bogumil 30.03.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Oczywiście to już wie:) tak się zachwycałyśmy , że dostała jeszcze mnóstwo zamówień Ale nie omieszkam jej powtórzyć Twoich słów:) Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Śliczne te z rulonikami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.03.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Beatko cudne te pisanki- koleżanka ma złote rączki i wielki talent:yes:Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 yokasiu i Aguniu...śliczne dzięki, też mi się bardzo podobają A dzisiaj u nas jesienio - zima!!!!! I deszcz pada i śnieg...i wieje jak....!!!! Ciekawe jakie święta nam GÓRA zaserwuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Beatko, u nas taka sama kijowa pogoda. Raz trochę słońca, potem śnieg, potem deszcz, potem znów śnieg, teraz cisza....pewnie przed burzą . Kitka jest już u nas. Najsłodsza na świecie, jeszcze czuje się niepewnie i nieswojo. Po zwiedzeniu dołu domu i obwąchaniu wszystkiego trochę pomiauczała, pobawiła się ze mną i znalazła sobie kryjówkę za witrynami w kartonie z tkaninami gdzie odsypia stres. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie i będzie z nami całym serduchem. Raz wskoczyła na łóżko (wbijając pazurki w narzutę ) usiadła na kolanach i zamruczała piękną kocią melodię. A ja się wzruszyłam z tego szczęścia . Jak tylko będzie się pewniej czuła prześlę zdjęcie buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Beatko, piękne pisany Yokasiu, kotek już jest! Super! Pewnie piękny i kochany. Śliczne są takie małe kulki... U nas pogoda pod zdechłym psem. A w końcu trochę rąk do roboty przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.03.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Właśnie, roboty....dostałam glebogryzarkę i nie mogę sobie pojeździć że o sadzeniu czegokolwiek nie wspomnę. Róże na noc trzeba przykryć bo ma być na minusie. Co to się porobiło? Kulka słodka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No yokasiu...ja tu wyczekuję cichutko na fotki:) Ale nie stresuj kiciulki aparatem...jak się zadomowi wtedy sesyjkę zrób:) Ja pamiętam jak prawie siedem lat temu przywiozłam do domu kulkę malutką...wszyscy się śmiali , że zamiast psa przywiozłam borsuka...też właził wszędzie, obwąchiwał, musiał się ze wszystkim zapoznać....a teraz to moje piesie ma miejsce w moim sercu i za nic w świecie nie wyobrażam sobie, jak by mogło go nie być! I ty yokasiu zobaczysz, jak to stworzenie pokochasz:):) Pomiziaj kociaczka za uszkiem od cioci Beatki:) ane3ko...dzięki:) Już nie mogę się doczekać waszych ozdób świątecznych...zawsze trochę inspiracji więcej:) Miłego popołudnia wam życzę Ja piekę rogaliczki na szybko bo słodkiego się chce do kawusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.03.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Beatko przecudne te pisanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.03.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Beatko, ja nie mam ozdób. Pewnie zaś będzie coś na ostatnią chwilę. A zdjęć nie będzie sensu wklejać, bo wtedy to już wszyscy będą, za przeproszeniem, rzygać ozdobami świątecznymi. Mam kupione bratki do cebrzyków na zewnątrz przed drzwi, ale stoją w garażu, bo strach wychodzić coś robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) mmajeczko...ślicznie dziękuję ane3ko, ja szukam inspiracji bo będę z dziećmi w przedszkolu robiła pisanki:) przez tyle lat to już pomysły mi się wyczerpały, a chciałabym coś nowego zrobić. W zeszłym roku robiłam z moimi pociechami pisanki w kaszy mannie. Może komuś się przyda pomysł. Najpierw jajko ugotowane malujemy farbami potem do miseczki z kaszą ....i malujemy na nich potem jak przeschną kwiatki , takimi kropeczkami. Nie wiem czy się dobrze i zrozumiale wypowiadam . Jak macie małe dzieci to to jest świetna zabawa dla nich i dla mamuś też ma się rozumieć:) A co do kwiatków, to ja jeszcze nie kupiłam bratków na moją rabatę...ale tak jak piszesz jest cholernie zimno, Więc sie jeszcze wstrzymam:) Edytowane 31 Marca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Beatko ja tez jestem pod wrażeniem tych pisanek Będą niesamowitą ozdobą na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dzięki Aguś Już znalazły swoje miejsce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Moja pociecha jeszcze za mała na robienie ozdób świątecznych, ale na przyszłość się przyda. Ja natomiast od dwóch dni trzymam w folii masę solną, bo chciałam wycinakami do ciastek ozdóbki porobić. Ale brak mi weny. Trochę o ogrodzie myślę a tymczasem u mnie śnieg spadł To chyba niezbyt dobrze, bo części roślinek już listki powychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 U mnie ta sama pogoda...aż się boję myśleć co z roślinami będzie! Parę dni temu posadziłam dwie róże:( I nie wiem czy nic im nie będzie. Mam nadzieję, że się przyjmą. A w taką pogodę tylko z masą ze Stasiem działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Kicia miziana cały dzień, który na mnie przespała. Grzeczna z niej dziewczynka a zdjęcia robiliśmy ale na śpiocha . Właśnie chce usiąść na komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No to macie dzień pełen wrażeń yokasiu:) i Wy i kicia:):) Ciekawe kto bardziej przeżywa???.hihihi:) Ale masz fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Nasz leniuch http://i3.fmix.pl/fmi708/7496259b00231c874f788805 Jak widzi siebie od razu chce skakać na monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.04.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 No kochaniutka istotka:) Śliczne maleństwo:) słodziaczek:)...no mogłabym tak w nieskończoność...ale ja mam fioła na punkcie zwierzaków:) yokasiu...życzę ci, żeby się dobrze chowała twoja kicia i niech przyniesie dużo radości wam obojgu:) a w chwilach smutku niech mruczy ci do uszka swoje kocie mruczanki:):) Dzięki za fotki:) Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 nie ma za co, będę się nią chwalić wszem i wobec. Mruczy jak traktor i ugniata a my się rozpływamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts