yokasta 16.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 POZYTYWNE MYŚLENIE! Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki i na bank będzie dobrze, nie martw się przesyłam moc gorących i pozytywnych myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.04.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzięks dziewczyny:)Naprawde jesteście kochane:) http://img254.imageshack.us/img254/8424/onkil.jpg Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 18.04.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 nie smuć się, przyszłam Cię pogłaskaćhttp://www.funiaste.net/obrazki/2009/maj/25/03137355.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 mariola...jak się wchodzi na forum i widzi takie wejścia:) to od razu mordka się cieszy:) dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Beatko, z pozytywnymi myślami do Ciebie przyszłam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dziękuję ci Alu....próbuję się nie zamartwiać....wydaje mi się że jestem silną babą, ale czasami się nie daje.... Dzisiaj narobiłam się w ogrodzie aż mnie plecy bolą. W piątek mam zamiar sadzić kwiaty...nie wiem jak będzie z pogodą, ale to w końcu kwiecień !!!! Czas najwyższy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czlowiek jest silny dopóki móc nie dolega, a jak cos zaczyna boleć to pęka niestety, no bynajmniej ja tak mam A jakie kwiatki Beatko, nie boisz się, ze zmarzna? ja kupiłam dzisiaj dalie i lilie i dziewczyny mówią, żeby nie sadzic do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Alu, dalie to w maju sadzę, jeszcze na nie za zimno...teraz bratki, tytoń (kwiaty...żeby nie było:)) no i może jeszcze coś zakupię Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Beatko dzięki za fotki kaliny:hug: Cudna jest:jawdrop: Kupuję Ja też dzisiaj posadziłam bratki- później wstawię fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aga, ja tę kalinę posadziłam w takim miejscu, żeby nas osłoniła przed sąsiadami:) Sąsiadów mam fajnych, ale jak siedzimy na tarasie i oni to się widzimy...więc żeby stworzyć choć trochę prywatności im i nam posadzilam kalinę. Podcinam ją żeby się rozkrzewiła trochę bardziej:) A kwitnie nieziemsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.04.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Beaciu, będzie dobrze:)Trzymam kciuki i otulam:) A u mnie jeszcze ani jeden tulipan sie nie rozwinął;/za to zielska mnóstwo;/;/;/dopiero wyrywałam, a tu nowe i nowe;/ w sobotę jadę na cały dzionek zmieniać troszkę wrzosowisko:Pobfocę wszystko, co mam:)Mam nadzieję, ze tulipanki rozkwitną do tego czasu buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A gdzie ta kalina ja tez chcę zobaczyć tez potrzebuje sie odgrodzić od sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu...wkleiłam u Agawi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu...wkleiłam u Agawi:) No to zadzieram kiecę i lęcę do Agi, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Asiu ...dzięki:) Zielska to i u mnie było..... ale już dałam temu radę A na twoje fotki czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Lilie posadzone u mnie, dalie też ale ja i bazylię sadzę przed zimną Zośką i nie marznie . Z resztą nie jestem zbyt rygorystyczna a z roślinami dużo rozmawiam jesli słuchają to wyrosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aga, ja tę kalinę posadziłam w takim miejscu, żeby nas osłoniła przed sąsiadami:) Sąsiadów mam fajnych, ale jak siedzimy na tarasie i oni to się widzimy...więc żeby stworzyć choć trochę prywatności im i nam posadzilam kalinę. Podcinam ją żeby się rozkrzewiła trochę bardziej:) A kwitnie nieziemsko:) Pewnie, że komfortowo będzie, jak Was zasłoni- tez nie lubię gapiów;) Beatko, zapomniałam zapytać- jaką masz odmianę tej kaliny? Bo ja się czaję na roseum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.04.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Beatko, zaglądam by przeczytać, że wszystko jest dobrze i będzie jeszcze lepiej. Wiesz, że przesyłki dobrych myśli do Ciebie wędrują nieustannie. I oczywiście zaglądam z nadzieją na duuuużo wiosennych zdjęć Twojego ogrodu. Buziaki i uśmiech zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lilie posadzone u mnie, dalie też ale ja i bazylię sadzę przed zimną Zośką i nie marznie . Z resztą nie jestem zbyt rygorystyczna a z roślinami dużo rozmawiam jesli słuchają to wyrosną . Yokasiu na Dolnym Śląsku inny klimat jest nieprawdaż, ogólnie cieplej A z tą rozmową z roślinami to całkowita prawda, miałam dawno temu w swoim pierwszym malutkim mieszkanku około 100 doniczek z róznymi kwiatkami i wlasnie z nimi rozmawiałam, wiesz jak pieknie rosły, niektóre musiałam powynosic do pracy bo tak sie rozrosły, że juz nie mialam jak przejść, a hoja na całej ścianie była rozpięta, jednocześnie kwitło 40 -50 kwiatostanów, nie mogłam spać, tak pachniało (a ja na zapachy uczulona ). Wyniosłam ja do pracy i była taka piekna dopóki ja tam pracowałam. Później już nigdy tak nie kwitła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Prawda, mamy tutaj biegun ciepła, nieraz na wsi nawet cieplej niż w centrum miasta. Ogólnie nie narzekam . Fajnie, że roślinki tak Cię słuchają moje pierwsze rozmowy testowałam na pomidorach i skutkują teraz gadam już do wszystkiego . Głaskanie nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts