Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

yokasiu, dzięks:) pokaż te tulipanki piwoniokształtne...plisss:) Te zielono - białe faktycznie są cudne...mam jeszcze takie poszarpane, ale gdzie? nie wyszły? może dopiero się rozwiną, bo mam jeszcze dużo w pąkach:)

Beatko, witam:) i dziękuję:) i zapraszam jak najczęściej:)

Tak, to jest roślinka zadarniająca , tak jak i te dwie inne ...ale jak się nazywa to nie mam pojęcia! Może ktoś będzie znał ich nazwę:)

Beatko...może by zapytać Elfirki, jak się toto:) nazywa, na pewno będzie wiedziała:) A do uzupełniania pustych miejsc nadają się jak nic:)

yokasiu...cudniaste te piwoniokształtne...nie widziałam takich jeszcze:) Świetne, a inne też pikne:)

Dzięki dziewczyny, jestem pewna, że u każdej z was wiosna jest przecudnej urody:):):)

Saro, też mi coś mówiło, że to z "floksowatych" ale nie jestem pewna:)

yokasiu, ja też uwielbiam piwonie...trochę ich mam, i już nie mogę się doczekać, kiedy będą kwitły:)

Aga, u mnie te szczepione też nie dają oznak życie...aż płakać się chce...i nic z nich chyba nie będzie! Już je straszyłam , że wykopię, krzyczałam na nie...a tu nic, ani krzykiem ani dobrocią!!!

Beauty, a nie mówiłam, że tu są dobre duszyczki, co się znają i powiedzą?:):)

Życzę wam miłego i ciepłego dnia:) Ja lecę do pracy:(

Aga, u mnie te szczepione też nie dają oznak życie...aż płakać się chce...i nic z nich chyba nie będzie! Już je straszyłam , że wykopię, krzyczałam na nie...a tu nic, ani krzykiem ani dobrocią!!!

Beatko, u mnie pnąca róża wypuszcza listki od korzenia, więc pewnie i rabatowe wypuszczą. Najbardziej martwię się o szczepioną na pniu. Pożyjemy zobaczymy:)

Szkoda, że w taką pogodę musisz pracować...:bash: To miłej pracy i miłego leniuchowania jutro Beatko:hug:

yokasiu i Agusiu:) u mnie pnące i rabatowe też powypuszczały listki...a szczepione nie:( i chyba nie wypuszczą...ehhh

mariola ...dzisiaj u nas trochę wietrznie, zapowiadali deszcze ale mam nadzieję, że to się nie sprawdzi! Mam dzisiaj "wszystkie" dzieci ..i planujemy wspaniały dzień...oby pogoda dopisała...czego i Wam wszystkim dziewczynki życzę:):):)