bogumil 20.02.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Witam Dziękuję yokasiu:) Ja dzisiaj po pracy nieprzytomna trochę...zmęczona!!! Ten weekend był męczący ale bardzo przyjemny:):) Obchodziliśmy 25 urodziny mojego syna....tak jak pisałam - impreza:) Było 13 osób, więc było co robić...towarzystwo się rozjechało dopiero w niedzielę wieczorem:) A oto mój synuś jubilat:) zdjęcie z listopada i jakość nie najlepsza ale cóż Fotki z urodzin jeszcze nie zgrane! Edytowane 22 Lutego 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 WOW, ale przystojniacha...ale co się dziwić: śliczna mama - śliczny syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.02.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ło Matko....dziękuję Amtla:) No...cóż... jak każda mamunia...jestem dumna:) Buziak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.02.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A dzisiaj relaksik..jak miło, tym bardziej, że na dworze plucha i błoto:( http://img856.imageshack.us/img856/6942/dsc00321cu.jpg Życzę wszystkim miłego wieczoru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.02.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Za oknem pogoda obrzydliwa! Za to u mnie na poprawę humoru choć trochę wiosny:) http://img11.imageshack.us/img11/6986/dsc00322sp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 miłego wieczorku Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 synek elegant W moim wieku Nasz kominek pracuje od października dzień i noc już powoli mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.02.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witaj Asiulku:) Co u Ciebie słychać? I ja Tobie też życzę miłego wieczoru:) chociaż jak pomyślę, że mam wstać rano o 5.20...to psuje mi się humor na resztę wieczoru....zresztą, jakiego wieczoru???????? Zaraz trzeba iść do łóżeczka:) Yokasiu...w kominku palimy od paru dni okazjonalnie...bo plusowe temperaturki, więc nie jest zimno i ogrzewa gaz. Ale czasami trzeba, żeby poprawić sobie humor i nastrój zrobić:) A synek...mówiłam Ci już, że jest w Twoim wieku:) Na urodzinkach mówię do niego..."...jaki ty już jesteś stary!!!...", a on mi na to: "Mamuś, ja niedługo będę starszy od ciebie:):)" No i jak go nie kochać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mądry synuś ten rocznik tak ma My ogrzewamy kominkiem i nie możemy się doczekać sezonu letniego chociaż ma to swój urok, nie przeczę (mąż by pewnie tego nie powiedział rąbiąc drewno przy -20 ale co mi tam ). Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.02.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 My również ogrzewamy kominkiem ale też i gazem....mamy wybór...jak mamy lenia...zostaje gaz:) A synuś wie co mówi:) muszę przyznać...świeeetny rocznik....powiedziałabym nawet, że....najlepszy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 tylko o swoim nie zapominaj U nas głównie kominek bo alternatywa to prąd w przyszłości robimy rozbudowę na pelety ale to kiedyś kiedyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.02.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No wiesz..o swoim przez skromność nie wspominam...ale faktycznie ...mój zaraz po waszym:) Czytałam u Ciebie, że otworzyłaś sezon wiosenno - ogrodowy:) Nawet nie wiesz, jak się cieszę i jak nie mogę się doczekać wyjścia do ogrodu!!! Człowiek trochę zacznie się ruszać, i oczy będzie czym nacieszyć No Ty plan ogrodu masz imponujący...życzę ci jak najszybszej realizacji tej "inwestycji":) będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 21.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Rany Beatka, w życiu nie powiedziałabym, że takiego dorosłego syna już masz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Becia, synuś jest niebezpiecznie przystojny i jeszcze z takim poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.02.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No niestety...a może stety Madziu:) I chociaż ciągle czuję się młodo, to jednak pesel już stary:) O Matko...ależ ja się tu obnażam:) Jak nikt!!! Tolu...fakt , facet przystojny jest ...ale jak ja się świetnie czuję przy nim jak idziemy razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 wcale się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A tam jak nikt o mnie to już można nazbierać informacji :rotfll:. Też nie mogę się doczekać wyjścia do ogrodu z tym, że u mnie jeszcze nie ma do czego wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.02.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Yokasiu, na razie może i nie masz do czego, ale jak zrobisz, to....wszystkim szczęki opadną!!!!!!!!!...(i w tym momencie powinnam wstawić opadającą szczękę ........ale nie umiem:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Piękna wiosna u Ciebie Beatko i... synuś jak marzenie:eek: Jedynie, co Ci poradzę, to nie powinnaś z różnych przyczyn wstawiać zdjęć członków rodziny na tak długo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.02.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Aguś...dzięki, już poprawiłam wszystko:) Pomyślałam, że dwa dni to nie tak długo, i usunę...ale masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts