bogumil 12.07.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 martaibartek...właśnie o tym pisałam przed chwilą Ali, że ten czas tak szybko umyka, nawet się nie obejrzysz a dzieci będą dorosłe....jeszcze nie tak dawno moje były małe:) Ehhhh...życie...niestety dzieci się starzeją, a my....coraz młodsi:):) A co do pogody, to szkoda gadać...tak mi szkoda też tych moich kwiatów, nie nacieszę się nimi, bo oklapły petunie w donicach, bratki....szkoda słów! Może od przyszłego tygodnia pogoda się w końcu poprawi? Miejmy taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Dziewczyny, skoro wzięło mnie na wspominki to wkleję parę fotek moich dzieci:) Na chwilkę Dawno, dawno temu.... rodzeństwo:) To tak w skrócie:) Edytowane 13 Lipca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Beatko widzę, ze Cię tez wzięło na wspomienia, jaka fajna gromadka, niedawno malutkie a dziś juz dorosłe Fajnie jest powspominać, ja dzisiaj właśnie wkleiłam na fejsie moja ulubioną fotkę Michała i moich "przybranych" dzieci, uwielbiam ją. Ja to juz powinnam mieć wnuki, ale tak mi się w zyciu poukładało, że dopiero 16 letniego syna mam, może kiedyś, bardzo tęsknię do tych lat z dzieciństwa Mi. Fantastyczna trójeczka, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Alu, ano wzięło mnie:) Ja również tęsknie do tamtych lat....no cóż, chyba się starzeję:) Alu, i wnuków się doczekamy:) I jeszcze będziemy się tu chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Beatko ale fajna podróż sentymentalna...Wiesz , na tym zdjęciu z Absolutorium Najstarszego to swieżo upieczony student wygląda na psotnika...czy atki jest faktycznie? ile lat ma Wasza córka? Beatko Dzieci piękne Macie no i jakie mądre! jeszcze raz gratuluję!Troszkę się zasmuciłam tym pedzącym czasem, bo moje dzieciaki teraz takie fajne, małe przytulanki, że chciałabym ten czas zatrzymać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Anetko...każde z nich to psotnik:) Ewa w styczniu skończy 18 lat....matko jedyna!!!!!!!!! Faktycznie czas zasuwa nieubłaganie! Ciesz się ile wlezie dziećmi, bo warto...potem jest co wspominać Dziękuję ci za miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Super fotorelacja jak ten czas nieubłaganie leci.... jednak każda chwila i każdy dzień jest ważny i wspaniały....to co było, to co jest teraz i to co nas jeszcze czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Pięknie to ujęłaś Andżeliko...nic dodać nic ująć Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ewa...piękne imię! i jak moja młoda ze stycznia...Iskierka z 30...matko pewnie nidługo powiem to co Ty - kiedy te 18 lat zleciało....Ja staram sie cieszyc każdą chwilą , zwłaszcza teraz kiedy nie pracuję i mam je tylko dla siebie ale mam świadomosc tego upływającego czasu no i mi troszkę żal , że zaraz szkoła się zacznie, obowiązki...bo taka beztroska jak teraz fajna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A ja teraz się cieszę jak wszyscy zjadą do domu...teraz to rzadko się zdarza, ale się zdarza:) i też pielęgnuję te chwile ...aby wystarczyły mi do następnego razu:)Jednak cudowne jest to macierzyństwo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ostatnio zastanawiałam się nad przemijaniem i nad mijającym czasem i wiecie do jakiego wniosku doszłam będę kiedyś BABCIĄ..... i to też będzie fajny okres w moim życiu :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 ano cudowne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Właśnie dzisiaj moja koleżanka przyprowadziła do pracy swoją wnusię....no ja się rozpłynęłam:) Chyba będę ( jeśli w końcu mnie zrobią babcią) strasznie zwariowaną babcią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 moje dzieci to pierwsze wniuki i dla moich rodziców i dla rodziców Męża, no i maja kompletnego swira na ich punkcie:lol2::lol2: Macie rację, że każdy etap w życiu jest piękny...ale ja dopiero co urodziłam te moje kluski a one zaraz mi do szkoły pójdą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dla moich rodziców to pierwsze i ostanie wnuki i też mają świra na ich punkcie..... i pomyśleć , że ja też będę taką zwariowaną babcią już się boję moich pomysłów . Kurcze mój młody za rok idzie do gimnazjum, a młoda za rok do pierwszej klasyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dla moich rodziców też moje dzieci były pierwszymi wnukami, a moje pierwsze dziecko, rodzice tak traktowali jak by to było ich syn:)...czasami musiałam im przypominać, że to jednak mój syn:):) Do tej pory tak jest:) No ja na samą myśl wariuję a co będzie potem??? Matko, dziewczyny, moje dzieciaczki były niedawno takie jak wasze ....całkiem niedawno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) no moja Mama nieraz mówi patrzac na nasze dzieci, że my niedawno tacy byliśmy...i obie nie możemy się ze swoimi metrykami pogodzić bo czujemy sie tak jakby nam kto po 20 lat podorzucał:lol2: Edytowane 12 Lipca 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.07.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Beatko. masz fantastyczne ,cudowne dzieci!!Nie tylko mądre ,ale z urodą gwiazdorską .Zauważyłam podobieństwa córki do Angeliny Jolie,starszaka do Piotra Adamczyka ,tylko nad Młodym muszę jeszcze pomyśleć...:Da tak na poważnie ..to ja te jestem przerażona tym tempem upływającego czasu..jeszcze niedawno zmieniało się im pieluchy ,a teraz syn-20lat a córka 14:( NIBY KAŻDY WIEK MA SWOJE PLUSY ,ALE JEDNAK MIMO WSZYSTKO CHCIAŁABYM COFNĄĆ CZAS DO TEGO OKRESU.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.07.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dzięki Beatko:)Ja też cieszę się z tego co mam, ale jednak człowiek tęskni za tamtymi czasami:) Anetko, ja mojego tatę łapię na tym, że jak niekiedy spotykamy jego znajomych i mówią..."to jest ta Beatka?" a tata" no patrz , niedawno w wózku ją woziłem a już tak wyrosła" , hihihi!!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.07.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Beatko serdeczne gratulacje dla Twoich zdolnych dzieci I do tego pięknych co widać po zdjęciach Serdecznie Ci dziękuję za przepis na tą ekspresową nalewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts