mariola3108 14.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 oooż jasna d..paże się na motorowe zdjęci nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.05.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Piękny ogród, zazdroszczę Ci tych wszystkich kwitnących już roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej mariola...fakt, w zacisznym słonecznym miejscu kwitnie piękniej i szybciej:) A zdjęcie...cóż...będzie inne...kiedyś:) A tak na poważnie nie działa mi dzisiaj image shack!!!!! mróweczko...dzięęęęki:) Ale zimno i nie ma jak się nimi cieszyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.05.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Beatko, ja poproszę zdjęcie na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 No witam cię Aniu...a dzisiaj o tobie myślałam:) Jak się czujesz? Siniaki poznikały?? A fotkę moją widziałaś...na motorze:) Na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Malutką taką tylko . Chętnie zobaczę jakąś jeszcze . Wszystko ok, dziękuję. Siniaków nie mam ale kręgosłup niedomaga, trudno - w ogródku trzeba pracować. Jestem na etapie szukania pracy w małej mieścinie i powoli tracę nadzieję, do tego pogoda do luftu i jak tu się cieszyć . Jeszcze jak zobaczyłam, że i Tobie i Anulce kwitną krzewuszki a moja chyba zapomniała, że wiosna jest i rosnąć trzeba . Zaglądam do Ciebie codziennie i podglądam kwiatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 No zaraz ci wyślę jakąś Ale nie ma co oglądać...też się wygłupiłam z tym zdjęciem...co mnie wzięło???????? Krzewuszki te różowe kwitną ale te ciemne jeszcze nie...może i twoje też zakwitną później:) A co do pracy...to ci współczuję...ale nie poddawaj się...trzymam za ciebie kciuki. Posyłam ci fote:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 14.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Beatko, dziękuję za niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jeszcze jak zobaczyłam, że i Tobie i Anulce kwitną krzewuszki a moja chyba zapomniała, że wiosna jest i rosnąć trzeba . Zaglądam do Ciebie codziennie i podglądam kwiatki . Aniu! Tak jak kiedyś Beatka powiedziała. Jak moja przekwitnie, to Ty będziesz się cieszyć swoją. A u mnie już kwiatków nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 oooo...masz rację ane3ko...u nas będzie już po ...a yokasia będzie cieszyć oczy:) Mam nadzieję, że pokażesz nam tu swoje, jak zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 mariola...odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Pokazę jeśli tylko zakwitną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tolu...tamaryszek młodszy zakwitł pierwszy...więc go wklejam dla ciebie:) Jak zakwitnie starszy to ci go pokażę Beatko, dziękuję, jak miło że pamiętałaś o tym, że ja mam szczególny sentyment do tamaryszków Pięknie kwitnie i piękne zdjęcie. Skopiuję do swego archiwum, dobrze? Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ależ pięknie się u Ciebie ta wiosna rozhuśtała!!:Dwszystko tak cudownie kwitnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej Beatko, z image są kłopoty już od jakiegoś czasu- ja zaczęłam używać darmowego fotosika- tylko do wklejania zdjęć. http://www.fotosik.pl/ Jak samopoczucie? Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.05.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Beatko albo po prostu prosto z komputera wklejać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.05.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dziękuję za fotkę No kochana podziwiam,ja to sie boje jednośladów strasznie,mój mąż też miał motor,ale nigdy nie wsiadłam na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Tolu...oczywiście, że pamiętam i już, już za dni parę wstawię fotkę pięknego tamaryszka:) Beatko...wielkie dzięki:) Aguś.... już z tym image jest ok...tylko czasami coś się pierniczy a ja niestety do cierpliwych nie należę i mnie wku...rza:) A samopoczucie...różnie to bywa! Ale śliczne dzięki, że pytasz:) mmajeczko, ty tak poważnie z tym, że prosto z komputera??? bo u mnie to chyba nie działa. Kiedyś próbowałam i nic...no chyba, że żartujesz? Nadulko...ja uwielbiam jazdę na motocyklu...i nic na to nie poradzę Ale rozumiem też, że można się bać...ja np nigdy nie skoczę na bungee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 15.05.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 piękne tamaryszki Beatko:) i berberys w szarym otoczeniu bomba:) zgapię i na tyłach , jak już pergole postawimy wsadzę. Tylko kiedy to będzie.... plan jest taki-sobota stawiamy 4 pergole od str.najbardziej widocznej:))))) potem którejś nast.soboty pozostałe. A potem całe wakacje na nasadzenia:) kupowanie też byle wszystko inne sprzyjało. Miłego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts