yokasta 15.04.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Zimno, wieje, deszcz pada....a my w ogródku pracowaliśmy szkoda mi było niedzieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.04.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 A co takiego Aniu robiliście? Bo ja chodziłam ostatnio i zaglądałam w każde miejsce....a mąż za mną i śmiał się , że szukam już wolnego miejsca na nowe roślinki:) No chciałoby się coś nowego....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Piękne fotki Beatko:wiggle: Jak zawsze zresztą Ogród budzi się ze snu zimowego. Mam nadzieję, ze Ci róże nie pomarzły.. U mnie na razie są niby zalążki pąków, ale listków jeszcze brak. Najbardziej martwię się o tą szczepioną na pniu, bo najwrażliwsza:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.04.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 A troszkę tutaj, troszkę tam powsadzałam dalie i lilie, poprzycinaliśmy studzienki od odwodnienia, powsadzałam trochę jednorocznych do truskawek i poziomek bo to ma być rabatka dekoracyjno użytkowa i takie tam . Tulipanki już pokazują powoli kolory za to krokusa nie mam ani jednego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.04.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Beatko pięknie u Ciebie http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Rado%C5%9B%C4%87/043.gif Ja dopiero w sferze marzeń o ogrodzie - od wczoraj tworze listę roślin które mi się podobają - a jeszcze długa droga żeby cieszyć nimi oko - wklejaj jak najwięcej zdjątek będę się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aga...czekam niecierpliwie na jakieś oznaki życia moich róż na pniu....cholera, one są od frontu gdzie jest najzimniej zimą Dały radę pozimie w tamtym roku to może i w tym dadzą radę... yokasiu...dzisiaj zakwitł pierwszy tulipan:) a nawet pocieszyć się nim nie mogę bo piź.....jak w kieleckim (przepraszam tych z kieleckiego, ale u nas tak się mówi:)) Aguś...w miarę możliwości postaram się wklejać fotki, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 I mój pierwszy tulipan w tym roku:) http://img525.imageshack.us/img525/7846/sam1378n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aga...czekam niecierpliwie na jakieś oznaki życia moich róż na pniu....cholera, one są od frontu gdzie jest najzimniej zimą Dały radę pozimie w tamtym roku to może i w tym dadzą radę... Beatko, a owijałaś je czymś? Bo ja podwójnie... może to pomoże:) Tulipanek boski. Moje potrzebują jeszcze paru dni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.04.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Śliczny i jaki wysoki chyba, cooo ? W tym roku u nas bogactwo kolorów głównie różowe, fioletowe i żółte. Masz posadzone jakoś "kolorami" czy pomieszane? Pamiętam jak sezon czy dwa temu u Toli tulipany się wzajemnie pozapylały i niektóre były dwukolorowe . (U nas też się mówi tak samo, myślałam że wszędzie tak biedni mieszkańcy Kieleckiego ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aga...kopczyki robiłam ale nie owijałam i oże to był błąd. Ale jesienią i przed Bożym Narodzeniem kiepsko ze mną było, więc nawet nie miałam do tego głowy:( Aniu...nie sadziłam kolorami ale jak pamiętam z zeszłego roku, to przy tarasie miałm jeden kolor a w klombach różniste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aniu, z ciekawości skoczyłam na pierwszą stronę mojego wątku...jeśli chcesz to zobacz jakie kolory tulipanów miałam:) Różnobarwne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aga...kopczyki robiłam ale nie owijałam i oże to był błąd. Ale jesienią i przed Bożym Narodzeniem kiepsko ze mną było, więc nawet nie miałam do tego głowy:( Ja oprócz kopczyków kupiłam tym szczepionym na pniu specjalne ochronne worki na zimę. Zobaczymy... Beatko a jak Ty się czujesz? Mam nadzieję, że już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czekam na wyniki:( Krew mnie zalała, jak oglądałam parę dni temu wiadomości, bo nie mogę słuchać tych głupich polityków...ludzie nie mają leków...brakuje leków na chemie....no i nie ma leku, który brałam przed świętami...aż się boję co będzie jeśli.... sorki, że o tym piszę ale mam doła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.04.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czekam na wyniki:( Krew mnie zalała, jak oglądałam parę dni temu wiadomości, bo nie mogę słuchać tych głupich polityków...ludzie nie mają leków...brakuje leków na chemie.... no i nie ma leku, który brałam przed świętami...aż się boję co będzie jeśli.... Beatko będzie dobrze Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Beatko nie martw się na zapas. Trzeba być dobrej myśli.:hug: Polityka zdrowotna w naszym kraju wiadomo jaka jest i nic nie zapowiada zmian na lepsze:spam: Będzie dobrze, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No trzymam się...nie mam wyjścia:) Dobre dziewczyny z Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Beatko daj koniecznie znać jak już będziesz miała wyniki:yes: Musi być dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.04.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Beatko daj koniecznie znać jak już będziesz miała wyniki:yes: Musi być dobrze:D Koniecznie napisz co i jak Oczywiście,że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 16.04.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 piękny tulipanek podoba mi się ja na jesień wsadziłam do ziemi wiele cebulek różnych wiosennych kwiatów, ale niestety wyrosły pojedyncze i nie wiem, czy to wina kretów, czy arktycznych w tym roku pod górami mrozów. Jak myślicie dziewczyny? Beatko i trzymam za Ciebie kciuki! Nie daj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 piękne, wiosenne zdjecia.......a wyniki muszą być dobre...nie ma innej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts