yokasta 30.05.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Piękne krzewuszki i moje skromne ulubienice - goździki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Beatko, wiesz że Cię lubię więc Cię teraz zasypię mało ciekawymi zdjęciami, no może oprócz kota . [ciach] Edytowane 31 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Aniu...po kolei:) Przytulasek... sama słodycz:) O matuniu, jak ja uwielbiam zwierzaczki!!! Aż chce się pomiziać A jaką piękną sierściuszkę ma:) Jeśli rabata tak kiedyś ma wyglądać to bardzo mi się "podobuje":) Pięknie dobrane roślinki kolorystycznie !!! Powiem ci, że ja po zimie strasznie nie lubię ogrodu, bo zawsze wydaje mi się że połowa roślin nie żyje, ale z wiosną większość się zazielenia i już serce rośnie:) Goździki...cuuudny kolor...cudny:) Psote...uwielbiam! Lilie...ja swoje po cichu powiem niechcący połamałam (pare) wężem do podlewania:( Jedna czy dwie będą! Twoje urocze, moje żółte jak się nie mylę...ale jeszcze nie zakwitły. Koreanka ślicznie szyszkuje i widać gęsta jak trzeba:) Pęcherznicy zazdraszczam:) Róża zaraz będzie kwitła... Pokażesz w rozkwicie??? Chabry...to ulubione kwiaty mojego mężą...cudne:) A gdzież to odkryłaś taki budynek?? Tam wpuścić tylko takie forumowiczki....to by było dopiero:) No miałabyś co tam robić, można się wykazać...nie? Proszę mi tu zaraz pomiziać pieszczochę ode mnie!!!!:) ALE ANIU...ILE TY MASZ ROŚLIN??????????????? NIECH NO TO WSZYSTKO POROŚNIE:):) I nie usuwaj fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Beatko twoje rośliny jak zawsze powalają!!! a ta margerytka na pniu to jest wieloletnia? krzewuszka obłędna!!! i ja lubię goździki Aniu i twoje roślinki piękne!!!! o kocicy nie wspomnę- i ja bym ją potulała pochwal się jeszcze zdjęciem kuchennego okna- co to za błękitne zasłonki tam ukrywasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Edit: pokażę różyczki jak zakwitną. Mam w planach zakątek różany w ogrodzie. Na kształt tego:http://i55.tinypic.com/8wdwqp.jpg Przy okazji dla ogrodników amatorów i nie tylko polecam właścicielkę kilkuhektarowego, przepięknego ogrodu z cudnym dworem:http://theboggarden.blogspot.com/[/size] Edytowane 31 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 mariola...patrz ile chcesz:) i dzięki ale ty również masz cuda na dziełeczce:) martaibartek...margaretka niby wieloletnia ale już raz miałam i chciałam przechować przez zimę, ale nie przeżyła:( Zobaczę co z tą da się zrobić...chyba ją przeniosę potem do sypialni i będę całą zimę śpiewać, żeby dała radę:) yokasiu...oddaj mi w dzierżawę trochę ziemi:) Kurde, mi brakuje ja mam tyci tyci w porównaniu z tobą!!!! Nie zaśmieciłaś...nie usuwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Zakątek różany moje marzenie...szukałam swojego czasu róż okrywowych....ale jak pisałam już kiedyś nigdzie nie mogłam wtedy dostać, a potem dałam sobie spokój. Rób Aniu coś takiego, masz warunki ku temu i będziesz miała cudne miejsce...ławeczka, róże dobra książka....mmmmm marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Oczyma wyobraźni widzę jeszcze komary, robale, zarazy próbujące zniszczyć róże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No oczywiście Aniu...., rozbawiłaś mnie:)...ale na to są preparaty...jak na wszystko...ale czy to nie jest tego warte?????? Takie miejsce na ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 JEST! Gdyby jeszcze były preparaty, którymi spryskujemy ziemię i rośnie rabatka to biorę w ciemno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ooo...ja też taką biorę:) Ale takie rośliny na rabatce jakie sobie wymarzę:) MARZYCIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Tego nam nikt nie zabierze . Idę spać bo coś czuję, że jutro ogrodowo będzie. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Pięknych snów życzę ...ja będę miała ciężką noc czuję...leci mi z nosa, oczy swędzą i po mnie już...wszystko kwitnie a ja z tych alergicznych jestem!!! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Beatko jak zwykle cudne zdjęcia!!! Miło oczy takim pięknem nacieszyć. Yokasta, Twoje roślinki też cudne!!! Szkoda, ze nie załapałam sie na więcej zdjęć A nie masz żadnej galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Beatko a nie myślałaś żeby zamówić pęcherznice przez allegro ? zamawiałam kilkakrotnie roślinki i zawsze wszystko było OK Jak patrzę u Ciebie na krzewuszki to mnie zazdrość ściska - jadę dziś do mojej szkółki kupić takie ślicznotki bo nie przeżyje jak jej nie będe miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.05.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Beatko - zaśmiecę Ci, ale chciałam tylko powiedzieć Ani-yokaście, że się na nią obraziłam. Obiecała mi, że wrzuci u mnie zdjęcia kotka, zbyła, że mąż zabrał aparat i już nie wróciła. Foch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 31.05.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 jaki cudny rododendron!!!i krzewuszki...moje też 2 sztuki zaczynają kwitnąć...ale są jeszcze małe......goździki tez mam i tez uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Beatko, dlaczego piszesz, że jest już za późno na posadzenie pęcherznicy? Te ze szkółek rosną w doniczkach i poza zimą, można sadzić je cały rok. 100% przyjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Beatko, dlaczego piszesz, że jest już za późno na posadzenie pęcherznicy? Te ze szkółek rosną w doniczkach i poza zimą, można sadzić je cały rok. 100% przyjęcia:D Też tak mi się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.05.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 yuka...dzięki, staram się mugatko, ja też zamawiałam kiedyś roślinki i było ok...ale nie mam teraz adresów, jeśli masz jakis sprawdzony to poproszę:) A krzewuszki też mi się podobają , jak masz możliwość to kupuj i sadź, są piękną ozdobą ogrodu:) saro, dzięki, ale już myślałam, że nic nie będzie z tego rododendrona, ale popryskałam, poczarowałam i zakwitł Aga i Beatko...zapamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts