bogumil 24.06.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć wszystkim:)U nas teraz leje:( ale po południu zdążyłam zrobić kilka fotek moim różom , które musieliśmy podwiązać , bo już się robi im za ciężko:) http://img23.imageshack.us/img23/6576/sam2170.jpg http://img708.imageshack.us/img708/6962/sam2153f.jpg mają tyle kwiatów a jeszcze tyle pąków! http://img838.imageshack.us/img838/1305/sam2152l.jpg i moje jabłuszka:) http://img42.imageshack.us/img42/7503/sam2166m.jpg Słońca życzę wszystkim!!! Edytowane 1 Maja 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.06.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Beatko a u nas piekna pogoda cały dzień Róże przepiękne zazdraszczam, moje są takie malutkie, ale mam nadzieje, ze też takie będą I jabłuszka mnim mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko, róże równie imponujące jak w ubiegłym roku. Prawdziwie zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko cudny ogród:yes::Dróża...poprostu marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Alu, wczoraj do południa było jak cię mogę, zrobiłam te fotki powyżej, a potem to u nas było tak: http://img220.imageshack.us/img220/263/sam2174g.jpg I dzisiaj co chwila się chmurzy i "popaduje". A co do róż...to i moje były malutkie całkiem nie tak dawno....i twoje będą takie. Zresztą te które pokazujesz są cudne:) Tolu...dzięki, ale mam nadzieję, że to ich początek dopiero:) Anetko...dziękuję...ale Twój ogród to dopiero zachwyca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko nieskromnie powiem, że mnie się też bardzo podoba co Panowie u mnie zrobili w ogrodzie ale mam obawy bo ja całe życie w bloku spędziłam, w Oslo mieszkałam w domach ale tam tylko skały dookoła i nawet kosić nie musieliśmy no i tak mam trochę cykora czy ja sobie z tym ogrodem poradzę...bo o roślinach wiem bardzo mało, mam nadzieję że zimą trochę doczytam o pielęgnacji itp ale generalnie ogród to dla mnie totalna nowość. No i u mnie poza kilkoma drzewami wszystko jeszcze maleńkie...Twoje roślinki już spore, wypielęgnowane i jest naprawdę czym się nacieszyć! no a te róże...ach....ja zrezygnowałam z róż bo ogrodnik mi powiedział, że to jednak wymagające rośliny są no ale jak widzę zdjęcia u Ciebie to mnie troszkę z zazdrości ściska:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Anetko...ja siebie też nigdy nie posądzałam o to, że będę dłubać w ziemi, w roślinkach (już kiedyś tu o tym wspominałam) no i zaskoczyłam samą siebie:) A o mężu to już nie wspomnę!!! My oboje samouki w tej dziedzinie:) Sadziłam, przesadzałam, wyrzucałam...i cieszyłam się jak głupia, jak cokolwiek zakwitło, lub centymetr urosło:) No a teraz uwielbiam chodzić koło tych moich roślinek....i Ty dasz radę, zobaczysz:) Pomalutku, człowiek się nauczy wszystkiego...no a potem jaka radość A co do róż...wiesz , ja nie znam się na różach....ale jakoś mi rosną Oprócz tych na pniu...zmarzły mi po pięciu latach kwitnienia:( No cóż... Anetko, kto nie próbuje, ten nie ma!!! Sadź:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko ja przyjeżdżam do Ciebie na wakacje i rozbijam http://gify.magazynek.org/pictures/Wypoczynek/Inne/096.gifW twoim cudniastym ogrodzie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 chyba się skuszę na jakąś...A wiesz, że ta zima to mało łaskawa była dla wielu roślin...wiele roślin takich nawet kilkunastoletnich zmarzło, u nas trochę pobrązowiał ogromny cyprys - 0k 20 lat ma ale na szczęscie tylko po wierzchu w środku jest ok...ale nasz Ogrodnik mówił, że w szkółce miał ogromne straty no i ludzie na forum też pisali, żę sporo im powymarzało. Mnie się marzy taka pnaca róża na mojej ceglanej scianie najchętniej w kolorze białym albo herbaciana...też siebie nigdy nie podejrzewałam o ogrodnicze ciągąty...a teraz...kurcze mogłabym bez przerwy w ogrodzie siedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko, róża cudnej urody TFU TFU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 karolku...zapraszam bardzo serdecznie:):) Już niedługo będą wisienki....zrobię naleweczkę i możemy wakacjować ile wlezie:) Hamaki już rozwieszone Skuś się Anetko, skuś Sama wiesz, ile uroku mają w sobie róże...można godzinami się w nie wlepiać Martwią mnie tylko te deszcze, bo leje znowu cały czas....a dla róż trochę nie za dobrze:( U nas najwięcej słyszałam strat właśnie w różach po zimie. U mnie jeszcze trochę przemarzł ognik, ale odbija:) to chyba żyć będzie:) No ja jak tylko robi się wiosna to z ogrodu nie wychodzę Z mężem kawkujemy, albo na tarasie, albo na huśtawce, a jak nam się znudzi, lub jak pada deszczyk to....przenosimy się na hamaki pod altankę:) I oczywiście, żebyśmy się nie kłócili, to każdy ma swój hamaczek...ja i mężulek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Aneczko, bardzo ci dziękuję...ale te deszcze:( A mają tyle pąków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko no to czeka mnie wizyta w ogrodniczym, zaraziłam się od Ciebie tą różaną epidemią i normalnie muszę mieć choć jedną swoją własną miłość do hamaka rozumiem , my mamy zadaszony taras i pod nim wisi takie granatowe bardzo przyjemne ustrojstwo...gdyby nie brak czasu mój mąż pewnie by z niego nie wychodził U nas pierwszy dzień pada , od dłuższego czasu mieliśmy upały...i w naszym regionie deszcz był już potrzebny:yes:ale ja już czekam na słońce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.06.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 kurczę z miła chęcią :yes: ale byłaby imprezka :yes:jak za czasów liceum Niestety ciężko z urlopem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Anetko, ja również czekam na słońce...już za tydzień....wakacje!! i z hamaka nie zejdę całe lato:) Tylko słońca niet:( A róże sadź...jak posadzisz i zakwitnie to na jednej się nie skończy:) karolku...ja w każdym bądź razie nalewkę robię i ...możesz mnie tu w ogrodzie znaleźć kiedy tylko będziesz mogła:) Zaproszenie zawsze aktualne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.06.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko róża przepiękna- kiedy moja tak urośnie? Mamy chyba tą samą odmianę kwitnie równie obficie U nas weekend był przepiękny- upalny i słoneczny. Dopiero w nocy popadało, a dzisiaj już nie:no: Poodbno początej lipca ma być bardzo upalny- zaczęlam myśleć o urlopie:cool: buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.06.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Beatko co za róże! Ja również bałam się róż, że wymagające i nie dam rady ale jak zobaczyąłam Twoje fotki to MUSZE je miec, po prostu muszę Wiesz jaka to odmiana ta Twoja ? One tak zimują w tych doniczkach ? Jak je okrywasz na zimę ? po całej wysokości ? Sorki za masę pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No tak ... Beatka tą cudną różą wszystkich skusiła ... do zakupu róż Ja już szukam takiej odmiany ... mam nadzieję,że znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dziewczyny...dziękuję za miłe słowa:) Aga...i twoja urośnie, bez obaw:) A co do pogody, mam nadzieję, że całe lato będzie upalne!!! Ja idę jeszcze 3 dni do pracy...tylko czy ja wytrzymam????????? i URLOP!!!! mugatko, już tutaj gdzieś pisałam ale piszę jeszcze raz:) Te róże to SYMPHATIE:) U mnie niestety nie rosną w skrzyniach:) One są w ziemi, a te skrzynie to takie osłonki:) dla zmyłki;) Na zimę ich nie przykrywałam, może dlatego mi troszeczkę przemarzły. mmajeczko...kupuj , kupuj!!! będzie cieszyło twoje piękne oczy:) Dziewczyny kupujcie i sadźcie...one są naprawdę piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.06.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Beatko, Twój ogród niezmiennie zachwyca ...Róże są obłędne po prostu...Dziękuję Ci za zdjęcie krzewuszek. Ja mam trzy rodzaje i posadziłam je w odstęopach 1,5 m od siebie ,nie za blisko? w t ej chwili są to małe sadzonki ,ale one chyba szybko rosną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts