mmajeczkaa 02.08.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Pewnie Beatko jeżeli potrafisz odpocząć u siebie w domku to nic więcej do szczęścia nie potrzeba Ja to taka głupia jestem,że za cho.... na dupie nie usiedzę, cały czas muszę coś robić, więc chcąc odpocząć muszę gdzieś wyjechać Widzę,że szykują Wam się wspaniałe wakacje, trochę się rozerwiecie i na pewno odpoczniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.08.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 mmajeczko, ja cały rok czekam na to żeby posiedzieć w domku, i też nie jest tak że ja tylko siedzę:) Ale potrafię się zrelaksować Tez nie należę do ludzi spokojnych, ciągle mnie nosi i coś szukam do roboty...ale to w domu:) i lubię to:) Wiesz, to też dużo zależy od tego, czy masz małe czy duże dzieci, bo przy małych jest robota. Ja cały rok jestem z dziećmi w pracy, w domu towarzystwo już wyrosło, więc dają mamuśce odpocząć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.08.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wiesz, to też dużo zależy od tego, czy masz małe czy duże dzieci, bo przy małych jest robota.) Z tymi dziećmi to masz rację Wiadomo porobię sobie co mam porobić i muszę poświęcić czas małej, a nie położyć się i leżeć ... dlatego na wakacyjny wyjazd zawsze zabieramy ze sobą rodziców :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.08.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Oooo, niech ci nasi dziadkowie żyją po sto lat:) Kurcze...niedługo mnie będą też tak ciągać??????????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.08.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Oooo, niech ci nasi dziadkowie żyją po sto lat:) Albo i po dwieście Kurcze...niedługo mnie będą też tak ciągać??????????:) Beatko tego nie wiem, być może też U nas to już taki standard, my mieszkamy daleko od rodziców i oni bardzo się cieszą na te wspólne dwa tygodnie urlopu Uciekam do obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.08.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Na pewno się cieszą, i wcale im się nie dziwię mmajeczko:) :) Mają okazję pobyć z wami i z wnusią! tym bardziej, że daleko mieszkacie od siebie. A tak ogólnie to straszny upał dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.08.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witaj Bogumil wiedziałam, że u Ciebie również kwitnąco będzie......ale żeby magnolia kwitła to to już szok...Pięknie..... idę odkopać swój wątek.....pa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.08.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hej sara_78:) Ale dawno Cię nie było!!! Miło mi , że zajrzałaś Muszę się czymś pochwalić....moja własna , osobista, wyhodowana (w końcu się udało:)) MALWA!!!! http://img521.imageshack.us/img521/8610/sam2355.jpg http://img809.imageshack.us/img809/1092/sam2362.jpg Wiem, że to nic takiego, ale za nic nie chciały mi rosnąć, od dwóch lat....aż w końcu!!!! się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 03.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 HEJ HEJ bogumilku, malwa piękna i duma wielka, jak samodzielnie wyhodowana - tym bardziej ja tam mogłabym urlopować się notorycznie, permanentnie i przewlekle, a na mojej działce to już całkowicie bezustannie ale niestety pracować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Beatko....jak ja lubię szarlotkę...Ta Twoja wyglada mega apetycznie, kopiuję przepis do siebie i muszę spróbowac z papierówkami, koniecznie! Malwy, ja mam do nich straszny sentyment, na naszej działce (odziedziczonej po dziadkach męża) zawsze rosły takie dorodne, niestety budowa skutecznie je zniszczyła i malw nie ma...próbowałam posadzić ale mi się nie udało, może w przyszłym roku...moje ulubione to bordowe.Moja trawa wygląda koszmarnie...nie wiem co się dzieje ale jutro mamy w planach wyczesywanie tego co suche a jest tego ogrom...buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.08.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hej mariola:) Fakt...duma mnie rozpiera:):) Wysiałam dwa lata temu i w zeszłym roku mnóstwo nasion, i wyobraź sobie , że teraz dopiero dwie mi urosły!!!! Ja też mogłabym urlopować przez cały rok....ale urlopy mają to do siebie, że się kończą...i znowu czekać trzeba cały rok! Anetko kochana, kopiuj i piecz...naprawdę pycha:) Co do malw to sobie wymarzyłam, że będę miała je obok ławeczki...dużo i gęsto i ....guzik! Czy to naprawdę taka trudna roślina czy ja mam tylko taki problem??? Anetko, u mnie trawka się poprawiła, z przodu mam jeszcze trochę plam, ale z tym da się żyć Nie wiem czy czytałaś wcześniej jak pisałam, że u nas to jakaś plaga z tą trawą, choroba jakaś czy coś! Facet w ogrodniczym mówił, że dużo ludzi przychodzi po ratunek. Mam nadzieję, że ci odżyje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 kurcze ja te mam nadzieję , że będzie z trawka ok...mój ogrodnik mówi, że jest młoda i ma słaby system korzeniowy no i tu tkwi przyczyna...mnie strasznie takie rzeczy zniechecają bo ja typ choleryka jestem:lol2:no i rano jak latam z dziecmi po rosie to juz tak fajnie jak wczesniej nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 03.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 a moją trawkę wykończyła susza. Wygląda jak w Turcji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.08.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Anetko, kurcze, szkoda no!!! Mnie też nosi, że tyle człek się natyra, a tu pach i po wszystkim, i nie wiadomo jak to ratować. Może faktycznie jak wygrabicie to suche...oby się udało! No widzisz, u marioli susza a u nas znowu lało cały dzień!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.08.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Beatko wbrew pozorom nie jest łatwo wyhodowac malwę, kiedys jeszcze w Gdyni tym się zajmowałam. Serdecznie Ci gratuluję i od razu taka piękna, zazdraszczam Słonecznego weekendu życzę my wybieramy się na kilka dni nad Bałtyk i mamy nadzieję na ładną pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 04.08.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Jeeenyyyy jak tu ładnie...i szarlotka była....mniam! Pozdrawiamy wakacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.08.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Alu, dzięki:) A ja myślałam jeszcze niedawno, że wysieję i urośnie! Życzę Ci Alu pięknej pogody nad morzem:) Rób fotki, potem chętnie oglądam:) Dorotko...widziałam Twoją fotkę i się nieźle uśmiałam....bo ja spędzam urlop tak samo, tylko na trawie i leży mój "piesu "zamiast kotków :) Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.08.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Anetko, daj znać potem jak z trawą sobie poradziliście, bo to wyczesywanie nie jest wcale takie łatwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Beatko kurna wkleiłam zdjęcia mojej rozpaczy u siebie...Wiesz masakra, wyczesałam 1\3 przez cały dzięń bo upał no i dzieciaczkami też musiałam się zajmować więc wszystko z doskoku...kurna strasznie mi smutno bo juz tak fajnie było...jutro musze sprawdzić czy to przypadkiem nie pedraki są winowajcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.08.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Anetko, napisałam u Ciebie. No przykro.... A u nas lisy u sąsiadów na tarasie wieczorem się rozgościły....MASAKRA! Do nas nie wchodzą bo pies biega! U drugich sąsiadów poroznosiły klapki po ogrodzie , które sąsiadka miała na tarasie....Co z tym zrobić, zgłosić do sanepidu, czy gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts