agawi74 08.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aguś, a pamiętasz jak pytałaś o te róże na pniu sczepione, i"... kiedy będą takie moje? - pytałaś ..."A Twoje na koniec jak wyrosły!!!!!!!!!!! Zobaczymy już nie długo będziesz pokazywać piękne...jeszcze nam oczy z orbit powychodzą:) Czego oczywiście życzę ci z całego serducha:) Pamiętam, pamiętam Beatko:lol2: Ale tak gęsta jak Twoja jeszcze nie była:no: Pryskałam ją co 3 dni środkiem na mszyce:sick: Ciekawe jak przezimowała, bo na razie nadal jest okryta:rolleyes: Dzięki za wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.03.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) A ja dzisiaj mam trochę wiosny...w domu:) Leżę z anginą...gorączką i nie wiem czym jeszcze....chociaż oko pocieszę http://img52.imageshack.us/img52/2527/sam7758.jpg http://img6.imageshack.us/img6/8746/sam7749.jpg http://img842.imageshack.us/img842/7567/sam7770.jpg Edytowane 9 Marca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Oj, bogumił,to Ci bardzo współczuję...zdrowiej szybciutko... ...ale poszukaj w tym dobrych stron: masz ładne kwiatki i nie masz wirusa jelitowego;) Edytowane 9 Marca 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Świetne tulipanki a róż Wam dziewczyny zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.03.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Oj, dzięki Amtla....marne pocieszenie, chociaż jakby spojrzeć na to z drugiej strony...?????:) A wiesz....przemyślałam i bardzo się cieszę jednak:):) Ale jeśli Ty....współczuję!! Trzymaj się Yokasiu, dzięki...patrząc na to jak ty szykujesz się do sezonu...i twój zapał...to już pisałam u Ciebie kiedyś...szczeny nam opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.03.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dostałam w prezencie:) Bardzo mi się podoba:) http://img820.imageshack.us/img820/3397/sam7803k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Beatko (już u mnie przeprosiłam za pomyłkę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif ) Twoje róże powalają na kolana . A prezencik prześłiczny Dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.03.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dziękuję Aga:) Napisałam resztę już u ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.03.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 yokasiu....szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nie płakaj zaglądam . Właśnie sieję pomidorki i tak mi dobrze . I tulipanki wyszły z ziemi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.03.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) No toś mnie ucieszyła:):) Już myślałam, że pożegnałaś się na amen! A ja nawet nie wiem, czy u mnie tulipany wyszły, bo od dwóch dni nie wyściubiłam nosa z domu:) Jutro sprawdzę W zeszłym roku miałam mnóstwo, ciekawe czy w tym też będą? A co do pomidorków....to we wrześniu wrzuciłam nasiona pomidorków koktajlowych do ziemi....ciekawe czy coś z nich będzie? Edytowane 11 Marca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.03.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Beatko...wiedziałam gdzie mam zajrzeć ...piękna wiosna u ciebie w domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Beatko ależ u Ciebie wiosennie Ile kwiatków Tylko pozazdrościć takich prezencików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Piękna wiosna, a jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.03.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nadulko...ślicznie dziękuję za wizytę Chociaż w domu namiastka tego, co by się już chciało w ogrodzie:) Chyba każda z nas już nie może się doczekać Pysiaczku...od razu weselej i przytulniej w domu się zrobiło:) Ale jak odwiedzam wątki na forum, to chyba wszędzie już tak wiosennie:) Aguś...zdrówko o tyle dobrze, (dałam radę, że dzisiaj (właśnie wróciliśmy) byliśmy na spektaklu pt. "Wszystko o mężczyznach". Bajera...uśmiałam się do łez:) Aktorzy,których uwielbiam ...ze szczecińskiego Teatru Polskiego. Mąż mnie zaprosił z okazji Dnia Kobiet:):) Pozdrawiam was dziewczyny i dzięki , że zaglądacie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 12.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Beatko,po pierwsze życzę zdrówka! Po drugie, piękny avatarek, śliczna z Ciebie kobieta!!! Wiosna u Ciebie w pełni, kwiaty piękne ! Żeby tylko już więcej sloneczka było za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 12.03.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Właśnie przebrnęłam przez Twój wątek, dżizas ale masz piękny ogród, no po prostu napatrzeć się nie mogę na te Twoje róże, cuuuudne ! No i te talenty kulinarne, ech...Będę wpadać regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aguś...zdrówko o tyle dobrze, (dałam radę, że dzisiaj (właśnie wróciliśmy) byliśmy na spektaklu pt. "Wszystko o mężczyznach". Bajera...uśmiałam się do łez:) Aktorzy,których uwielbiam ...ze szczecińskiego Teatru Polskiego. Mąż mnie zaprosił z okazji Dnia Kobiet:):) To super Beatko Oby tak dalej:yes: Zaraz wysyłam Ci namiar na tacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.03.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Kasiu...dzięki ci bardzo, jakoś daje radę, taki okres , że ludzie chorują. Kasiu, a jeśli chodzi o awatarek...to gdzie mi tam do was !!!!! Ale dzięki:) Na tym forum same piękne dziewczyny:) A wiosny to chyba wszyscy już wyczekują i wypatrują Witam Cię sim14 w moim wątku:) A do ogrodu zapraszam jak najczęściej , na kawkę oczywiście jak zacznie wszystko kwitnąć to dopiero żyć się chce:) Co do talentów kulinarnych....wszystkiego się człowiek przez lata nauczy...:) Dziękuję za dobre słowa i strasznie mi miło, że mnie odwiedziłaś Wpadaj jak najczęściej:) Aguś...no jak pisałam tacki przecudne...już Ci odpisałam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.03.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Aguś...no jak pisałam tacki przecudne...już Ci odpisałam:):) Widziałam, nie ma za co Beatko Odpisuję tutaj, bo moja forumowa skrzynka pęka w szwach:sick: Ja też czekam na rozpoczęcie sezonu ogrodowego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts