mmajeczkaa 25.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Martuś, można śmiało wsadzać . Tak naprawdę można i w lecie, ważne żeby podlewać. Latem nie powinniśmy przesadzać z miejsca na miejsce ale z doniczki do ziemi można jak najbardziej To samo miałam napisać ale Yokasta mnie wyprzedziła Co słychać Beatko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 mariola dzięki:) A tam ...zaraz za stara...dzisiaj wszystko jest dozwolone:) Aga, też żałuję, że te piękne krzewy tak szybko przekwitają, nie zdąży człek się nacieszyć! . A co do tuj, to nie okrywam, bo sobie pomyślałam, że jak donice są wyłożone styropianem, to mają ciepło:) Ale może to błąd...no i za mało miejsca pewnie na korzenie! No cóż, nie wiem czym obsadzić te donice, żeby było na stałe? yokasiu...kieruj się na Choszczno ...80 km od Szczecina:):) martaibartek... dziękuję za miłe słowa i zapraszam do ogrodu kiedy tylko chcesz:) Możesz z donic wysadzić do gruntu, tylko nie wiem czy w czasie kwitnienia czy już po. pysiaczku...Ty ze Szczecina? prawda? dobrze pamiętam? To 80 km...wiem że tam było słońce, bo dzwoniłam do syna i był zaskoczony, bo właśnie się umawiał z kolegami na grilla:) pysiaczku, a jakie roślinki sadzisz do donic?...ja mam je po obu stronach garażu. mmajeczko...pytasz co słychać? Nie mam czasu załadować...dzisiaj za chwilę idę na imprezę , tylko na chwilkę zasiadłam odsapnąć i złapać oddech po pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Matko jedyna, toż to drugi koniec świata aż tam Cię przepędziło ? Może kiedyś będziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 yokasiu...z tego co pamiętam, to tak daleko nie mieszkasz!!!! We Wrocławiu? Toż to rzut beretem:) Byłam tam kiedyś na koloniach z dziećmi:) Chyba że źle zapamiętałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) 370 km do Szczecina mamy trochę jest! Mogę obiecać, że jeśli będziemy w pobliżu to dam znać . Czuję się zaproszona . Edytowane 25 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ależ oczywiście:):) I wcale to nie tak daleko znowu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tak kombinuję właśnie . W tym roku to nie (na żadne podróże się nie zapowiada bo może w końcu praca się znajdzie/znalazła) ale w przyszłym nigdy nic nie wiadomo, chętnie zobaczę ogródek w pełni rozkwitu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Znalazła???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Zawsze drzwi i serca otwarte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cieszę się . No mąż mi naraił dwie propozycje, jedna bardzo ciekawa i związana z zawodem ale nie wiem czy jeszcze miejsce wolne a druga z niczym nie związana ale zawsze to praca - można się zaczepić i szukać lepszej (tak przynajmniej kombinuję ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aniu, praca to zawsze wyjście między ludzi...jaka by nie była. Wiadomo, lepiej robić to co się lubi i umie, ale jeśli takiej nie ma to trzeba łapać to co się trafi i szukać dalej...tak jak piszesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Już się tak przyzwyczaiłam, że codziennie siedze w ogrodzie i pracuję z mężem, że ciężko będzie iść do obcych do pracy ale chciał - nie chciał - musiał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A ja już za miesiąc mam urlop:):):) I też będę siedziała w domu....w ogrodzie...i z mężem:) Już się nie mogę doczekać!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cześć Beatko Bardzo zmęczona po dzisiejszym dniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No właśnie troszeczkę...pobalowałam:) Chyba mi było trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A ja już za miesiąc mam urlop:):):) I też będę siedziała w domu....w ogrodzie...i z mężem:) Już się nie mogę doczekać!!!!!!!!! to nieprzyzwoite tak drażnić koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ojej...nie chciałam:( Ale ..,.co tam...będę leżała do góry brzuchem , jak leniwiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Beatko, czyli imprezka się udała jak czytam, to super Władze oświatowe zabrały Wam cały czerwiec w tym roku, bo pracujecie do samego końca, ale lipiec i sierpień to też całkiem sporo wolnego. A w tym zawodzie trzeba porządnie wypocząć, wiem coś o tym, bo moi rodzice są emerytowanymi nauczycielami. A w tak pięknym ogrodzie jak Twój, urlop będzie smakował wyjątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tolu...czy widziałaś swojego tamaryszka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tolu...czy widziałaś swojego tamaryszka?????? sfotografował się dla mnie? lecę na poprzednie strony odszukać ukochany krzew mego dzieciństwa. I już dziękuję bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts