mmajeczkaa 19.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 mmajeczko, aż "poszłam" czytać o tej tawule, bo moja tak długo nie kwitnie:( Faktycznie ma kwiatostany ale kolor nie tak intensywny. Tej zielonej niestety nie mam, a szkoda, bo ładna jest:) Beatko a u Ciebie ile ona kwitnie ??? Ale w sumie ile by nie kwitła to i tak ją sobie kupię, piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Beatko róża niezmiennie CUDNA- super, ze odbiła. Tawuła równie piękna, ale moim zdaniem to nie jest odmiana japońskiej. Te są dużo mniejsze (do 0,8 m wysokości) i kwitną od lipca do września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.06.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Beatko róża niezmiennie CUDNA- super, ze odbiła. Tawuła równie piękna, ale moim zdaniem to nie jest odmiana japońskiej. Te są dużo mniejsze (do 0,8 m wysokości) i kwitną od lipca do września. Aga, napisałam...chyba japońska, bo dobrze nie pamiętam, ale z tego co przeczytałam to pasuje http://ogrod-amat.strefa.pl/tawula_japonska.php mmajeczko...będę ją obserwować i zobaczymy ile kwitnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.06.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Bogumil-obledny ogrod!!!!!!!! GRATULUJE I ZAZDROSZCZE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.06.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Bogumil-obledny ogrod!!!!!!!! GRATULUJE I ZAZDROSZCZE!!!!! Dzięęęęęki:) I witaj Gumisiowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Beatko a jakie Ty masz krzewy, które mogłabyś polecić ??? Ciągle się zastanawiam co kupić do siebie A tak w ogóle to chętnie pooglądałabym sobie zdjęcia Twojego pięknego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.06.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Beatko a jakie Ty masz krzewy, które mogłabyś polecić ??? Ciągle się zastanawiam co kupić do siebie A tak w ogóle to chętnie pooglądałabym sobie zdjęcia Twojego pięknego ogrodu mmajeczko, ogród jest w moim wątku od pierwszej strony:) Nie mam osobnego .... A krzewy, jakie mam??? proszę bardzo:) jałowce , żylistki, ognik, tawuła, berberysy, krzewuszki i bordowe i zielone:)tamaryszki, pęcherznice:) dereń, wierzbę hakuro jedną jako krzew, jedną jako drzewko, dwie wierzby iwy ale drzewka:) kalinę, migdałki....oooo, i jeszcze pigwę I chyba tyle, chyba że mi coś umknęło:) Jak by co, to jeszcze napiszę Kurde, co oni znowu pozmieniali na tym forum, ...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 mmajeczko, ogród jest w moim wątku od pierwszej strony:) Nie mam osobnego .... Wiem wiem ale ja bym chętnie jakieś świeżutkie fotki pooglądała A krzewy, jakie mam??? proszę bardzo:) jałowce , żylistki, ognik, tawuła, berberysy, krzewuszki i bordowe i zielone:)tamaryszki, pęcherznice:) dereń, wierzbę hakuro jedną jako krzew, jedną jako drzewko, dwie wierzby iwy ale drzewka:) kalinę, migdałki....oooo, i jeszcze pigwę I chyba tyle, chyba że mi coś umknęło:) Jak by co, to jeszcze napiszę Dzięki Kurde, co oni znowu pozmieniali na tym forum, ...!!! Właśnie ... jak ja nie lubię takich zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.06.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Zapomniałam jeszcze o kosodrzewinie i bukszpanach... no i się zaczyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.06.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Różanecznik jeszcze i azalie:) i tuje danica:) oprócz tuj smaragd i brabant:) Edytowane 20 Czerwca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Beatko ja mam pytanie o krzewuszki .Czy masz może jakieś zdjęcie w jakim towarzystwie one rosną ?są czymś podsadzone .czy stoją samotnie?zapodaj jakieś zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Beatko ja mam pytanie o krzewuszki .Czy masz może jakieś zdjęcie w jakim towarzystwie one rosną ?są czymś podsadzone .czy stoją samotnie?zapodaj jakieś zdjecie U mnie rosną jako kompozycja obok tui i koreanki. ______________________ Beatko, z ta tawułą to możesz mieć rację, tylko nie zgadza mi się to krótkie kwitnienie. Obserwuj, to się dowiemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.06.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Witaj Beatko:) Krzewuszki posadzone są przy tarasie:) Posadziłam najpierw dwie a w środku miałam jukę...którą teraz przesadziłam a dosadziłam trzecią krzewuszkę Ale fajnie wyszło, bo kiedy krzewuszki przekwitły to powschodziły mi posadzone tam żółte kwiaty, ...tym sposobem cały czas coś kwitnie:) Wklejam fotkę,... zobacz:) http://img37.imageshack.us/img37/2155/sam1876.jpg A tę fotkę zrobiłam specjalnie dla ciebie teraz w deszczu!:) http://img21.imageshack.us/img21/7427/sam2150x.jpg Aga...będę śledziła to kwitnienie:) Edytowane 21 Czerwca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.06.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 U nas leje cały dzień!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.06.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Piękne krzewuszki te kwiatuszki:)Kusisz Beatko:)u mnie też deszcz... domkujemy.. miłego weekendowanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.06.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 I u nas pada... od wczoraj... i zimno... Sloneczka na weekend życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.06.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dzięki Tobie też nabyłam krzewuszki A powiedz kochana co to za zółte kwiatuszki ? długo kwitna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.06.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Asiu , co prawda to prawda...piękne krzewuszki....kupuj i sadź:) I tobie życzę piękniejszej pogody na weekendzik:) yuka, i u nas z pogodą na bakier....oby do lata...upsss, toż to już lato:) mugatko, świetnie...oby pięknie ci kwitły:) A te kwitki żółte to wiesiołki:) Prawda, że efektowne????? Życzę wszystkim słoneczka na weekend!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ale róża pięknie kwitnie, aż jej pozazdrościć można tej masy kwiecia I cała reszta roślin super okazała. Piękny ogród i tego lata u Ciebie bogumil Jak zresztą zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) ale róża pięknie kwitnie, aż jej pozazdrościć można tej masy kwiecia I cała reszta roślin super okazała. Piękny ogród i tego lata u Ciebie bogumil Jak zresztą zawsze Dzięki Amtla:) Jest czym oko cieszyć, do pełni szczęścia potrzebna mi jeszcze pogoda:) Dziewczynki... ja z prośbą....moja koleżanka ma milin amerykański już trzeci rok, który trochę przemarzł zimą, ale się zregenerował i ma już prawie dwa metry!!! Ale w ogóle nie kwitnie!!!!!! Jeszcze wcale nie kwitł!!! Jest coś co może mu pomóc ? Może jakoś specjalnie trzeba go ciąć? Bardzo was proszę, jeśli wiecie to dajcie znać Edytowane 23 Czerwca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts