Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beatko, aż miło popatrzeć na te ogrodowe zwiastuny wiosny.

Już kolorowo :) u mnie coś tam zaczyna wybijać z ziemi, ale mizernie.

Nacieszę oczy Twoim ogrodem :)

Witajcie dziewczynki:)

Alu...na pewno nic nie zmarzło, poczekaj jeszcze ociupinkę i będziesz oko cieszyć:) No niech tylko te 100 tulipanków zakwitnie to będzie raj!!!!

Yokasiu...ale jak twoje zakwitną to pewnie moich już nie będzie!!!!:)

Słoneczko..ja mieszkam na zachodzie...blisko Szczecina...a czy podgrzewam??? Serduchem chyba:):):)

Asiu...ja wpadnę do ciebie w niedzielę pooglądać..bo na 100% będą piękne foteczki:)

Aneczko....i twoje zakwitną...a najbardziej mnie to cieszy, że kiedy u mnie już będzie po kwiatach, będę mogła pooglądać u was:)

Tolu, ciesz oczy, ciesz...bo jak u ciebie rozkwitną to nie będę miała wyrzutów sumienia , że będę się wgapiać w twoje:):):)

Aguś...czekam na twoje fotki:)

Anbamko...w zeszłym roku chyba miałam mniej tych krokusików bo mi najzwyczajnie pomarzły. Ta zima u nas była ciut łagodniejsza to i więcej ich mam. A tak się bałam, że nic z nich nie będzie!!

Muszę wam powiedzieć, że dzisiaj już umyłam swoje wielkie okno w salonie!!! Jestem zachwycona, bo nie mogłam już na nie patrzeć!!!

http://img51.imageshack.us/img51/9431/sam0924q.jpg

Edytowane przez bogumil

Yokasiu...nie zaglądałam tutaj ...sorki:) U mnie też już coraz większe te tulipanki:)

No dzisiaj u nas tak wieje, że głowy urywa!!!! Wczoraj upał a dziś...???????

No takiej wiosny to ja nie chcę!!!!!!

U nas od soboty pięknie :D trochę dzisiaj rano pochmurzyło ale teraz jest słoneczko, właśnie zrobiłam obchód - na jednym świerku kłującym kilka brązowych igiełek :( i krzewuszka chyba mi przemarzła :confused: bukszpany do wywalenia buuuu ! Ale tulipany rosną dalej ;).

Buziaki zostawiam i słońca trochę dmuchnę w Twoje strony :).