Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Dorotko i Anetko...jestem w szoku, że zakwitły powtórnie, a sasanka to już odjazd zupełny:):):)

mariola, dzięki za takie słowa:):) Jak mówisz, że razem przetrwamy tę jesień to ok..na pewno damy radę:) Już dzisiaj popijam herbatkę z miodem i cytrynką, u nas dzisiaj nie za fajna pogoda...do południa lało:(

Karolka...dzięki:) Buźka:)

Aga, yuka ...no powariowały rośliny całkowicie, dzisiaj zakwitły mi jeszcze inne kwiaty , które latem nie kwitły...no wszystko się przewraca do góry nogami:):) Miałam zrobić fotki ale było już szarawo, a mój aparat się zbiesił i robi brzydkie zdjęcia po zmroku:)

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Aga:)

Dzięki:) Tak, mam w ogrodzie rajską jabłonkę o nazwie jak dobrze pamiętam OLA. Wiosną przecudnie kwitła a teraz ma takie owoce, bardzo dekoracyjne:)

A dzisiaj mam sporo roboty...impreza dzisiaj bo imieniny Michałów...mojego taty i syna:):):)

Edytowane przez bogumil

Hej dziewczyny...dzięki:)

Jabłuszka tylko do dekoracji:)

Idę zaraz sadzić pnącą róże, jeszcze wkopię trochę cebulek tulipanów i parę roślinek , które dostałam a nazwy nie znam:)

Beatko widzę, że juz wiosna u Ciebie, no to może zimy w tym roku nie będzie :wiggle: Ja pamietam taka zimę 1990 roku styczen, luty dość ciepły a 20 lutego w krótkich rekawkach szłam do ciotki na imieniny, poczatek marca był gorący :) Bardzo szybko zrobiło się w Gdyni zielono :)

martaibartek dzięki:)

Alu, coś się roślinkom poprzestawiało, bo i wrzesień ciepły był:) oby jak najdłużej było ciepło!

Aga, jabłonka na razie niewielka, może ze dwa metry ma, ale czytałam , że dorasta do 5m.

Dzięki yokasiu...co tam słychać, jak samopoczucie jesienią?

Cześć Beatko :) dzięki, czujemy się wszyscy dobrze (mam nadzieję) za 2 tygodnie Ci więcej napiszę :).

Po gorącym lecie, chłodniejsze dni i trochę deszczu są jak zbawienie. Za oknem drzewa powoli się przebarwiają. Nawet chwastom się nie chce rosnąć :).

Wczoraj było bardzo ciepło, dzisiaj chłodniej ale przyjemnie (gdyby nie ból głowy :/). A jak Twoje zdrówko?

A co to za bóle głowy? Migrenowe?

U mnie ok...chociaż, trochę gorączkuję:( Zaszczepiłam się we wtorek przeciw grypie i tak reaguje mój organizm! A szczepić się muszę, bo nie mogę dopuścić do zachorowania:) bo będzie ciężko, przy tym moim choróbsku!

U nas wczoraj też było cieplutko i słonecznie a dzisiaj już jest chłodniej...a ja nie lubię takiej pogody, siedziałabym tylko pod kocem z ciepło herbatką. A tak się nie da...trzeba pracować:)

Daj znać..:) Całuski posyłam:)