Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beatko jak miło oczy nacieszyć widokiem takiego cudnego ogrodu....

a teraz seria pytań?Kochana co to jest na 3 zdjęciu po prawej? lisć laurowy? i co Macie na obrzeżach - cegłę czy kostkę?no i jak to cudo pod drzewami jest zrobione, Masie tam kamyczek a co go oddziela od trawnika bo wyglada to cudnie, dopieszczone, ach...

no a hamakownia...pierwsza klasa, my o takim wypasie to mozemy pomarzyc przy naszych dwóch, małych Skrzatach...

Kochana, te liście, które wystają na zdjęciu z prawe strony???? To liście wierzby:) Obrzeża są wykończone kostką polbrukową. A pod drzewkami mój M położył kamień wokół, a w środku wysypał kamyk drobny. Bo źle się kosiło:) A hamakownia, jak to pięknie ujęłaś...to świetna sprawa. Możemy je złożyć i jest miejsce do siedzenia ze stołem i krzesłami. kiedy chcemy się pobujać:) to rozwieszamy:) Gdy słońce, można tam się schronić w cieniu poleniuchować, a gdy deszcz, można otulić się kocykiem i ....ehhhh...jeszcze jeden dzień i urlopik:):) Edytowane przez bogumil

Anetko...czasami na fotkach trudno odróżnić, tym bardziej gdy widać tylko jakiś fragmencik:)

Aga...dzięki, a te kwiatki to wiesiołki:)

Nadulko...dzięki:) I pozdrawiam , dawno cię nie było:)

mmajeczko, dzięki:) Czy chodzi ci o to duże czerwone przy wierzbie? To śliwo - wiśnia:):)

Beatko :hug: wiesz na ekranie mojego tel są dużo piękniejsze kolory niż w laptopie Twój ogród wygląda bajkowo czy to clematis na ostatnim zdjęciu piękny kolor pasowalby do mojego ogrodu. Kwiatki dają nam dużo radości i pozwalaja chociaż na chwilę zapomnieć o trudnościach naszego życia.:-)

Anetko, dzięki, żeby tylko pogoda była. Dzisiaj w nocy u nas była straszna burza...a dzisiaj cały dzień i tak nie było czym oddychać!!!

A mnie się chce takiego słonka...:) Czego i Wam życzę:)

Dziewczyny.....u nas znowu w nocy była burza...ale jaka???????? Nie spaliśmy chyba do 3!!! Grzmoty, pioruny...strach się bać!!!!!!!!

Aż boję się wyjść na ogród i sprawdzić co z moimi kwiatami:( Mąż mówi, że nie jest tak źle!