Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mariola dzięki:)

A tam ...zaraz za stara...dzisiaj wszystko jest dozwolone:)

Aga, też żałuję, że te piękne krzewy tak szybko przekwitają, nie zdąży człek się nacieszyć! . A co do tuj, to nie okrywam, bo sobie pomyślałam, że jak donice są wyłożone styropianem, to mają ciepło:) Ale może to błąd...no i za mało miejsca pewnie na korzenie! No cóż, nie wiem czym obsadzić te donice, żeby było na stałe?

yokasiu...kieruj się na Choszczno ...80 km od Szczecina:):):)

martaibartek... dziękuję za miłe słowa i zapraszam do ogrodu kiedy tylko chcesz:):) Możesz z donic wysadzić do gruntu, tylko nie wiem czy w czasie kwitnienia czy już po.

pysiaczku...Ty ze Szczecina? prawda? dobrze pamiętam? To 80 km...wiem że tam było słońce, bo dzwoniłam do syna i był zaskoczony, bo właśnie się umawiał z kolegami na grilla:):)

pysiaczku, a jakie roślinki sadzisz do donic?...ja mam je po obu stronach garażu.

mmajeczko...pytasz co słychać? Nie mam czasu załadować...dzisiaj za chwilę idę na imprezę , tylko na chwilkę zasiadłam odsapnąć i złapać oddech po pracy:)

Aniu, praca to zawsze wyjście między ludzi...jaka by nie była. Wiadomo, lepiej robić to co się lubi i umie, ale jeśli takiej nie ma to trzeba łapać to co się trafi i szukać dalej...tak jak piszesz:)

Beatko, czyli imprezka się udała jak czytam, to super :)

Władze oświatowe zabrały Wam cały czerwiec w tym roku,

bo pracujecie do samego końca, ale lipiec i sierpień to też całkiem sporo wolnego.

A w tym zawodzie trzeba porządnie wypocząć, wiem coś o tym,

bo moi rodzice są emerytowanymi nauczycielami.

A w tak pięknym ogrodzie jak Twój, urlop będzie smakował wyjątkowo :)

Tolu...czy widziałaś swojego tamaryszka??????:)

sfotografował się dla mnie?

lecę na poprzednie strony odszukać ukochany krzew mego dzieciństwa.

I już dziękuję bardzo, bardzo :)