecież takie same bidulki nie mogą rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) anbamo...mój mąż zaczyna się niepokoić bo z ciuchami mam to samo..tzn zamiast ciuchów roślinki:) No i właśnie dzisiaj Andżeliko, zakupiłam 2 pelargonie do których mi brakuje kocanki:):) Edytowane 25 Maja 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts