bogumil 23.07.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Wklejam ku pamięci moją zwariowaną magnolię...dzisiaj wygląda tak:) Ma dwa kwiaty...tzn pąki:) http://img84.imageshack.us/img84/5721/sam2275l.jpg zaczynają kwitnąć gladiole:) http://img833.imageshack.us/img833/4660/sam2279k.jpg i dalie takiego koloru:) http://img207.imageshack.us/img207/2691/sam2280.jpg http://img803.imageshack.us/img803/6661/sam2282e.jpg U nas dzisiaj w końcu słońce:):) Edytowane 23 Lipca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 O tak przyjemnie świeci od rana - w końcu ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.07.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Hej yuko:) Sorki...skasowałam, bo nie chciałam ci zaśmiecać wątku...ale z miłą chęcią wkleję jeszcze raz:) Kwiaty zachwycające, dalie, gladiole... i magnolia też. U mojego sąsiada też kwitnie teraz:eek: ...sie porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.07.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Piękne kwiaty i szalona magnolia :D Beatko odpiszę później ... jak trochę dojdę do siebie, bo dzisiaj na domiar złego przypałętało mi się zapalenie dziąsła :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 pysiaczku...w końcu człowiek żyje:) Oby słońce grzało jak najdłużej!!! yuko, dzięki...kwitną i pięknie w słońcu wyglądają, tylko petunie mi zmarniały przez te deszcze , ale mam nadzieję, że odbiją:) mmajeczko, czekam na wiadomości od ciebie już od dawna:):) ale poczekam jeszcze w takim razie:) Kuruj się bidulko i nie daj się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.07.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 mmajeczko, czekam na wiadomości od ciebie już od dawna:):) ale poczekam jeszcze w takim razie:) Kuruj się bidulko i nie daj się:) Beatko pomogę tylko młodej w kąpieli i zaraz Ci wszystko napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Beacia, przyszłam się przywitać i podziwiać Twój ogród w pełni lata, a jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witaj Tolu...ależ długo cię nie było!!! Dziękuję za miłe słowa:) Już nie mogę się doczekać na fotki twojego ogrodu....zacieram rączki w oczekiwaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Beatko miałam spytać ... jak trawka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A wiesz, że chyba lepiej:) Mam wrażenie, że nawóz pomógł, a może też deszczu mniej? Zobaczymy jeszcze kilka dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 24.07.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Kwiaty masz zachwycające ale też zdjęcia robisz piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.07.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Hej Dorotko:) Dzięki:) A co tam u Ciebie na działeczce, jak roboty stoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Hej Beatko, witam się po przerwie:) Fotki jak zwykle piękne- ta magnolia rzeczywiście jakaś szalona:eek: U mnie też zaczynają kwitnąc mieczyki- szkoda, ze w taki upał wszystko szybko przekwita:bash: Dobrej nocki:D:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.07.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Beatko,ogród powalający jak zawsze:)Moja magnolia Susan też ma całe dwa kwiatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Beatko u Ciebie jak zawsze pięknie i kolorowo, oczy mozna nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.07.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A wiesz, że chyba lepiej:) Mam wrażenie, że nawóz pomógł, a może też deszczu mniej? Zobaczymy jeszcze kilka dni:) Mam nadzieję,że i nawóz i ten brak deszczu pomogą i trawka znów będzie piękna Co tam porabiasz Beatko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.07.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Hej Aga:) To się "wyurlopowałaś":) No magnolia jakaś przewrotna, ale słyszę , że nie tylko u mnie:) Masz rację ....w upale przekwitają szybko a i w deszczu się nie utrzymują. Już nie wiem co lepsze? Witaj Nadulko:) i dzięki:) No widzisz, i twoja magnolia pomyliła miesiące, chyba, że twoja późniejsza? Hej Anetko:) A na ciebie zawsze można liczyć i na twoje dobre słowo:):) No cześć mmajeczko:) Z trawką trochę lepiej...trochę. Jutro skosimy to zobaczę w jakim stanie jest...bo nie kosiliśmy przez tydzień...dałam jej spokój...ale jutro nie ma zmiłuj:) A dzisiaj cały dzień siedziałam w ogrodzie...rano trochę doglądnęłam roślinek, pogadałam z nimi:) a potem smażyło niemiłosiernie, ale trochę na słoneczku i trochę ...jak to koleżanka forumowa powiedziała...w hamakowni:) pod altanką A co???? Urlop to urlop, nie???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.07.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Beatko jak ja ci zazdroszczę takiego leniuchowania!!!!!!!!!!!!!!!!!! Królestwo za kilka godzinek nic nie robienia... buuuuu niestety na razie maluchy nie pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.07.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Kochana...był czas, że trójkę miałam na głowie, a teraz muszę korzystać póki czas...bo jak pojawią się na świecie wnuki, to może tego czasu już tyle nie będzie::) I Ty się doczekasz...czas zasuwa niemiłosiernie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 25.07.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Lipcowa magnolia? No tak, pogoda tak zwariowana ze i rosliny wariuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts