mariomili 23.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Mów mi tak jeszcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.09.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Beatko co tam architektura, krajobrazy czy kwiatki Zatkało mnie :jawdrop::jawdrop:ale z Ciebie piękne kobieta no Gwiazdeczka- Laseczka :wiggle: Mąż niech Cię dobrze pilnuję !! Podpisuje sie pod Karolą. Normalnie laseczka z Ciebie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Mów mi tak jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 A oto moje zbiory z mojej maleńkiej jabłonki:) http://imageshack.us/a/img846/3251/sam1383o.jpg moje dyńki:) reszta dojrzewa:) http://imageshack.us/a/img41/1021/sam1386i.jpg Miłej niedzieli wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Wow ile jabłuszek ?????? Kupiłam wczoraj antonówki, chyba musze jakis jabłecznik upiec. Mysłe o takim ciescie z jablkami, piecze się go bez jabłek jak babkę, na ciepło rozkraja i smaruje masą jabłkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.09.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Plony z małej jabłonki imponujące i widzę jesień na stół wprowadziła się na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.09.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ale dorodne jabłuszka!kto by pomyślał ,że to z jednej jabłonki!! I jesienne klimaty na stole przeurocze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 To tylko z jednej maleńkiej jabłoneczki...z drugiej jeszcze chwilkę i też będą No mój m już dzisiaj drepcze koło mnie i namawia na jabłecznik....chyba nie będę miała wyjścia:) No i jesień nieuchronna....dobrze, że choć jest czym ją ozdobić Alu, jak będziesz miała czas, to napisz mi przepis tego ciasta, o którym wspomniałaś Beauty...kurcze, jaka ty klasa babeczka jesteś!!! Miło mi było cię "poznać". Co tu dużo gadać...wszystkie babki na tym forum ekstra są....... Andżeliko...fajnie, że jesteś, dawno nie zaglądałaś do mnie:) Pozdrawiam gorąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.09.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Jabłoneczki jak widzę wszędzie w tym roku obrodziły ... a dyńki też mam, tylko moje w trochę innych kształtach Ech Beatko narobiłaś mi smaka na ten jabłecznik ... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Hej mmajeczko....kręcę z tym jabłecznikiem i czaruję m że może jutro ten jabłecznik...najzwyczajniej mi się dzisiaj nie chce:) Szkoda, że nie było cię na nocy modelek:):) Ależ się działo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.09.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Hej mmajeczko....kręcę z tym jabłecznikiem i czaruję m że może jutro ten jabłecznik...najzwyczajniej mi się dzisiaj nie chce:) Mi też by się nie chciało ... ale jak by ktoś upiekł to chętnie bym zjadła Szkoda, że nie było cię na nocy modelek:):) Ależ się działo!!!! Też żałuję, ale nie mogłam ... mieliśmy małą imprezkę i jak wróciliśmy do domu to po Waszych zdjęciach nawet ślad nie pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.09.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Przyszłam na jabłecznik a tu nici z cista to może i dobrze tak na noc jeść ciacho.....ale miałam ochotęęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Andżeliko, przykro mi ,ale udało mi się przekonać mojego lubego, że zdrowiej będzie jak pójdziemy na spacerek :) Ale i tak mi się nie "upiecze", więc prędzej czy później i tak ciacho będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ciasto z jabłkami "Stefka" 4 jajka, białka ubić190 dkg masła/margaryny1 szklanka cukru1 szklanka maki ziemniaczanej3 łyżki mąki tortowej3 łyżki wody2 łyżki spirytusu1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia Gorące ciasto pokroić na trzy lub cztery części przekładać gorącymi podduszonymi jabłkami. Do jabłek dodaje cukru do smaku i cynamon jak ktoś lubi Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Beata, nakopię CI do tyłka przecież na priv pisałyśmy niedawno . Zaglądam kochana do Ciebie tylko jakoś nie mam weny do pisania. Jabłuszek zazdroszczę, bo uwielbiam . Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.09.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Cześć Beatko i dziewczyny:bye: Fajnie było Cię zobaczyć To zdjęcie na motorze:jawdrop: rewelka!!! Piękną kobietą jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.09.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Beatko pytałaś u Andżeliki o przycinanie lawendy Tu masz fajną podpowiedź co i jak http://www.twoj-ogrodnik.pl/pl/jak-ciac-lawende Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Alu kochana, bardzo ci dziękuję...powiedz mi tylko, czy to jest na małą czy dużą blachę...bo z tego co widzę to chyba na małą. A mi jak krowie na rowie...dokładnie trza:):) yokasiu , nie denerwuj się kobitko...chodziło mi o to, abyś jakiś ślad od czasu do czasu u mnie zostawiła:):) buziaczki:) Yuko...dziękuję ci bardzo za miłe słowa:) Fajnie było się zobaczyć, prawda? A z ciebie jaka piękna babeczka !!!...uśmiechu zazdraszczam:) i przeurocze córeczki masz:) mugatko, śliczne dzięki...uwielbiam lawendę a za bardzo nie wiem jak się z nią obchodzić.... Ależ szkoda, że jutro trzeba znów do pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.09.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Masz jak w banku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.09.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Piękne zdjęcia Beatko i Ty piękna Byłam kiedyś w Wiedniu, więc fajnie było ponownie zobaczyć Pałac i to wesołe miasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts