EK1719503426 06.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Beatko a jak u Ciebie pięknie. Dziekuje za komentarz u nas, ale ja o takim ogrodzie mogę tylko pomarzyć Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.09.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Cześć Beatko u Ciebie jak zwykle przepięknie aż dech zapiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.09.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Kochane dziewczyny:) ślicznie dziękuję za przemiłe słowa:) Przynoszę wam do kawusi w ten ponury, deszczowy, prawie jesienny dzień..... ciepluteńkie jeszcze rogaliki:) http://img29.imageshack.us/img29/1307/sam0905.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.09.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Beatko własnie dopijam swoją kawę i chętnie się poczęstuję rogalikiem...mniam...u mnie jest ładna pogoda i świeci słońce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.09.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Cześć Kochana, ślicznie u Ciebie . Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.09.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Nadulko, u nas dopiero wczoraj była względna pogoda, dzisiaj nawet słońce wyszło....jesień blisko, więc co tu marzyć o pięknej pogodzie! Witaj Aniu...gdzie się podziewasz jak cię tu nie ma?:) Buziaczki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 ależ smakowite rogaliki....mniam....Beatko nie wiem ile w tym prawdy ale podobno maja jeszcze upału wrócić...jak po urlopie i pierwszych dniach w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.09.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 To ja sie chyba na rogaliki spóźniłam A pogodę na bieżacy tydzień zapowiadają iście letnia http://www.weather.com/weather/tenday/Zielona+Gora+PLXX0043:1:PL No u nas zapowiadaja trochę lepszą, zobaczymy jak się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.09.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Anetko, dla mnie upały mogą być cały rok!!! Ale najważniejsze, żeby jeszcze tak chociaż dwa tygodnie były ciepłe...w niedzielę za tydzień wyjeżdżam, więc by było miło, gdyby słoneczko zechciało tak poświecić i pogrzać dla mnie:) No i nie mogę się doczekać tego wyjazdu, więc odliczam dni:) A w pracy ciężko, jak to po wolnym, trzeba wejść w ten rytm...nie jest łatwo! Ale nie ma wyjścia, trzeba sobie radzić Alu...rogalików napiekę w każdej chwili, jeśli masz ochotę:):) Ależ u ciebie pięknie wśród tych drzew, można spacerować jak po lesie:) I kwiatów masz mnóstwo jeszcze:) A prognozy...no cóż, żeby choć czasem im się sprawdziły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 13.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 hej hej Beatko,jak zwykle u Ciebie pachnie kwiatami i słodkościamitroszkę się spóźniłam ale mam nadzieję na rogalika się jeszcze załapaćZauważyłam na zdjęciu, że twoja tuja szczepiona na pniu(to chyba Brabant jeśli mnie oczy nie mylą) obsypała się szyszkami, które już zbrązowiały (na początku były zielone prawda?) Niestety te szyszeczki są oznaką niedożywienia tui spowodowanego suszą lub brakiem minerałów, więc zapewnij tujce odpowiednią ilość wody i posyp ją nawozem.Czytałam też żeby pomóc takiemu drzewku obierając go ze szpecących go brązowych bąbli.A jak się masz Beatko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.09.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Hej Beatko, rogaliki cud-miód. Dawaj szybko przepis:) U nas dzisiaj lało cały dzień i noc:bash: Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec lata... Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Hej mariola:) Dzięki za info odnośnie tujki, ale ona tak co roku ma...więc chyba jest ok...nawoziłam ją tak jak inne.... A u mnie ok:) Dzięki......żyję wyjazdem:) Aga, ja gdzieś u mnie wklejałam już przepis na te rogaliki...jak będę miała chwilkę to poszukam i wkleję...bo teraz pakuję walizy:):) Jutro wyjeżdżamy:):) Buziaki Wam posyłam i dzięki, że do mnie zaglądacie:, mimo, że nic tu się nie dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 14.09.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Szczęśliwej podróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Dzięęęki Dorotko:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 14.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wypocznij trochę za nas U nas najgorętszy chyba okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Będę trzymała kciuki i wspierała was duchem:) Znając nas , na pewno wszystko pójdzie dobrze, jak zwykle, zobaczysz:):) Trzymajcie się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 14.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 bon voyage! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 na widok rogalików ślinka cieknie, przepisik chętnie przygarnę. zazdroszczę wyjazdu, baw się dobrze Beatko. nie zapomnij o foteczkach dla nas, zdróweczko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.09.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Udanej wyprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Udanego wypoczynku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts