emiranda 07.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Przyszlam sie przywitać, na razie zobaczylam tylko ogród, wspanialy, widzę, że lubisz robic w ogrodku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Właścicielka po innych wątkach się szlaja, a swój zaniedbuje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witaj Alu u mnie:) Ogród swój uwielbiam i dużo serca w niego wkładam:) Powtórzę się chyba już setny raz...nigdy siebie o to nie podejrzewałam , że będę tak lubiła w ziemi grzebać No Aga masz rację....szlajam się po innych wątkach...podziwiam...a swój zaniedbuję...ale dzisiaj zapraszam na pyszne ciacho i kawusię bo oprócz Dnia Kobiet mam dzisiaj "umieniny" http://img21.imageshack.us/img21/7933/zaproszenienakaweiciast.jpg Miłego wieczoru wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witaj Alu u mnie:) Ogród swój uwielbiam i dużo serca w niego wkładam:) Powtórzę się chyba już setny raz...nigdy siebie o to nie podejrzewałam , że będę tak lubiła w ziemi grzebać No Aga masz rację....szlajam się po innych wątkach...podziwiam...a swój zaniedbuję...ale dzisiaj zapraszam na pyszne ciacho i kawusię bo oprócz Dnia Kobiet mam dzisiaj imieniny Miłego wieczoru wszystkim życzę Beatko wszystkiego najlepszego z okazji IMIENIN, duzo zdrówka i sił, abys w tym swoim cudownym ogrodku mogła pracować. No coż moja Babcia miala ogród wielki, moja Mama mniejszy uwielbiały tam grzebać, a ja nie, widocznie w Tatę się wrodziłam. Chciałabym mieć piekny ogrod, ale kto będzie w nim robił, na szczęsćie my taką troche leśną działke mamy. Moja siostra właścicielka pięknego ogrodu też uwielbia grzebac w ziemi, ale jak przyjechała do nas i zobaczyła te brzozy, deby i sosny koło nas to oniemiała, była zachwycona. A tu pod tymi drzewami niestety duzo cienia jest i nie za bardzo chce nawet trawa rosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Alu, dziękuję pięknie za życzonka:)A ogród i teren wokół domu masz faktycznie przepiękny:) Tylko tak jak mówisz..pod drzewami cień, ale i tak ci tych drzew zazdroszczę!!! (pozytywnie oczywiście:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Sto lat pyszne ciacho dawaj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Oooooo wpadam po długiej nieobecności i od razu na ciacho się załapałam Wszystkiego naj - podwójnego w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aniu kochana....to nie moje zdjęcie...z internetu:) Nawet nie miałam czasu na pstrykanie fot. Bo ledwo przyszłam z pracy i za chwilę goście się zjawili:) No niestety , zwykły dzień tygodnia. Wczoraj wieczorem piekłam rogaliki i serniczek . Serniczek już znacie a rogaliki będę piekła znowu we wtorek bo moje dziecię zjedzie...więc może obcykam:) Dziękuję za życzenia i Tobie wszystkiego najlepszego kobieto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ooooo...i arco się znalazła:) Dziękuję bardzo, bardzo serdecznie:) I również wszystkiego najlepszego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 http://www.emoty-gg.eu/mini/494.gifWszystkiego naj najlepszego Beatko a ciachem się chętnie poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziękuję Ci Anetko:) Ciachem się częstuj a i winko stawiam za nasze zdrówko:) http://img848.imageshack.us/img848/573/66190826.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam się u Ciebie po raz pierwszy Ale jestem cichym podglądaczem już od pierwszej strony...przyciągnął mnie do Ciebie Twój forumowy nick:wiggle: Z okazji Dnia Kobiet i Twoich imienin dużo zdrówka życzę i samych słonecznych dni:wiggle: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmyDwqZN_N0EDSZjfZrxJjKv3VqRm4IjgYkVu7h22sCG6CYwKnRg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam Cię u mnie...jest mi niezwykle miło gościć Cię mmajeczko w moich skromnych progach:) I Tobie również życzę wszystkiego naj...i WIOSNY życzę wszystkim w końcu:) aaa...i dziękuję za cudne róże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Beatko, moc imieninowych buziaków i życzenia zdrowia, uśmiechu i miłości. I wiosna dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 O mamuniu- kolejna Beatka:wiggle: Kochana całe morze zdrówka, uśmiechu i samych słonecznych dni:hug: http://s7d2.scene7.com/is/image/Teleflora/TEV04-3A?&wid=280&fmt=jpeg&qlt=80,0&op_sharpen=0&resMode=bilin&op_usm=3.0,0.5,1.0,0&iccEmbed=0&layer=1&opac=0&layer=2&opac=55&layer=5&opac=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Przepiękna wiosna Tolu:) Dziękuję za życzenia i również wszystkiego najlepszego życzę I Tobie Aga bardzo dziękuję...no jakże mi miło:) I buziaki posyłam:) I dla was wszystkich na koniec dnia posyłam moje zeszłoroczne róże:) http://img210.imageshack.us/img210/9100/dsc09826l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aniu kochana....to nie moje zdjęcie...z internetu:) Nawet nie miałam czasu na pstrykanie fot. Bo ledwo przyszłam z pracy i za chwilę goście się zjawili:) No niestety , zwykły dzień tygodnia. Wczoraj wieczorem piekłam rogaliki i serniczek . Serniczek już znacie a rogaliki będę piekła znowu we wtorek bo moje dziecię zjedzie...więc może obcykam:) Dziękuję za życzenia i Tobie wszystkiego najlepszego kobieto:) Ale mnie w konia zrobiłaś:rotfl: byłam przekonana, że to Twoje . Róże przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aniu...bo wygląda tak domowo:) Ale nic to ....we wtorek zapraszam na rogaliczki już własnego wypieku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ojj pamiętam te róże z lata... Kiedy moja będzie taka duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aguś, a pamiętasz jak pytałaś o te róże na pniu sczepione, http://img69.imageshack.us/img69/8486/dsc09799p.jpg i"... kiedy będą takie moje? - pytałaś ..."A Twoje na koniec jak wyrosły!!!!!!!!!!! Zobaczymy już nie długo będziesz pokazywać piękne...jeszcze nam oczy z orbit powychodzą:) Czego oczywiście życzę ci z całego serducha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts