bogumil 21.05.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dzięki dziewczyny!!!! Kochane jesteście!!!!!!!!!!!!!Ehhh...nie chciałam o tym pisać....sorki...ale dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ok zmiana tematu zdjęcie Twojej pięknej córki zniknęło usunęłaś?? a chciałam popodziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.05.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) proszę bardzo:) Edytowane 22 Maja 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ech Beatko oczu od tej Twojej córy nie można oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.05.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dzięęęki:) Sama nie mogę się nadziwić, że tak szybko czas leci!!! Dopiero była mała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jeszcze raz powtórzę- urocza córka Ci wyrosła..Szkoda ,ze te dzieciaki tak szybko rosną .A z tymi badaniami nie wiem o co chodzi ,ale trzymam kciuki:hug::hug:wszytko będzie dobrze...musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Beatko:D Córcia niezmiennie piękna:yes: pewnie chłopcy walą do niej drzwiami i oknami:D Kochana trzymam kciuki za zdrówko:hug: wszystko będzie dobrze- bądź dobrej myśli, bo to połowa sukcesu:D Jakby co to pisz do mnie na priv:hug: Ogródek Ci pięknie rozkwita:eek: A to dopiero początek sezonu:cool: buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.05.2012 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beatko :hug: będzie dobrze, musi być)) otulam ciepłem myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.05.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beata to naprawdę Twoja córa ? wygląda jak top modelka piękna dziewczyna Ja też nie bardzo wtajemniczona w twoje zdrówko, ale trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beatko córcia piękna jak zawsze Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie i pozytywne myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.05.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beatko, Aga, Asiu i mugatko, pysiaczku...bardzo bardzo dziękuję wam za słowa otuchy...kurde, nie chciałam tutaj się wyżalać, ale wczoraj miałam strasznego doła przez te wyniki ....a mmajeczka zapytała o badania i poszło jakoś...sorki jeszcze raz!!! Dzisiaj jest już trochę lepiej...dużo lepiej:) uzbroiłam się w pancerz i do przodu:):) Buziaki dla was wszystkich zostawiam....aaaa, mugatko, to naprawdę moja córcia ...dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.05.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Śliczna po mamie wiem po zdjęciach. Priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.05.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.05.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beatko mam pytanie. Przeniosłam z naszego ogródka działkowego do ogrodu róże. Takie, z których kwiatów można zrobić sok etc. Po wsadzeniu do ziemi i obfitym podlaniu oczywiście uschły na wiór. Myślisz, że można je teraz przyciąć tak na 30 cm od ziemi i puszczą coś z pąków śpiących czy zmarły na amen? Pachną (nawet suche) tak nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beatko, dużo siły, optymizmu i pogody ducha Trzymaj się dzielnie! Córa piękna, całkiem jak mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.05.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aniu...śliczny awatarek!!!!Wydaje mi się, że puszczą od korzenia...obetnij...nic nie ryzykujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.05.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dzięki Dropku i za córcię też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beatko życzę zdrówka A córkę masz przepiękną normalnie się zakochałam http://www.matrax.net/forum/images/keny/I_LOVE.GIF ale z tego co widać po avatraku to wdała się w mamusię ja Wam proponuje wystąpić w wyborach miss matki i córki http://emoty.blox.pl/resource/win2.gif wygrana murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.05.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 To teraz przegięłaś karolku:):) No chyba , że takie jury byłoby jak tutaj:):) Buźka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Beatka, nie powiem, że przeczytałam wszystko, ale zdjęcia obejrzałam na wszystkich(!) 64 stronach:yes: (no, umknęło mi to z tej strony, kilka minut za późno tu weszłam, ale myślę, że nadarzy się jeszcze okazja, bo na pewno będę częstym gościem!!!) Masz przepiękny ogród (dom też) To niesamowite w jakim tempie te roślinki Ci rosną!!! Dużo zdrówka życzę i obiecuję zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts